That saturday feeling.

Lørdager (spesielt når jeg er ferdig på jobb allerede 15:00) gjør meg sånn ca så glad som det her:

Jeg har fått på meg favorittantrekket mitt, spiller høy musikk i stua mens jeg tenner utallige stearinlys, har funnet frem godteskåla siden det er halloween og skal snart lage vårruller (for første gang i mitt liv, ehe, håper det blir vellykket!) Lørdager er herlige! Kos dere masse, om det så er på halloweenfest eller hjemme med netflix og godis. Dere er fine!!

30/10.

Livet er alt mulig for tiden. Livet er slitsomt, livet er tøft, livet er godt og livet er fint. Men det er vel bare sånn det er, tenker jeg. Oppturer og nedturer. Tøffere dager og finere dager. Derfor er det så viktig å sette pris på alt som faktisk gjør livet fint og godt. Sånn som:

- Når man får nattaklem av mammaen sin.
- Den friske luften når man sykler til jobb.
- God musikk på øret.
- Å finne en serie man liker skikkelig godt og kan slappe av med. (av tv-programmer liker jeg skikkelig godt 'jakten på kjærligheten' og 'gift med første blikk'. haha, jeg er faktisk skikkelig hekta og synes sånne programmer er det koseligste i verden)
- Når han ser på meg med det fine blikket og jeg virkelig føler at han er skikkelig forelsket i meg.
- Havregrynsgrøt med kanel, sukker og banan <33
- Å stappe i seg sourcream and onion-potetgull (som definitivt er det beste potetgullet) en fredag kveld.
- Lønningsdag og dermed en ekstra motivasjon for å fortsette å jobbe hardt.
- Å oppdage en ny sinnsykt god frukt; sharon/persimon, nam!

Oktobertips.

Hei nydelige du! Det går litt tid mellom hver gang nå, ettersom jeg plutselig har fått litt mer jobb i det siste. Men det er bra for lommeboka, og kommer godt med siden jeg snart skal flytte. I dag har jeg noen små tips/anbefalinger jeg så gjerne vil dele med dere. Alt fra musikk til praktiske tips. Så here it goes;- Vancouver Sleep Clinic. På spotify har kjæresten min laget en liste han kaller 'Karen Anna-musikk' (2015 sitt svar på mixtape's? Haha, veldig søtt, hvertfall) hvor han i blant legger til sanger han tror jeg kommer til å like. Her en dag så jeg at det var lagt til noen nye sanger fra bandet Vancouver Sleep Clinic! Jeg kjente fra første sekund at dette var musikk jeg ville høre på. Så utrolig deilig musikk! I tillegg minner de meg ganske mye om Bon Iver på noen av sangene. Digger det hvertfall, og kanskje du vil gjøre det også.

- Appen Mattilbud! Perfekt om du er en fattig student eller bare vil tenke litt mer økonomisk. Der kan man finne tilbudene til de aller fleste matbutikkene i landet. Veldig greit å ta en titt på appen før man stikker på butikken, så kanskje man sparer en del kroner.

- Bli flinkere til å bruke matrester! Dette er like masse et tips til dere som en påminnelse til meg selv. Har i det siste blitt flinkere til å planlegge middager litt mer, og til å bruke opp gårsdagens ingredienser i stedet for at de ligger der til man må kaste det. 

- NRK nett-tv. Masse koselige/bra serier og dokumentarer, også koster det jo ingenting! Perfekt om du ikke har TV eller bare vil lete frem noe fint å se på. (tv3play er også gratis, så kanskje finner du noe bra å se der også!)

- Om du har en høstforkjølelse som trenger pleie eller bare føler for å slappe av under et varmt teppe (med en stor kopp kakao!), så kan jeg anbefale deg å sette på de seriene her: Sense 8/The Strain/Fear The Walking Dead/The Last Man On Earth om du ikke har sett dem!

- Og når vi snakker om kakao: >belgian choc< er den beste kakaoen!! Den koster kanskje litt mer enn andre kakaoer, men jeg synes det er verdt det. Den gjør de kalde høstdagene ti ganger lettere. Jeg har kjøpt den både på spar og coop prix, og jeg tror de skal ha det på de fleste butikker.

- To fine mennesker på instagram. Følg @the_bluehaired_vegan for gode tips på vegetarmat og @nedgravdmakeup om du interesserer deg for sminke! De er så fine og flinke begge to.

- Skriv lister. Jeg er helt listefreak og føler at å skrive lister gjør livet litt lettere/mer systematisk! Jeg skriver lister om alt og ingenting og elsker følelsen av å kunne krysse av noe på en liste.

Har du noen gode tips/anbefalinger? Kom gjerne med dem!
Nå må jeg straks gå til jobb. Ha en superfin fredag, og ikke glem å vær god mot deg selv! ♥

AURORA.

Hei, og god søndag!!På fredag tok jeg og Andreas en kjapp Ålesunds-tur. Siden Andreas jobbet tidligvakt var vi ikke i Ålesund før i seks-tida. Vi sjekket inn på hotellet (som jeg likte veldig godt!), tok en kjapp dusj og spiste en sen middag på selveste Burger King. Classy! Der spiste jeg meg så stappa mett på crispy chicken-burger og pomfri at jeg omtrent sleit med å komme meg opp av stolen etterpå. Deretter møtte vi Kine ♥, fant oss en plass i baren på hotellet og tok oss noen øl (eller i mitt tilfelle: cider)Rundt klokken 22:00 trasket vi nedover mot Terminalen, som er et ganske nytt konsertlokalé i Ålesund. Og wow så koselig/fint/stilig det var der inne! Vi kjøpte hvert vårt glass med øl (eller igjen i mitt tilfelle: rosévin) og plasserte oss langt fremme ved scenen. Vi endte opp på andre rad og klokken 23:00 kom Aurora på scenen og jeg kjente frysningene med en gang.Jeg er så vanvittig glad i konserter at det omtrent er vanskelig å forklare det. Jeg føler meg så sinnsykt levende! Live musikk er så fantastisk og så er det noe helt spesielt med stemninga blant publikum. Etter hun hadde spilt den første sangen fikk hun litt problemer med lyden, noe som resulterte i noen skikkelig morsomme minutter hvor lydmenn gikk opp og ned av scenen, mens Aurora stod og snakket om at "sauen" (kjolen) hun hadde på seg røytet noe innmari og at hun samlet på møll. Hun var så utrolig søt og sjarmerende og vi måtte bare le av alt det søte hun sa! Det er tydelig at hun er nervøs på scenen, men så er det så godt å se at hun samtidig elsker det hun driver med. Når hun synger er hun i sin egen lille verden og stemmen hennes er altså sååå fin! Alt i alt en helt utrolig bra konsert og jeg storkoste meg gjennom hele!Anbefaler deg virkelig å se Aurora live om du får muligheten. Du kommer ikke til å angre! ♥

Ting som gjør livet fint #7

Hei og god torsdag! Snart er helgen her, hva har du tenkt å bruke den til? Om en time starter jeg på jobb, men det går helt greit når jeg kan tenke på at jeg faktisk har fri både i morgen og lørdag! I dag vil jeg skrive en liste om ting som gjør livet bra for tiden;- Denne søte vofsen, og selvfølelig den andre skjønne vofsen vi har.
- At jeg faktisk har gått litt turer/jogget litt denne uken.
- At jeg har blitt flinkere til å lage meg middag og at jeg synes det er gøy.
- At jeg skal sove en natt på hotell i morgen!
- Hotellfrokost <33
- Aurora-konsert med en kjekkas (<3) og en fin venninne i morgen kveld. Åh, konserter er det beste!
- Mestringsfølelsen jeg følte etter at jeg faktisk kom meg på korøving på mandag. Har tenkt på å bli med i koret lenge, men har et veldig stort elsk/hat-forhold til å synge, ettersom jeg blir så nervøs av det. Er fremdeles ikke hundre prosent sikker på om jeg kommer til å bli med, men jeg er  stolt over at jeg faktisk kom meg på øving!
-  Å se de siste New Girl-episodene jeg hadde på pc'en som jeg hadde helt glemt av (New Girl er forresten verdens herligste feel good-serie som du burde se om du ikke allerede har sett den) Nå er det bare å vente i flere måneder på den nye sesongen, usj..
- At mamma skaffet seg D-Play sånn at jeg endelig kan se Alt For Norge på nett!
- Sesongstart på American Horror Story:Hotel (funfact: hun ene svenske i episode én er fra Ålesund!) og The Last Man On Earth.
- Å høre på Sara og Mariell sin podcast når man går i skogen og hjem fra jobb.
- Å bake sjokoladekjeks midt i uka, bare fordi man vil.
- Å ta en lang, varm dusj.
- Når man blir fornøyd med eyelineren!

Høst.

Jeg er så heldig som har en fin skogsløype noen minutter fra huset mitt. Bare se så fint det er å gå der når høsten har sagt hei og lagt igjen bladene sine på bakken. Med lua og skjerf på plass og Thomas Dybdahl (heh, ingen tvil om hvem som er favorittartisten min, akkurat) og Volcano Choir på ørene ble det en innmari fin tur. Har lyst å sette meg et mål om å gå oftere i akkurat denne løypa, for det er så godt å ta seg en liten tur der. Jeg og mamma kaller løypa Narnia ettersom det minner oss om det om vinteren. Jeg har gått her oftere nå enn jeg har i hele sommer, fordi jeg (flaut som det er) har så innmari noia for maur at jeg nesten ikke takler å gå der om sommeren. Det er så mange maurtuer langs stien og om sommeren kryr det virkelig av maur, så da unngår jeg egentlig å gå her. Mamma synes det er ganske latterlig, og det synes kanskje du også, men jeg synes det er tusen ganger bedre å gå her nå/om vinteren <333

Oktober?!

Plutselig er vi godt ut i oktober og jeg bare forstår ingenting av det? Jeg sier som bestemor at; herregud, som tiden flyr! Plutselig er det snart mandag igjen, og jeg føler det nettopp var det. Men livet er fint, til tross for at humøret har gått opp og ned som en jojo denne uken. Men denne helga har vært så fin. Jeg har spist crispy chicken, snakket, ledd masse, hørt på god musikk og hatt verdens beste armkrok å sitte i.I dag var det så fint ute, så jeg og Andreas gikk oss en tur i skogen. Lufta var så god og jeg elsker når man ser bladene dale sakte ned fra trærne. Høsten er så fin!Oktober skal bli en skikkelig bra måned. Spesielt siden jeg har konsertbilletter i lomma! På fredag skal jeg nemlig på Aurora-konsert!!! Wiih!

DELTA I FORSKNING PÅ HPV + BLI BLODGIVER.Hei! I dag vil jeg bare minne dere på noe jeg holdt på å glemme selv, og oppfordre dere til å delta dere óg! Om du er jente i begynnelsen av tjueåra (husker ikke nøyaktig hvilke årskull som er med) har du helt sikkert fått noen papir i posten fra folkehelseinstituttet om du kunne tenke deg å delta i forskning på humant papillomavirus (HPV) (Les mer om HPV >her<) Jeg fikk dette i posten for en god stund siden, men holdt på å glemme det. Om du vil delta sender du inn et av papirene du fikk i posten, og da får du etter en liten stund utstyr til urinprøven du skal ta. Les godt det som står om hvordan/når det skal gjøres, så du slipper å få tilsendt nytt utstyr og gjøre det på nytt, sånn som jeg måtte. Haha! Deretter sender du inn urinprøven. Alt du trenger for å sende det er med i det du fikk i posten, så det er bare å legge det i konvolutten og poste det! Jeg vil bare oppfordre alle som har fått denne muligheten til å delta, for forskning er så viktig, og når man kan få være med å delta, så; hvorfor ikke? I tillegg får man jo kinobilletter som et takk for at man deltok, wiih!En annen ting jeg har tenkt masse på i det siste er å bli blodgiver. Har alltid tenkt at jeg en eller annen gang i livet mitt skulle gjøre det, men må innrømme at jeg gruer meg litt. Jeg er ikke en av dem med sprøyteskrekk, men jeg må likevel innrømme at det ikke akkurat er digg å ta blodprøver/sprøyter, usj. Men jeg har bestemt meg at med en gang jeg kan, da skal jeg få gjort det! Det er så viktig, for det er mange som trenger blod. Det er strenge regler på hvem som får lov og ikke, så les mer om det på giblod.no. F.eks. så kan ikke jeg gjøre det på en stund, ettersom jeg nylig tok ny tatovering. Etter en tatovering må man nemlig vente seks måneder før man får lov å bli blodgiver. Da spørst det om jeg greier å vente seks måneder til neste tatovering.. Men jeg tror det skal gå fint ettersom jeg har veldig lyst å bli blodgiver. Om du kan, så oppfordrer jeg deg til å gjøre det en eller annen gang!

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits