alt-J

et band jeg virkelig digger e alt-J. og for noen dager siden så jeg at de har kommet ut med to nye sanger, som kommer på det nye albumet deres som de gir ut i september! (gleder meg!)


left hand free


hunger of the pine (som de også har fått laget en musikkvideo til nå nylig)


digger dette bandet og jeg elsker at alle sangene deres er så forskjellige. anbefaler dere også å høre på de andre sangene deres! (an awesome wave er et sykt bra album og jeg digger alle sangene på det albumet!)

milky chance

dere har sikkert hørt sangen "stolen dance" av milky chance siden den har gått på radioen 5322423 ganger de siste ukene og har blitt veldig populær. jeg hørte den først hos andreas og ble helt hektet på den (noe jeg egentlig fremdeles er) så siden jeg likte sangen så godt bestemte jeg meg for å sjekke ut mer av det de hadde på albumet sitt som heter "sadnecessary". da ble jeg fort hektet på sangen "stunner", som jeg nå liker bedre enn stolen dance. andre sanger som fenget meg fort og som jeg synes dere burde høre er: flashed junk mind, feathery - slow version, sadnecessary og down by the river.hvilken sang liker du best av milky chance?

hei

hei! dette er meg når jeg prøver å ta seriøse bilder av meg selv:

uansett; siden sist har jeg fått en FIN ring i nesa (har ikke lengre en stor "oksering" som folk liker å kalle den), fått litt rosa-ish hår (som jeg elsker) og funnet ut at "hey! jeg liker faktisk å blogge" og at "hey! jeg vil blogge om musikk!" delvis fordi 1) jeg elsker musikk 2) vil bli flinkere til å følge med på nye artister og band 3) vil grave frem gamle låter du kanskje aldri har hørt eller bare glemt av og 4) fordi jeg bare har lyst å dele sanger jeg synes er fine med dere, enten det er sanger dere har hørt så mange ganger at dere er lei av dem, eller sanger dere kanskje aldri har hørt før. kanskje blir det super-interessant for deg å lese, kanskje synes du det blir så kjedelig at du ikke gidder å lese det. men det er ok. da er det bare å trykke på "x"-en i høyre hjørne.

(kommer til å blogge litt om andre ting i blandt også, de få gangene det faktisk skjer noe interessant i livet mitt, (eller de gangene jeg kanskje har lyst å klage litt om mensen eller andre irriterende ting) (tulla) (litt)) 

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits