YouTube-søndag.

Hei og god søndag! For øyeblikket ligger jeg på sofaen, og det er i grunn det eneste jeg har tenkt å gjøre i dag (bortsett fra å spise taco da, haha, gleder meg allerede) På en rolig dag som denne, er youtube ypperlig. Her er litt ting jeg vil dele med dere!

1. Stevie Starr. Altså. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Sitter bare med hendene halvveis foran trynet fordi æsj og wow og hæ.

2. Denne nydelige (!) videoen av vakreste Aurora.3. I går oppdaget jeg et kor på yotuube, London Contemporary Voices. Korsang er ikke akkurat noe jeg hører på til vanlig, men dette koret synger så mange fine sanger! Denne øverste er så sykt fin!Og her synger de Bon Iver, åh:4. White Lies. Et band jeg hørte masse på for noen år siden, men som jeg etterhvert glemte litt av. Nå nylig begynte jeg å høre på dem igjen, og fant ut at de i 2013 ga ut et album (Big TV) som jeg ikke hadde hørt noe av. Nå hører jeg albumet på repeat <33 Vet ikke om dere liker det, for mange av de jeg kjenner synes det blir så monotont og kjedelig. Men jeg digger White Lies, og det kan jo hende det faller i smak hos deg óg! Her er to sanger jeg liker veldig godt fra det nyeste albumet:Hva bruker du denne søndagen til? 

Puuung (퍼엉)

For en stund siden oppdaget jeg denne tegneren fra Sør-Korea, som lager de skjønneste tegningene av hva kjærlighet er. Jeg oppdaget faktisk denne personen takket være noen jeg leser bloggen til, men det er en stund siden, så jeg husker dessverre ikke hvem det var. Uansett, så likte jeg så godt tegningene at jeg nå følger facebooksiden. Der blir det ofte postet nye tegninger, og de er så vanvittig søte.I bioen står det:
"Love" is something that everybody can relate to. And "Love" comes in ways that we can easily overlook in our daily lives. So, I try to find the meaning of love in our daily lives and make it into artworks."Dette er bare noen av de megasøte tegningene. For å se flere kan du trykke >her<

Youtubetips: Makeupmalin.

Jeg må innrømme at jeg er en sucker for youtube. Subscriber til alt for mange og kan sitte i timesvis og se på youtubevideoer. De aller fleste jeg abbonerer på er britiske eller amerikanske, men for noen måneder siden hørte jeg om en norsk youtuber som jeg måtte abbonere på med én gang! Nemlig Makeupmalin. Hun er herlig, sprø, fryktelig morsom og veldig søt! Hun har videoer som det her:Men også videoer som det her:Og i blant har hun vlogs som det her:Anbefales!

Oktobertips.

Hei nydelige du! Det går litt tid mellom hver gang nå, ettersom jeg plutselig har fått litt mer jobb i det siste. Men det er bra for lommeboka, og kommer godt med siden jeg snart skal flytte. I dag har jeg noen små tips/anbefalinger jeg så gjerne vil dele med dere. Alt fra musikk til praktiske tips. Så here it goes;- Vancouver Sleep Clinic. På spotify har kjæresten min laget en liste han kaller 'Karen Anna-musikk' (2015 sitt svar på mixtape's? Haha, veldig søtt, hvertfall) hvor han i blant legger til sanger han tror jeg kommer til å like. Her en dag så jeg at det var lagt til noen nye sanger fra bandet Vancouver Sleep Clinic! Jeg kjente fra første sekund at dette var musikk jeg ville høre på. Så utrolig deilig musikk! I tillegg minner de meg ganske mye om Bon Iver på noen av sangene. Digger det hvertfall, og kanskje du vil gjøre det også.

- Appen Mattilbud! Perfekt om du er en fattig student eller bare vil tenke litt mer økonomisk. Der kan man finne tilbudene til de aller fleste matbutikkene i landet. Veldig greit å ta en titt på appen før man stikker på butikken, så kanskje man sparer en del kroner.

- Bli flinkere til å bruke matrester! Dette er like masse et tips til dere som en påminnelse til meg selv. Har i det siste blitt flinkere til å planlegge middager litt mer, og til å bruke opp gårsdagens ingredienser i stedet for at de ligger der til man må kaste det. 

- NRK nett-tv. Masse koselige/bra serier og dokumentarer, også koster det jo ingenting! Perfekt om du ikke har TV eller bare vil lete frem noe fint å se på. (tv3play er også gratis, så kanskje finner du noe bra å se der også!)

- Om du har en høstforkjølelse som trenger pleie eller bare føler for å slappe av under et varmt teppe (med en stor kopp kakao!), så kan jeg anbefale deg å sette på de seriene her: Sense 8/The Strain/Fear The Walking Dead/The Last Man On Earth om du ikke har sett dem!

- Og når vi snakker om kakao: >belgian choc< er den beste kakaoen!! Den koster kanskje litt mer enn andre kakaoer, men jeg synes det er verdt det. Den gjør de kalde høstdagene ti ganger lettere. Jeg har kjøpt den både på spar og coop prix, og jeg tror de skal ha det på de fleste butikker.

- To fine mennesker på instagram. Følg @the_bluehaired_vegan for gode tips på vegetarmat og @nedgravdmakeup om du interesserer deg for sminke! De er så fine og flinke begge to.

- Skriv lister. Jeg er helt listefreak og føler at å skrive lister gjør livet litt lettere/mer systematisk! Jeg skriver lister om alt og ingenting og elsker følelsen av å kunne krysse av noe på en liste.

Har du noen gode tips/anbefalinger? Kom gjerne med dem!
Nå må jeg straks gå til jobb. Ha en superfin fredag, og ikke glem å vær god mot deg selv! ♥

om meg

elsker store skjerf, pomfri, stripete gensere, potetball, karameller, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet og å reise.

arkiv

linker

design by: renate

hits