current situation:

Image and video hosting by TinyPic

heisann hoppsan. når formen er litt bajs og man er trøtt og sliten av å jobbe i gjennomsnitt seks dager i uken, hjelper det å tenke på fine ting, så jeg tenker på:

- at jeg snart er ferdig på statoil og da altså bare har én arbeidsplass (og forhåpentligvis får litt mer fritid)
- at mensen ikke varer i mer enn en uke og takk gud for det
- at en forkjølelse heller ikke varer evig og at jeg snart blir frisk
- at jeg kanskje får tatt meg en tur og besøkt merete i kristiansand eller isabel i fredrikstad en gang før jul
- at jeg tror jeg skal unne meg selv et par dr martens når jeg får lønn om noen dager
- at jeg gleder meg til advent og jul
- at jeg og andreas skal på julegaveshopping i byen en dag
- at jeg snart mååå kjøpe alt-j-billetter
- idéer til tatoveringer jeg vil ta
- at jeg har fått lest litt i det siste, og for øyeblikket leser en krimroman av läckberg
- at julebrusa er i butikkene, og at likevel om jeg har lyst å vente til første desember så er jeg et svakt menneske som allerede drikker julebrus hver dag (tuller ikke, hver dag. men nam, det er best)
- at jeg endelig liker hvitvin ganske godt (og i tillegg har ei halv flaske her wiho)


god natt <3<3<3 

roma

(jeg har innsett at det med at jeg skulle legge ut innlegg fra hver dag i roma ikke kommer til å skje, så nå skriver jeg bare om turen i dette innlegget)

det er den søttende oktober og jeg kjenner at det allerede kribler i magen av at jeg har lyst ut å reise igjen. roma var fint. det var trange gater, vill trafikk (seriøst. italienere er syke bak rattet), mange gode restaurantmåltider (masse pizza), vi betalte for tour gjennom collosseum og forum romanum (noe som absolutt var verdt penga), vi så trevi fontenen (som desverre var uten vann, haha), spansketrappen, en del kirker, det som var igjen av circus maximus og de andre typiske "turist-attraksjonene", spiste middag rett ved phanteon, spiste is ute i sola, var i vatikanstaten (desverre ikke inne i st peterskirka, vi bare så den fra utsiden) og så mye annet fint. vi fikk gjort ganske mye hver dag, og etter å ha gått x antall kilometer per dag, var det godt å kunne legge seg på hotellsenga om kvelden og stappe i seg potetgull og se film på pc'en. jeg fant meg en ny favorittbutikk (brandy melville) så til slutt fikk jeg faktisk shoppet litt også! været var vi veldig heldig med, da det var opp i 30 grader hver dag, og det bare regnet noen få kvelder (og da var det uansett om kvelden/natten når vi allerede var tilbake på hotellrommet) vi hadde begge to en kjempefin tur, og hadde det ikke vært for at reise-bucketlista vår er ganske så lang, så hadde vi nok hatt lyst å dratt tilbake igjen ganske så fort.

sorry for et litt "rotete" innlegg, men det er vanskelig å beskrive en tur veldig godt i ettertid. alt jeg sitter igjen med er gode minner og jeg tenker bare "åh, for en utrolig koselig tur" og "herregud, så fint det er å ha en kjæreste å reise med" og at vi opplevde veldig masse fint.

roma anbefales absolutt.

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits