Ting som gjør livet fint #8

- Å gå til jobb klokken ni om morgenen samtidig som man hører på Mariell og Saras julepodcast når himmelen ser sånn ut:- Å oppdatere profilen sin litt på bokelskere.no (forresten; om du har profil der; hva heter du? vil gjerne følge flere. jeg heter regndraaper) og gi seg selv litt mer leselyst og motivasjon. Tror jeg kun leste fire eller fem bøker i 2015, så jeg har som et mål å lese flere bøker dette kommende året!

- Ny dyne+pute og nytt, deilig sengetøy <33

- Breaking Bad. A kjøpte seg alle sesongene på blu-ray, noe som gjorde at jeg bare måtte starte å se det. Nå er jeg hekta.

- Å få kåpa man har ønsket seg i flere måneder av mamma i julegave!

- Å kjøpe "Gøy med gjengen"-tilleggspakka til Sims4. Det eneste spillet jeg spiller er jo Sims, så da greide jeg ikke motstå fristelsen av å kjøpe den nyeste tilleggspakka! Liker det ganske godt hittil.- Å få julegave fra A i dag (fordi den ikke kom frem til julaften) og bli overlykkelig fordi det var en ny Fjellreven-sekk (har en militærgrønn fra før, og den har blitt veldig godt brukt. Nå kan jeg veksle mellom denne og den gamle <3) og vinrøde converse. Materiell lykke!

- Alene Hjemme 1&2 og Elf <333 Blir virkelig aldri lei av de filmene.- Å se reisevideoer på YouTube og tenke ut hvor neste reisemål blir.

- Å se julefilmer og stappe i seg alt for mye godis.

- Å bruke chromecasten jeg kjøpte til A i julegave sånn at jeg kan se Zoella's YouTube-videoer på tv'en samtidig som jeg spiller Sims på pc'en.- Å fyre i vedovnen sånn at stua blir god og varm.

- Å bytte på å lage middag/lage middag til hverandre.

- At det snødde den tredje juledag! (dessverre er det borte igjen nå, men gleden var så himla stor da jeg så at det snødde utenfor vinduet mitt i helga)

- Å skrive det første brevet til den nye brevvennen min fra Sverige, som jeg fant via Sandra Beijers >blogginnlegg<

.. i 2015

Snart er året over, og vi er i ferd med å tre inn i et nytt et. Da er det fint å se tilbake på året som har gått, og kjenne på takknemligheten over alt man har fått oppleve. Når jeg tenker tilbake på 2015, har jeg blandede følelser. Det har på mange måter vært et vondt og tungt år, men aller mest sitter jeg igjen med gode minner om at det har vært et himla godt år også. Sånn er det nok bare. Oppturer og nedturer. I fjor lagde jeg et lite oppsummeringsinnlegg fra hva jeg gjorde i 2014. Det kan du lese >her<I 2015:

- har jeg fortsatt å jobbe på coop, og jobbet en del mer enn hva jeg gjorde i begynnelsen.
- startet jeg året med gode mennesker i akershus og mitt andre nyttårskyss fra han jeg er så glad i.
- hadde jeg både brunt og rødt hår.
- har året på noen måter vært vondere enn før, samtidig som jeg alltid har prøvd å fokusere på å være god mot meg selv. jeg har fremdeles en del å jobbe med, men jeg håper at ting skal bli lettere og bedre i 2016.
- har jeg sett alt-j live i oslo <3
- besøkte jeg merete i kristiansand (noe som var helt vilt koselig, åh)
- har jeg laget meg middag oftere.

Processed with VSCOcam with p5 preset

- har jeg blitt tøffere når det gjelder å prøve ut nye ting i matveien. jeg har alltid vært veldig kresen, men det største problemet har vel vært at jeg har trodd at jeg er mer kresen enn hva jeg er. rett og slett ikke turt å prøve ut ting fordi jeg trodde på forhånd at jeg ikke ville like det. nå prøver jeg noe før jeg sier meningen min om det!
- grillet jeg deilige grillspyd om sommeren.
- var jeg på dde-konsert (haha, bygdadans, folkens!)
- dro jeg på piknik med silje og silje eirin på en fin sommerdag.
- feiret jeg bursdag i sogn og fjordane for andre år på rad.- mannet jeg meg opp og stelte i stand bursdagsselskap (noe av det skumleste jeg hadde gjort på lenge. men så gikk det jo fint!)
- fikk jeg emilie nicolas-konsert i gave med andreas!!
- syklet jeg litt oftere til jobb.
- fikk jeg mer kontakt med kine fra vgs igjen, og har møtt henne flere ganger i år <3
- reiste jeg til barcelona!
- tok jeg min tredje (og største) tatovering.- skypet jeg masse med venninnene mine (som jeg har brukt utallige timer i år på å savne)
- spist på restaurant med de flotteste jentene jeg vet om.
- dro jeg på aurora-konsert med andreas og kine <3
- lagde jeg vårruller for første gang!
- har jeg grått utallige tårer og ledd til jeg har fått vondt i magen.
- blitt samboer!- og da altså: flyttet ut hjemmefra. trist, superfint og deilig, alt på én gang.
- startet en ganske annerledes hverdag. noe som er spennende og fint.
- utfordret meg selv en hel del.
- hadde jeg en megafin julaften med mennesker jeg er glad i.Min julaften i bilder.

Den tjuefjerde desember våknet jeg rundt kvart over syv om morgenen. Jeg løp ned til stuen der Andreas allerede satt, pakket et pledd rundt meg og satte på Jul i Svingen på pc'en. Etter han syklet til jobb litt over halv åtte, lå jeg her fremdeles og halvsov med koselige juleprogrammer i bakgrunnen. Klokken kvart over åtte tenker jeg "nei, nå må jeg spise frokost. mamma kommer jo og henter meg om en halvtimes tid" før jeg sjekker vaktlista en ekstra gang og plutselig innser at det er halv ni jeg skal møte opp i butikken, ikke klokken ni, sånn jeg av en eller annen grunn tenkte. Jeg ringer mamma og sier "du må komme nå!! jeg begynner halv ni!" Eggerøra jeg hadde laget kvelden før og gledet meg til å spise til frokost, ble kastet på en brødskive som jeg rakk å ta tre biter av før mamma var her. Jeg heiv på meg coop-klærne og sutret litt over at dagen startet så stressende. Men det gikk fort over, og jeg var klar for noen timer på jobb.Jeg fant frem en nisselue (som var alt for liten) og gikk rundt på coop og fylte på melk og fløte, kjøttdeig og pølser, ekspederte kunder og ryddet i hyller frem til klokken hadde passert ett.Midt under vakta kom mamma innom med gledelige nyheter: begge julegavene til Andreas som jeg hadde bestilt på nett (i siste liten) kom frem!! Jeg hadde fått melding tidligere på dagen om at den ene skulle komme frem i tide, men den andre trodde jeg ikke skulle komme før om flere dager. Jeg ble så innmari glad og gledet meg til å gi dem til han!Når klokken var rundt 13:20 var jeg hjemme i huset igjen. Gleden av å være ferdig var  stor, likevel om det var en fin dag på jobb. Endelig kunne julaften starte sånn skikkelig. Jeg slappet av på sofaen litt før jeg fant frem kjolen min og sminket meg litt mens jeg hadde på Tre Nøtter Til Askepott litt i bakgrunnen. Klokken fire var det tid for å gå i kirken, noe av det fineste med denne dagen. Det minner meg på grunnen til at vi faktisk feirer jul. At det ikke bare handler om god mat, familie og gaver. Det er så avslappende, koselig og også veldig gøy, siden presten vår er veldig morsom! Se den fine kirka vår:Helt til slutt spilte den flinke organisten vår "Walking in the air" på orgelet og det var så himla nydelig. Jeg elsker den sangen! (bare søk på den på youtube, den er fra en søt film om en gutt og en snømann) Rett etter kirken kjørte vi hjem til mamma for å hente hundene og litt andre ting, før vi dro til bestemor og bestefar. Ugh, the struggle av å prøve å ikke få ødelagt strømpebuksa med én gang når man har hunder, altså.Hjemme hos bestemor og bestefar var det kjempefint og pyntet til jul:Bordet stod klart når vi kom inn, fullt av masse deilig mat som flinke bestemor hadde ordnet til!Pinnekjøtt! <3333

Karamellpudding og byggrynslunsj med bringebær til dessert. Nam!Etterhvert bevegde de seg mot sofaen, mens jeg tok med desserten dit (jeg spiser altså så himla treigt i blant)Til slutt følte jeg meg sånn ca så mett som det her:Gud, for et luksus"problem". Føler meg i grunn helt idiot når jeg sitter og klager på julaften over hvor innmari stappmett jeg er.Det fantes skapninger her hjemme som gledet seg bittelitt mer til å åpne gavene enn hva jeg gjorde.Og en som var bittelitt trøttere enn meg:Vi slappet av foran tv'en med koselige julefilmer og jeg smisket meg til litt pjusk av mamma.Så var det gavetid! Føler meg så innmari takknemlig at jeg nesten ikke har ord.Glemte (?!) å ta bilde av bestemor og bestefar (bortsett fra et megasøtt bilde av bestefar som sovnet i stolen sin, men som jeg ikke turte å legge ut ettersom han kanskje ikke hadde blitt så happy.. haha) Men det er så fint å ha så gode og fine besteforeldre som jeg og mamma får tilbringe julaften med. Vi har bodd hos dem i mange år, så det er vel sånn denne tradisjonen har kommet til live. Vi hadde det så innmari fint og jeg slappet sånn av. På en sånn måte som man kun kan slappe av på julaften.Et under at vi fikk et fint bilde sammen, når de fleste vi tar ender opp sånn som dette:Senere om kvelden var det tid for kveldsmat, som også besto av  masse deilig mat! Aniskringer, julekaker og lefse med prim. Digg!

Til slutt var det på tide å dra hjem. Med stappfull mage og et takknemlig hjerte. Hadde en så innmari fin julaften, og føler meg så heldig som får oppleve denne dagen på denne måten.Når jeg kom hjem var jeg og Andreas våken en liten stund før vi til slutt var så trøtte at vi bare måtte legge oss. Vi snakket om kvelden og viste gaver og hørte på Ingebjørg Bratland-konsert på tv'en. Også er det så godt å vite at man kan legge seg inntil den fineste man vet om når man avslutter dagen.

Lillejulaften?!

Rundt ti på halv elleve var jeg hjemme etter seinvakt. Var så slu at jeg satt på tv'en vi har inne i butikken, så jeg fikk hørt/sett litt av Kvelden før Kvelden i bakgrunnen mens jeg var på jobb. Det blir jo bare ikke jul uten! Jeg fikk sett Grevinnen og Hovmesteren og hørt litt julemusikk, så da ble jeg fornøyd. Nå har vi endelig fått opp juletreet, og tross i at vi ikke har all verdens med julepynt (får kanskje litt av mamma i morgen), ble det jo ganske søtt, da. Hadde gjort seg med litt mer lys også, men det har så absolutt sin sjarm. Nå ser jeg Love Actually på NRK mens jeg spiser kveldsmat. Snart skal jeg lage eggerøre til julefrokosten, før jeg bare må gå og legge meg ettersom jeg har tidligvakt i morgen. Det blir merkelig å jobbe i morgen, og jeg er redd det skal gjøre at hele dagen går alt for fort, men jeg tror det skal bli fint likevel! Jeg gleder meg som et lite barn til morgendagen!Velger å kopiere noe jeg skrev på instagram på julaften i fjor, ettersom det absolutt er like relevant i år også;
"I wish everyone enjoyed this day as much as i do, but unfortunately not everyone does. Let's not forget that for some people, this can be one of the days that hurts the most. Let's pray for the people that are scared, lonely, sick, hungry, or sad."

God jul, alle sammen! Jeg håper denne dagen bringer deg masse glede, og om ikke, så gir jeg deg en megastor klem via internettet og håper at det blir bedre for deg de kommende årene ❤️❤️❤️❤️

Juletrejakt!

I dag dro jeg og mamma på juletrejakt! En av de koseligste tradisjonene vi har sammen. Plastikktre har aldri vært aktuelt hjemme hos oss, så hver jul har vi kledd oss i støvler og dress og gått ut i myra bak huset til bestemor og bestefar. I år tenkte vi at det kom til å bli veldig vanskelig å finne ett (eller faktisk to, ettersom hun skulle ha et og jeg skulle ha ett i huset) når vi husket hvor vanskelig det var i fjor. Men i år støtte vi på det første med én gang vi hadde gått litt bak huset. Etter en liten titterunde fant vi nummer to ganske kjapt også! De var superfine og jeg gleder meg så innmari til å pynte det snart. (og ja, vi bruker furutre. kanskje litt rart for noen, men det er bare alltid det vi har brukt. og et stort pluss: det røser ikke så mange nåler av det som med grantrær)Likevel om snøen jeg ønsker ikke er her (og mest sannsynlig ikke kommer i det hele tatt, buhu), så er det jammen meg nydelig ute likevel!:Når jeg kom hjem ryddet jeg litt i huset, lagde middag til Andreas kom hjem fra jobb og nå har jeg vasket bittelitt med grønnsåpe (så det lukter jul!) og funnet frem litt nisser. Jeg bruker egentlig ikke å pynte til jul før den tjuetredje, men ettersom jeg jobber på lillejulaften i år og jeg hadde fri i dag, så ble det sånn. Vi har ikke all verdens med julepynt, men det går i grunn greit. Vi fikk hvertfall laget litt mer julestemning her i huset:Tenk at julaften er allerede på torsdag?! Det er faktisk helt vilt. Jeg gleder meg som et lite barn!

En ting som er veldig merkelig i år er at det er første året jeg jobber i jula. Jobbet vel litt i fjor, men ikke så veldig tett på jul. I år har jeg kveldsvakt på lillejulaften (ugh, helt til klokken 22:15..) og dagvakt på selveste julaften. Men sånn er det bare. Ting forandrer seg etterhvert som man blir eldre, og i stedet for å syte over det, så velger jeg å tenke at det er helt ok. Noen må jobbe disse dagene også. Og jeg skal hvertfall gjøre det beste ut av det! For likevel om det er litt kjedelig å tilbringe flere timer i butikken på sånne dager hvor man helst ville tilbrakt dem annerledes, så tenker jeg at det faktisk kan bli innmari fint også. Det er noe med sånne dager. Folk er litt ekstra glad og hyggelig, og man er gjerne i et bedre og "lettere" humør selv. Jeg er hvertfall sånn. I fjor jobbet jeg f.eks. på syttende mai (på statoil) og da tok jeg sløyfer i håret og smilte litt ekstra bredt, og det beste av alt; det gjorde kundene også. Så jeg tror det kommer til å gå helt fint å jobbe på dager som dette, enda det ikke er til å legge skjul på at man aller helst vil kose seg hjemme. Man må vel bare gjøre det beste ut av situasjonen! Dessuten har jeg det ganske fint som kan dra hjem og kose meg etter jobb. Det finnes jo så mange som må reise bort på jobb og som ikke kan feire sammen med familien sin.

Om å få lov å være stolt.Alt for ofte sammenligner jeg meg selv med andre. Og det tviler jeg på at jeg er alene om. Alt for ofte tenker jeg "oi, så flink jeg var nettopp" før jeg noen sekunder senere tenker begynner å tenke på hvor mye bedre jeg kunne ha gjort det, og hvor mye bedre en annen person hadde gjort det. Jeg har nemlig ikke lappen, så når jeg skal komme meg på jobb så sykler jeg. Når jeg bodde hjemme hos mamma kjørte hun meg veldig ofte. Et av målene mine etter jeg har flyttet ut var at jeg ikke skulle være så avhengig av henne for å komme meg på jobb. Jeg ville prøve å sykle/gå mest mulig, og kun bli kjørt om været var alt for ille. Hittil har jeg vært superflink, og jeg tror jeg har blitt kjørt kun én (eller to?) ganger, og det var pga. været. Det å sykle til jobb (tar rundt 30 min i min fart, haha) er jo kanskje ikke noen big deal. Men for meg er det ganske stort at jeg faktisk gidder å gjennomføre det. Jeg er fryktelig lat, veldig lite sporty, puster og peser som en gammel mann der jeg sykler av gårde og fryser så alt for lett. Så det at jeg faktisk har fått til dette, gjør meg veldig glad. Jeg håper jeg fortsetter sånn, for da får jeg både litt trim, frisk luft, en god rutine og så slipper jeg å være så avhengig av andre.

Jeg bare tenkte på hvor innmari teit det er å sammenligne seg sånn med andre. Hvorfor skal jeg ikke få lov å være stolt over at jeg gidder å sykle til jobb? Bare fordi noen andre sykler fortere? Bare fordi det "kun" er to ganger om dagen? Bare fordi det finnes mennesker der ute som er masse mer sporty enn meg? Det blir jo bare for dumt. Vi har alle forskjellige rutiner/interesser/kropp/bakgrunn/fysisk/psykisk situasjon og dermed forskjellige utgangspunkt. Jeg må jo være stolt over de fremskrittene jeg tar, ikke trykke meg selv ned fordi det ikke er "like bra som noen andre". Det er jo ikke rart om jeg ikke sykler like fort som en person som er glad i å sykle og som har syklet masse. Jeg liker ikke å sykle, og jeg har aldri gjort det ofte. Derfor er det bra for å være meg. Og det er faktisk nok.

Dette gjelder så utrolig mye mer enn kun sykling, selvfølgelig. Vi må bare lære oss at det er helt okei å føle seg stolt, til og med for hver minste ting. Er det ikke lettere å få viljen til å gjøre noe igjen om man tenker "wow, dette var faktisk ganske mye bedre enn sist gang. jeg begynner å bli flinkere" enn å tenke "ugh, dette kunne vært så mye bedre." Kanskje kunne det til og med vært mye bedre, men du har jo likevel lov å være stolt over at du faktisk gjennomførte det?

Julekakebaking med mamma.

God morgen, alle sammen! Akkurat nå sitter jeg og spiser frokost under et varmt teppe og gruer meg litt til å sette meg på sykkelen om en liten time. Starter ikke før klokken ti i dag på jobb, men hadde som mål å komme meg opp 07:30, sånn at jeg kunne spise frokost og slappe av en god stund før jobb. Kom meg opp 08:00 da, hvertfall.

I går hadde jeg fri og dro en tur bort til mamma for å bake julekaker!Det resulterte selvfølgelig i masse hundekos. Åh, som jeg savner hundene våre nå som jeg har flyttet ut.Anton (den yngste hunden vår) ville bare leke, så det var ikke så veldig enkelt å få et fint bilde av oss...Hundene våre elsker å leke med flasker, av alle ting?Først lagde vi deigen til kakemenn, før vi satt den vekk litt. Egentlig skal den jo helst stå over natta, men ettersom jeg har så lite tid ellers denne uka, lagde vi bare brune pinner i mens vi lot deigen hvile litt. Brune pinner og kakemenn er de eneste julekakene jeg føler jeg  ha. Det er jo  godt! Etter vi hadde laget brune pinner, og ventet litt på å lage ferdig kakemennene, tok vi oss en tur opp til blomsterbutikken til tante (Aukra Blomster). De hadde i går førjulskveld, og var åpen fra 18-22. Det var  koselig der. Hele butikken er så gjennomført, med  mange ting og detaljer overalt! De er skikkelig flinke alle sammen som jobber der. Se så nydelig, da:

Etter vi hadde kikket litt, dro vi hjem for å steke kakemenn og høre på julemusikk (ps: om du trenger litt adventsstemning sender p7klem julemusikk døgnet rundt!)Takk mamma, for en veldig koselig kveld!

Det var så innmari vanskelig å stå opp i dag tidlig, men det er så verdt det likevel. Målet mitt fremover skal være å prøve å stå opp litt tidligere enn jeg bruker, sånn at jeg får nyte morgenen litt før jobb. Det er jo faktisk veldig fint å stå opp tidlig, spesielt nå i adventstida!

Julebord og Nobels Fredspris-konsert.

I går var det julebord med Coop-gjengen, og i den anledning så jeg sånn ut:

Processed with VSCOcam with b1 preset

Elsker denne toppen, og jeg føler faktisk at den sitter skikkelig bra på meg (kjøpte den for noen kroner på fretex, faktisk?!), men pga fargen (som er en farge jeg nesten aldri bruker og ikke helt vet om jeg liker) har jeg ikke brukt den så ofte. Ler litt når jeg så ned på skoa mine, for er det noe jeg aldri har, så er det pensko/høyhælte/litt andre sko enn enn sneakers/converse/joggesko. Men dette er bare typisk meg. Jeg hater å gå i høyhælte, og trives aller best i helt vanlige sko. Jeg er hun som gikk på juleballet i converse, liksom.

Processed with VSCOcam with f2 preset

I går jobbet jeg ti-timers, i tillegg til at jeg syklet til/fra jobb. Heldigvis følte jeg meg ikke så sliten som jeg ofte blir etter en sånn arbeidsdag! Jeg tok en kjapp dusj, slengte på litt eyeliner og ordnet meg til julebordet. Du kan tro gleden var stor når vi fikk servert pinnekjøtt. En stk skrubbsulten Karen Anna heiv innpå med masse pinnekjøtt og potet og spiste seg så innmari mett. Nam! Pinnekjøtt er virkelig det beste jeg vet om. Vi fikk dessert og drakk litt vin og jeg hadde det hvertfall innmari gøy! Det er en veldig fin gjeng jeg jobber med!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Når jeg kom hjem satt jeg på Nobels Fredspris-konserten på nett. Jeg er så himla glad i konserter, til og med når jeg ser dem på tv'en. Jeg sang med, og halo, kan vi ta et sekund og sette pris på hvor innmari flott det var at Kurt Nilsen sang Firestone? Fikk faktisk frysninger. Hele programmet var veldig fint, Jay Leno gjorde en kjempegod jobb, og så var det så mange flinke artister å høre på. (Aurora <3)

08/12/15.

Det er den åttende desember og jeg forstår ikke hvorfor desember skal gå så innmari fort?! I huset begynner hvertfall ting å falle mer på plass. Hvertfall i stua og på kjøkkenet, men i overetasjen er det en del klær som må pakkes ut. Vi har hvertfall fått det så innmari koselig i stua. Her er sofakroken vi som oftest bruker, hvor tv'en står. Se så koselig, da!På søndag spiste vi taco (med svinestrimler i stedet for kjøttdeig. Anbefales om du vil ha litt variasjon i blant!) og begynte å se Lilyhammer (HVORFOR i alle dager har jeg ikke sett på det før? Jeg digger det!) Arbeidsuken min starter ikke før i morgen, så det var ganske rart å sitte igjen alene i huset i går når A dro på jobb. Men det gikk fint. Jeg tok meg en dusj, besøkte mamma og fikk senere besøk av Silje. Kjempekoselig!Det er sååå fint å flytte sammen med kjæresten sin. Vi har det så fint sammen, og det er så godt å få lage litt rutiner sammen, lage middag sammen, se filmer om kvelden og ikke minst slippe å pakke en bag for å overnatte hos hverandre.I dag kom jeg meg opp rundt halv elleve (litt senere enn planlagt, men det er jo så alt for godt å sove!) og startet dagen med havregrynsgrøt med banan, kanel og sukker (best) og noen episoder av Awkward på skjermen. Livet uten internett har gått veldig fint ettersom jeg har 3G på mobilen og utallige filmer og serier på harddisken. Det skal likevel bli veldig godt å få koblet på Internett snart. Vi har jo ikke kanaler, så jeg gleder meg til jeg kan se NRK nett-tv/tv2sumo og så blir det godt og kunne se youtubevideoer uten å være redd for at månedens mobilnett blir oppbrukt med én gang, heh.

 

 

 

 

Innflytting!

Det er lørdag, og i natt sov vi i huset for første gang. Det er så sinnsykt rart, uvant og himla fint å endelig få flytte sammen. Vi har endelig begynt å få ting litt mer på plass, men det er fremdeles mange pappesker og sekker med ting som må pakkes ut. I dag har vi handlet inn en haug med mat, og vi har nettopp spist et heftig biffmåltid for å feire innflyttingen. Nå er jeg så stappmett at jeg ikke har noen andre planer i kveld enn å slappe av på sofaen! Det føles i grunn ganske absurd hele greia. Jeg føler nesten jeg er på ferie, haha. Selvfølgelig føles det ganske rart og litt trist å flytte fra mamma og hundene. Det blir en helt annen hverdag man må venne seg til, men jeg tror det skal bli innmari fint likevel! Bilder av huset kommer etterhvert som vi har fått ting mer på plass. 

Velkommen, desember.Det er natt til andre desember, og ønsket mitt om at det skal se sånn ut (som på bildet over) ble ikke oppfylt. Men det går fint, det er jeg vandt til. Jeg krysser uansett fingrene for at det blir en hvit julaften. Desember kommer alltid så brått på, synes jeg. I slutten av november går det opp for oss at det snart er jul og vi tenker på alt vi skal få gjort i god tid, men plutselig er det desember og man forstår ikke hvordan den siste måneden, og ikke minst hele året plutselig har gått så fort. Det er uansett en fin tid vi går inn i. For noen av oss, hvertfall. Vi som kan kose oss med julekalendere på tv'en i den gode, varme sofaen vår. Men så skal man ikke ikke kose seg noengang fordi det er andre mennesker her i verden som har det værre. Men! Vi kan likevel be en liten nattabønn og gjøre det vi kan for å hjelpe. Noen enkle og fine måter å hjelpe på, er f.eks. å sende en sms med ordet GLEDE til 2490. For 80,- kan du da støtte Kirkens Bymisjon og "glede noen som gruer seg til jul" (og det er det dessverre alt for mange mennesker som gjør) Oppi all julegavepakkinga kan vi for eksempel også ta oss tid til å bestille fine pakkelapper her, som igjen støtter Kirkens Bymisjons arbeid. (hehe null sponsing altså, er bare veldig glad i det Kirkens Bymisjon driver med!)

I desember vil/skal jeg:

- drikke alt for masse kakao.
- dra på julebord med coop-gjengen.
- flytte.
- gjøre ferdig julekalenderne til andreas og mamma (hehe vet ikke om jeg er teit eller søt som lager julekalender til mamma og kjæresten min i år. men jeg elsker å ha sånt å pusle med, så jeg gjør det like mye for min egen del. mangler noen få dager, så skal få gjort den ferdig så fort som mulig!)
- gjøre youtube-yoga på stuegulvet.
- dra på juletrejakt.
- se en haug med filmer.
- ha harry potter-maraton med a.
- skrive et brev som blir vanskelig å skrive.
- skrive julekort.
- skype mer med venninner.
- høre masse på the shins og fleet foxes og fay wildhagen og selvfølgelig masse julemusikk.
- forhåpentligvis få ake litt.
- bake.
- besøke familie.

♡♡♡

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits