yankee candle

er det noe jeg virkelig elsker, så er det duftlys. i roma fant jeg en butikk hvor de solgte mange forskjellige duftlys fra merket yankee candle (og de er så sykt gode) disse er favorittene mine som jeg endte opp med å kjøpe:de lukter kjempegodt! har tent det med 'black cherry' på rommet mitt nå, og den er kjempegod. anbefales!

dag 8 / roma / stockholm / oslo

det er vel helt logisk å hoppe fra dag 1 til dag 8 når man blogger om ferien sin? neida. men ettersom vi har vandret utallige kilometer rundt omkring i romas gater i en uke nå, har det ikke blitt til at jeg har skrevet noe særlig. kommer til å skrive innlegg om dagene der senere.

mett, sliten, trøtt, kald og lykkelig kan jeg endelig legge meg under en god, varm dyne i norge og slappe av. denne dagen har virkelig vært utrolig lang. reiste fra hotellet rundt 09-09:30, og kom ikke frem til faren til andreas (som bor utenfor oslo) før klokken ti i kveld. denne dagen har bestått av: fire forskjellige tog/metrobaner, to flyreiser og en god del venting ute i kulden. (har vel blitt litt for bortskjemt denne uken, så å gå fra 30 varmegrader til å vente i nesten en time ute i kulden her i norge på et tog som ble forsinket (fuck deg, nsb) var ikke akkurat så veldig kos) men da var det ekstra deilig å endelig komme frem til et varmt, fint hus med koselige folk (som i tillegg hadde laget taco til oss!!) det er fint å være tilbake i norge, likevel om det var veldig lite kult å måtte reise fra roma. kunne VELDIG gjerne vært der en uke til! vi har hatt en sinnsykt fin, koselig og opplevelsesrik tur. det sier vel seg selv at turen blir bra når man er i en vakker, spennende by og i tillegg har en utrolig flott reisepartner!

å komme tilbake til hverdagen igjen gleder jeg meg svært lite til, men vi får heldigvis en ekstra dag i oslo før vi stikker hjem igjen. og jeg har heldigvis ferie ut denne uken!
dag 1 / roma

mandag startet jeg ferien min (og det føles så deilig!!!!) jeg og andreas tok tog ned til oslo, for så å ta flyet til roma tidlig tirsdag morgen, og her skal vi være i én uke. vi har hittil hatt det utrolig fint, likevel om starten ble litt vel stressende/varm/slitsom. vi tok tog fra flyplassen til termini (som blir romas svar på oslo-s) med to store kofferter og en utrolig tung ryggsekk prøvde vi å finne frem til metroen vi skulle ta fra termini til metroen nærmest hotellet. vi visste hva stoppet vårt hette, men å finne frem til det rette toget var ikke bare bare. til slutt fant vi et sted å kjøpe metrobillett, og vi fant endelig metroen vi skulle ta. selvfølgelig satt håntaket på kofferten min seg fast, så jeg måtte dra den etter baggasjelappen (som til slutt sleit, så jeg måtte dra den etter det korte håndtaket, noe som gjorde det 654353x mye mer slitsomt) i tillegg funket ikke alle rulletrappene, så vi måtte drasse med oss de tunge koffertene og sekken opp noe som føltes som tusen trappetrinn. i tillegg hjalp det ikke akkurat på at det var klamt i lufta og det var nærmere 30 grader ute (noe vi merket godt når vi allerede var svette og sliten etter metroen (som selvfølgelig var stapp full) og skulle gå frem til hotellet vårt) når vi kom frem til hotellet ble vi litt skuffet over at vi fikk ett av de få rommene uten balkong, og at vi i tillegg bare har ett pittelite vindu. men hotellrommet er likevel veldig fint, og etter vi fikk tatt oss en dusj og slappet av litt på hotellrommet, ble humøret mye bedre. denne dagen hadde vi ikke noen spesielle planer utenom å gå rundt og kikke litt og finne oss et sted å spise. så vi tok metroen og fant oss til slutt en koselig restaurant der vi bestilte oss pizza (halo, vi er jo tross alt i roma, så pizza var et obligatorisk første-måltid her)etter vi hadde blitt god og mett, gikk vi litt tilfeldig rundt omkring og kikket. plutselig dukket collosseum opp, uten av vi visste at det var i den retningen vi hadde gått:jeg var på klassetur i roma for to år siden, så jeg har allerede sett en del her, men det er like kult å se dette store byggverket for andre gang.vi gikk gjennom fine, koselige gater og så mange søte restauranter og små butikker.

så dro vi tilbake til hotellet etter å ha kjøpt noen breezers og bare slappet av på hotellrommet og så litt film før jeg sovnet (så andreas måtte se ferdig filmen alene. haha aw, jeg er håpløs som sovner alt for lett. men etter en del reising og stressing for å finne frem til hotellet var jeg ganske utslitt etter dagen)
i dag våknet vi i 9-tida og spiste en god hotellfrokost. om en liten stund skal vi ut igjen og være superturister. tror jeg skal ha med kameraet og få tatt litt bilder på det også, så det ikke bare blir iphone-bilder. 

ha en superfin dag! 

fjerde september

det ble den fjerde september for trettiåtte minutter siden og jeg tenker på at livet er ganske fint. finere enn det har vært på lenge. samtidig tenker jeg at likevel om jeg har det finere enn på lenge så har jeg det egentlig vondere med meg selv enn jeg har hatt på en stund. jeg tenker at jeg er alt for slem med meg selv. slår og klorer og spytter. likevel om jeg vet jeg egentlig ikke fortjener det. banker meg opp innvendig fordi følelsen av å være så utrolig usikker på seg selv tar over. gråter alt for lett. frykten for å si noe noen reagerer på eller noe jeg selv følte ble dumt, er så stor at jeg ikke helt får til å slappe av. klokken er førtiåtte minutter inn i den fjerde september og jeg tenker at jeg skal bli sterkere. bli snillere med meg selv. for denne frykten jeg føler, er det ingen andre enn meg som skaper.

vi er femtifem minutter inn i denne dagen og jeg tenker på at jeg er hektet på mange sanger på samme stund. jeg tenker at det er ingen følelse som er finere enn å føle seg elsket. at å kysse er fint. at jeg dør av lykke når jeg tenker på at alt-j kommer til oslo i februar. at jeg i morgen skal på frisøren. at jeg bare har to (!!) arbeidsdager igjen før jeg har to uker ferie (!!!) og at jeg i den ferien skal tilbringe én uke i roma (!!!!!!!!!) og at det er akkurat det jeg trenger nå. jeg tenker at i helga har a bursdag og jeg vil prøve å være å søt og finne på noe koselig. jeg tenker at plaggene jeg kjøpte i byen i forgårs er superfine og at jeg føler meg litt fin i dem. jeg tenker at dette "du kan ikke elske noen før du elsker deg selv" er tullprat, fordi likevel om jeg kanskje ikke elsker meg selv, har jeg noen mennesker i livet mitt som jeg elsker. og disse menneskene gjør det også lettere å lære å elske meg selv. de ser ting jeg ikke ser. minner meg på ting jeg glemmer.alt j - every other freckle
sigur rós - brennisteinn
the kite string tangle - arcadia 
warpaint - billie holiday 

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits