Bokelskere.

hei, og god tirsdag, fine folk!fine ting i dag:

- spise megagod frokost.
- spille sims (hehe.. litt hekta)
- å leke med hundene.
- å gå tur & jogge litt!
- sykle til andreas.
- spise jordbær & blåbær med vaniljesaus <3
- å slenge en haug med klær i fretex-dunken.
- bestille sko og treningsshorts.
- være på biblioteket.

jeg leste nettopp ut "stille, stille, stille" av synne sun løes (som var veldig fin!) og jeg lånte to nye på biblioteket i dag. "fangirl" av rainbow rowell har jeg hørt skal være veldig fin. har også lest "eleanor and park" av samme forfatter, og den likte jeg ganske godt, så gleder meg til å lese fangirl. fant også boka "kunsten å snakke sammen - og nødvendigheten av å holde kjeft" av hans olav brenner, og jeg måtte bare låne den. den virket litt morsom og spennende, og litt annerledes enn noe jeg egentlig ville ha lånt. leselysten har kommet tilbake, så jeg gleder meg sånn til å begynne med dem.

bokelskere.no er forresten en kjempefin side om du liker å lese. man kan lage seg en profil, sortere bøker man har lest/vil lese inn i forskjellige lister/bokhyller og i tillegg kan man følge andre for å se hva dem leser. jeg synes det er kjempegøy, for det er lett å finne bøker man vil lese, og jeg kjenner det hjelper på leselysten når man kan trykke "lest" på en bok. man får liksom så lyst til å gjøre bokhylla større.om du ikke har profil der, så anbefaler jeg deg å lage en. det er veldig gøy! jeg heter 'regndraaper' der, så følg meg gjerne om du har profil! trenger flere jeg kan følge!

hverdagslykke.er å plutselig få to buketter med peoner av tante en lørdag ettermiddag. så fint og koselig, og det gjorde så godt med litt blomster på rommet!

lørdagsfrokost.

hei og god lørdag, vakre deg! i dag laget jeg meg en heftig god frokost. den besto av knekkebrød (gullbygg fra coop. veldig gode!), norvegia, crispysalat og to skiver bacon på toppen (bacon <3<3) deretter slukte jeg en skål med melonyoghurt med musliblanding og to knekte ruter melkesjokolade oppi. sykt godt! anbefales om man vil kose seg litt ekstra på lørdagsmorgenen. juicen jeg hadde til var eple og granateple-juice fra eldorado, som jeg har fått helt dilla på i det siste. så fresh og god, nam.jeg kom meg ikke opp før i elleve-halv tolv-tida, men så er det jo godt å få sove ut på en lørdag også, da. det første jeg gjorde var å hoppe i dusjen, kle på meg og spise frokost mens jeg leste bok. kjenner at lesegleden er på vei tilbake, og det er så godt. for øyeblikket leser jeg "stille, stille, stille" av synne sun løes og jeg liker den godt hittil. hvilken bok leser du nå?nå har jeg og mamma akkurat vært på butikken og handlet litt. nå skal jeg rydde litt i huset, skifte gardiner på rommet mitt for så å slappe av med bok og/eller en god film!

Ting som gjør livet fint #3
de fine bildene er lånt av emily.


- å ha dilla på vannmelon.
- arctic monkeys - why'd you only call me when you're high?
- at jeg i går faktisk greide å lese to sider av en bok (har ikke rørt en eneste bok på evigheter) og er bestemt på å lese mer før jeg legger meg i kveld og krysse fingrene for at leselysten kommer tilbake.
- the book thief.
- å lytte til regnet når man ligger i senga.
- frilørdag <3<3<3 når man jobber omtrent hver eneste lørdag setter man så sykt pris på de få frilørdagene. åh.
- å ha hele tre episoder av stalker å se (gleden varte helt til jeg fant jeg ut at den siste av dem faktisk var den aller siste. jupp, stalker ble kansellert og jeg hater det)
- å kikke på reiser og bilder fra alle mulige steder i verden for å hente inspirasjon til hvor vi skal dra i de to ferieukene våre i august.
- i'm gonna show you crazy av bebe rexha. en sang jeg har hørt mange ganger på radio etc., men etter jeg så opptredenen hennes på senkveld så digger jeg sangen enda mer. og hun er bare så sykt søt.
-  at det er lørdag i morgen. lørdager er best. 

innkjøp 21/05


hei og god fredag! 

rett etter å ha skrevet et innlegg om å rydde i klesskapet/ikke ha en overflod av plagg, så dro jeg til byen og kjøpte litt mer.. men i det minste så tenkte jeg nøye over hva jeg kjøpte. etter å ha kvittet meg med en del plagg, så jeg at jeg trenger flere gensere. derfor fant jeg denne superfine genseren på fretex til 149,- elsker blomstrene og fargene på den, åh.

jeg unnet meg en fin, enkel croptop-ish topp fra h&m, fordi jeg synes de går så godt til høylivsbuksa mi og skjørtene mine. og så var fargen veldig fin!enkle t-skjorter som er behagelige og som går til det meste trengte jeg også, og derfor fant jeg denne t-skjorta fra fretex til under en 50-lapp. den føles som den er helt ny, har et stilig motiv (liker fargene!) og den er helt sykt myk.kjøpte også denne fra bik bok, fordi grått er så fint og går til det meste, og stoffet er så vanvittig deilig!på fretex fant jeg også denne badedrakta (?)/bodyen. stoffet gjør at jeg heller tror det er en slags body, og det er hvertfall det jeg kommer til å bruke den som. kommer bare til å ha en bukse (eller skjørt) og cardigan til og bruke den som en slags singlet. jeg måtte bare ha den, for jeg elsker fargene og motivet så utrolig godt! (sitroner <3) det ble absolutt et av favorittplaggene jeg kjøpte i går og ser skikkelig frem til å bruke den masse fremover!

i tillegg til dette kjøpte jeg en enkel, grå cardigan, fordi de er så greie å ha til.. vel, alt. og jeg har bare én burgunderrød en fra før, så jeg tror det var et ganske smart kjøp. kjøpte også to av favorittbuksene mine (svarte begge to) og en tettsittende, enkel og mørkeblå genser. fordi det var noe jeg trengte.

føler garderoben min er masse bedre nå, med tanke på at jeg har det meste av basics og det blir lettere å vite hva jeg trenger/ikke trenger fremover. det eneste jeg føler jeg manger er en fin sommerkjole og noen finere topper man kan ha om man skal pynte seg litt. men det får bli til en annen gang! 

om å rydde i klesskapet


i dag innså jeg at arctic monkeys har vært et band jeg har hørt masse om, men aldri hørt skikkelig på. derfor har jeg brukt dagen til å høre på dem, og jeg er allerede frelst!


i sommer fyller jeg tjueen, og de siste månedene har jeg følt skikkelig på at det er på tide med en skikkelig ryddeaksjon i klesskapet. jeg har vel i grunn hatt lyst å kvitte meg med alt, for så å kjøpe inn nytt. jeg tror de fleste på min alder vet hvordan det er å skifte stil utallige ganger i denne alderen. opp igjennom årene har jeg hatt så mange forskjellige stiler, at klærne mine har blitt et virrvarr av forskjellige stiler, farger og fasonger. eller, når jeg tenker meg om så føler jeg ikke at jeg har hørt til én spesielt stil. og det gjør jo det hele enda mer kaotisk. jeg har alltid likt masse forskjellig, og aldri helt visst hva som virkelig er meg. nå føler jeg at jeg begynner å bli mer sikker på hva jeg liker og ikke liker, så jeg føler det er på tide å kvitte seg med plagg som aldri blir brukt, og å bli mer bevisst på hva man kjøper. det eneste problemet for meg nå er vel egentlig å finne plagg jeg føler meg vel i, og som jeg føler sitter fint på kroppen (men her spiller vel kanskje selvtilliten en stor rolle også)

jeg vil hvertfall ha en mer gjennomtenkt garderobe, i stedet for å kjøpe plagg bare for å kjøpe. det ender bare i et alt for fullt klesskap, hvor 90% av klærne er klær man fort går lei/finner ut at man ikke likte så godt likevel, fordi det var noe man kjøpte i farta. jeg vil prøve å ikke ha så mange plagg, og tenke nøye over hva jeg kjøper, sånn at jeg vet at jeg faktisk kommer til å bruke dem. dette gjelder spesielt bruktbutikker, for der har jeg en tendens til å kjøpe alt jeg kommer over (sånn blir det jo lett når det er så utrolig billig!), for så å angre senere fordi jeg innser at jakka faktisk var litt for stor og at toppen jeg kjøpte egentlig ikke var noe for meg.

jeg ble veldig motivert til å rydde i skapet etter et innlegg tine katrine skrev. når hun ryddet spurte hun seg selv "ville jeg kjøpt dette visst jeg så det i butikken i dag?" og var svaret ja, så fikk det bli i skapet. jeg fant selv ut at det var svært lite av det jeg har som jeg faktisk ville ha kjøpt i dag, så jeg tror at jeg etterhvert kommer til å gi bort litt mer enn det jeg har funnet frem til nå. men hittil har jeg tre fulle handleposer og to jakker, så skapet har hvertfall minket en god del!


(ps: i det forrige innlegget mitt spurte jeg om noen kunne tenkt seg å lage en header til meg. om du føler det kan være noe for deg kan du trykke her

kan du/kjenner du noen som kan tegne en header til meg?

åh, jeg trenger virkelig en fin header til bloggen. og jeg trenger din hjelp! liker du og tegne, eller kjenner du noen som er flinke til å tegne/tegner headere? jeg er ikke så kravstor, og det tar heller ikke lang tid å tegne det jeg tenker på. jeg vil bare ha en veldig enkel og søt header.

jeg kan gi deg flere detaljer på mail etc. om du er interessert, men skriver likevel litt om hvordan jeg tenker å ha den her, så du vet sånn ca hva jeg er ute etter og om det er noe du gidder å bruke pittelitt tid på:

jeg ser for meg en kjempeenkel header. den trenger ikke være høy (rundt 350px) jeg vil ikke den skal inneholde navnet mitt/navnet på bloggen, altså; ingen tekst. jeg vil egentlig bare ha en liten fargerik sak, med små tegninger av ting jeg liker godt og synes er fine. eksempler på det er: vannmelon, sitron (!), ananas, jordbær, blomster, grønne planter, musikk (så man kan da tegne et notetegn eller en radio f.eks.), å reise (så gjerne et bilde av et pass/en billett). er veldig glad i pastellfarger, særlig rosa, blått, gult og grønt, men du velger selv hvilke farger du føler blir fine. jeg liker å ha resten av designet mitt enkelt og svart/hvitt, så jeg trenger litt farger i headeren! 

hadde blitt sååååå megaglad om noen har lyst å tegne noe.

kommenter i kommentarfeltet om du kjenner noen som kan være interessert, eller om du har lyst selv.
du kan også sende mail til karenannaberg@hotmail.com om du heller vil det. 

rosa himmel og kveldstur

noe av det fineste med våren/sommeren må være de lange, lyse kveldene og de vakre solnedgangene. i tillegg er himmelen så vilt vakker for tiden, og omtrent hver kveld i det siste har den lyst opp i knæsj rosa og lilla. sent om kvelden den syttende mai, gikk jeg og andreas tur i løypa bak huset hans, og det så sånn ut!:jeg er litt lettere å få med ut på tur nå som man kan ha en tynn jakke på seg og ikke fryse, og når man får med seg fine solnedganger og himmelen full av fine farger.

syttende mai

jeg kjenner jeg blir misunnelig når jeg leser om å starte den syttende mai med champagnefrokost sammen med venner. å feire syttende mai i en stor by synes jeg også virker veldig gøy! men å feire syttende mai på en nokså liten øy er også veldig fint. i fjor på den dagen stod jeg bak kassa på statoil og lagde burgere og solgte pølser frem til klokken fire, så så masse syttende mai-følelse kan jeg ikke si at det ble. i år derimot, våknet jeg ved siden av den fineste og i stuen ble jeg møtt av finfrokost som mamma hadde laget (som blant annet inneholdt pavlovakake, gele og bær!) (desverre var ikke formen helt på topp denne morgenen, så derfor har jeg hatt masse kakespising å ta igjen i dag!) senere tok jeg på meg bunaden, gikk i tog, hørte på taler og satt en liten stund i et alt for stappfult lokale og drakk brus. deretter spiste jeg, mamma, bestemor og bestefar middag på hotellet (og av alle ting (og til mammas store skuffelse (hun hater fisk)) spiste jeg laks! ikke akkurat noe jeg føler er typisk syttende mai-mat, men det fristet og det var godt) deretter ble det noen timer med hvile hjemme, før vi tok turen til bedehuset. åh, der var det så koselig. god kveldsmat, masse sang og koselige mennesker. det ble en fin dag, likevel om det ikke er helt som før. programmet er snudd om på, og det skjer ikke like masse som før. før var det f.eks. teater og mer som skjedde, også mot kvelden. men så lenge jeg fikk gå litt i bunaden min, gått i tog og hatt det fint med de jeg er glad i, så er det for meg en fin syttende mai likevel. og vi var forresten superheldig med været! sol, varme og ikke én eneste regndråpe!dette hadde jeg på meg om kvelden da vi dro til bedehuset. elsker denne kjolen! (kjøpt på fretex for rundt en 50-lapp!)

håper dere hadde en fin 17 mai/søndag! 

00:28

klokken er 16:05 og jeg går til jobb. sola skinner og jeg kjenner at våren gjør meg rastløs. jeg vil bare ut. hit og dit. ut og grille, sette seg på en buss, sove på et hotell. oppleve, utforske og sette pris på. jeg kjenner lukten av nyklippt gress og blir enig med meg selv om at det er en av de beste luktene som finnes. og plutselig er jeg ti år igjen og hopper trampoline og løper fra hveps og klatrer i treet mitt og plutselig har jeg grønske på knærne. klokken er 16:13 og jeg kjenner at jeg absolutt ikke er gira på jobb i kveld. 00:19 og jeg tenker at jeg må slutte å tenke så negativt. det går jo som oftest fint på jobb og jeg gruer meg unødvendig mye. tenker på solnedgangen og den nydelige himmelen som møtte meg når jeg gikk ut av butikken. tenker på at jeg gleder meg til jeg får sykle hjem fra jobb sammen med a hver kveld vi jobber samtidig. at "hjem" plutselig betyr det samme stedet for oss begge. klokken er 00:21 og jeg vet at jeg burde legge meg snart siden jeg har tidligvakt i morgen. setter likevel på den nyeste episoden av stalker som jeg har ventet på alt for lenge, og utsetter dusjen jeg  ta før jeg skal sove.

god helg <3<3 

app: 1 second everyday

i dag må jeg faktisk anbefale dere en app! i går, når jeg så på en av videoene til den som var favorittyoutuberen min for en del år siden (mitchell davis/livelavalive) fant jeg en spennende video som heter "1 second everyday", og viste seg å være en video med klipp fra appen med det samme navnet. jeg lastet ned appen ti minutter senere, og digger den allerede. den kostet 29,- (og jeg bruker egentlig aldri penger på apper) men jeg føler at den absolutt er verdt det.

1 second everyday, er en app som går ut på at du filmer étt sekund hver dag i ett år, og til slutt blir det til en video på seks minutter og ti sekunder. en video som blir et slags sammendrag av året ditt. supercool, eller hva?!på bildet over ser dere hvordan det ser ut når man åpner appen.
timelines er din egen timeline med de små klippene du filmer per dag. men en annen kul ting er crowds (til høyre) der kan det f.eks. stå at du kan være med i en video med temaet "love", og du kan da filme ett sekund og du kommer kanskje med i en video de lager av klipp som blir "sendt inn". har ikke prøvd dette selv enda, men jeg synes det virker ganske kult. det er jo alltid gøy å se hva andre mennesker i andre land driver med, så å sette sammen klipp fra mange forskjellige mennesker virker jo veldig gøy.

her ser dere min timeline:som dere ser startet jeg på den i går, og har ikke filmet dagens klipp enda. om jeg filmet et klipp i går og vil bruke det i dagens klipp, går ikke det an. om jeg klikker på onsdag den trettende, dukker det opp klipp jeg har filmet på mobilen min onsdag den trettende. jeg synes dette er kjempegreit. for da kan man ikke "jukse" og legge inn gamle klipp og det gjør det også veldig oversiktlig. jeg bruker å filme noen klipp per dag, og på slutten av dagen velger jeg det jeg likte best. jeg kommer til å filme masse forskjellig. alt fra fine solnedganger og havet, til helt tilfeldige ting som på et eller annet vis viser litt av hva jeg gjorde den dagen. jeg vil rett og slett at videoen som ligger klar etter et helt år, oppsummerer hva jeg har gjort det siste året. men man kan jo også bruke appen til å fokusere på én ting. f.eks. himmelen/havet/skoene man har på seg/"selfies" så man ser hvordan man forandrer seg osv!

mitt første klipp ble av at jeg skypet med merete! superkoselig.

for å få en bedre forklaring på hvordan appen funker, kan dere se denne videoen:og her ser dere videoen til mitchell davis:har du brukt denne appen før eller kommer du til å laste den ned?

(dī′ə-rē) a usually daily written record of personal experiences and observations; a journal.

etter inspirasjon fra weronika ble jeg enig med meg selv at jeg atter en gang skal prøve å skrive dagbok! derfor kjøpte jeg en notatbok/i dette tilfellet dagbok for rundt en tjuer på spar da vi handlet mat i går.

man finner jo mange dagbøker overalt i butikker som er masse penere enn denne, og jeg har også en del notatbøker fra før, men alle er enten halvfulle av skriblerier, lister, en påbegynt dagbok eller mange av sidene er revet ut. derfor fant jeg ut at det var best å bare kjøpe en ny, for å starte helt på nytt. og siden vi ikke har så mange butikker her på øya, fant jeg ut at det var like så greit å kjøpe denne fra spar. jeg synes egentlig det var helt ok, for fargene var fine. kanskje jeg skal belønne meg selv med en finere en om jeg får til å skrive ut denne en gang. denne gangen har jeg så lyst å få det til! jeg vil teipe på konsertbilletter, flybilletter og andre små dingser som sier noe om en opplevelse/minne. også vil jeg prøve å tegne litt i den! dette har jeg også prøvd før, og det gikk i noen få uker før jeg gikk lei/glemte av det. målet mitt er å skrive litt hver dag. om det så er bare én setning, eller en liten tegning. og det tror jeg at jeg skal få til!

jeg er allerede godt i gang, og jeg teipet nettopp fast regnbuearmbåndet mitt fra amnesty. dette er det andre regnbuearmbåndet mitt, og siden det var så trist å ta det av, fant jeg ut at dette var et fint sted å oppbevare det på. det første hadde jeg på i mange måneder, og etter jeg greide å rote tomatsaus på det, fant jeg ut at det beste var å kaste det. dette har også vært på ganske lenge, og jeg tenkte det var best å klippe det av og ta vare på det før det stinket også, haha! tror de bare solgte dem i en liten periode, så om du har lyst på, tror jeg desverre ikke du får tak i dem (men du kan sikkert sjekke det ut på amnesty sine nettsider for å være sikker) krysser fingrene for at de lager flere en gang, for jeg synes de er så fine. det står "love is a human right" og "å elske er en menneskerett" på og jeg elsker det. budskapet er så fint!

skriver du dagbok?

Ting som gjør livet fint #2

denne helga var så fin at jeg oppsummerer den ved å skrive en liste over ting som gjorde helga bra:- at vi har begynt å selge donuts på coop (vet egentlig ikke om det er en bra ting med tanke på hvor sinnsykt (!!) gode de var og at jeg faktisk jobber på coop.....)
- at jeg og a hadde huset for oss selv hele helga. han bor hjemme hos besteforeldrene sine og jeg bor hos mamma, så det var litt godt når det bare var oss. nå gleder jeg meg bare enda mer til vi flytter sammen.
- at vi lagde 1) taco 2) kylling, potetbåter og bernaise og 3) wok med svinestrimler
- spooning og pjusk
- iron man 3!!!
- senkveld og gullruten på tv
- å sykle til/fra jobb
- at vi fant en herlig sommerlåt: tim mcmorris - alive in the summer time
- å høre musikk på full guffe når man rydder og skifter sengetøy
- at vi begynte å se på the last man on earth (anbefales! sykt morsom og jeg liker måten den er filmet på/fargene i den!) 


har du hatt en fin helg? nevn tre ting som har gjort den god/dårlig!

mandagstanker

for noen få timer siden siden syklet jeg hjem, etter å ha tilbringt helga hjemme hos a. det har vært så fiiiiint og det er så godt å ha en person som han i livet mitt. i dag når jeg syklet, trengte jeg å ikke lytte til musikk, for en gangs skyld. for som oftest lytter jeg til musikk når jeg sykler, men jeg kjente at i dag trengte jeg å ikke høre annet enn fugler og biler som kjørte forbi og lyden av min egen pust. man er jo så vandt med å alltid ha lyder fra pc/mobil/tv rundt seg hele tiden, og noen ganger kjenner jeg at det er godt å ta en pause (likevel om spotify er min beste venn) når jeg sykler dukker alle slags tanker opp i hodet mitt. man tenker på alt man skal gjøre bedre, alt man savner, ting man må huske, alt man er glad for og ting som er vanskelig.

jeg sykler i morgenkulden, kjenner pittesmå regndråper mot ansiktet og føler så masse på en gang. sier til meg selv at det  bli slutt på å tenke at jeg ikke er god nok og at dette med å konstant være redd for å være irriterende/til bry for andre mennesker  det bli slutt på. tenker at det er dumt, og samtidig så menneskelig å kaste bort så masse energi på noe så meningsløst. snakker lavt til meg selv (og blir flau når jeg plutselig møter på en annen syklist, men later som jeg bare synger på en sang) om at jeg må få inn i hodet mitt at de som er glad i meg, liker meg akkurat som jeg er. jeg må rett og slett slutte å bekymre meg så masse, og som a sier; ikke være så hard mot meg selv. jeg sykler forbi huset jeg bodde i før, der hvor bestemor og bestefar bor og kjenner på en slags varme og trygghet og jeg vet at dette huset og dette stedet for alltid vil ha et spesielt sted i hjertet mitt. ser på gresset og våren og kjenner jeg blir glad over å se at gresset har blitt så grønt. kjenner det kiler i magen av å tanken på å reise til et annet land i sommeferien. vil drikke cola med isbiter og sitron i og kjenne solen varme. tenker at jeg skal gjøre denne dagen til en sabla fin dag.

god mandag!!

torsdagsliste


1) lagde hull i en slitt, svart bukse. digger det, og elsker at det føles som jeg har et nytt plagg i garderoben. 2) nyter nydelige solnedganger hver kveld når jeg og mamma går tur, åh.


hva gleder du deg til?
å sykle hjem til andreas etter seinvakt i kveld og at jeg skal være der hele helga. å reise til utlandet med andreas igjen. å møte venninner (for det går så alt for lang tid mellom hver gang!) at det kommer enda flere shorts-dager fremover. å flytte.

hvor er du om fire timer?
da står jeg bak kassen på coop og slår inn varer.

hva setter du mest pris på i et vennskap?
tillit. det at man kan stole fullt og helt på hverandre er så viktig for meg, for det er så godt å ha mennesker man kan snakke om alt med. i tillegg har bestevennene mine en måte å alltid få meg glad på, og de får meg alltid til å le, og det er viktig. en annen ting jeg setter pris på i et vennskap er når man ikke trenger å gjøre noe spesielt sammen for å ha det gøy. de beste vennskapene føler jeg er de hvor man bare kan slappe av sammen. om man sitter og føler at man  finne på noe hele tiden, er man ikke helt komfortable rundt hverandre.

hva er det hardeste valget du har måtte ta?
da jeg gikk på folkehøyskole og ikke trivdes og lurte på om jeg skulle slutte eller ikke. ble aldri helt enig med meg selv, så det var et nokså vanskelig valg. jeg endte opp med slutte etter et halvt år, og likevel om jeg har angret en gang i blant i ettertid, så tror jeg at jeg gjorde det rette (og det kom hvertfall noe veldig fint ut av det også)
måtte også for kort tid siden ta et ganske (!!) vanskelig valg. reise til bergen alene i høst for å studere, eller bli på øya enda et år/bo med andreas/reise sammen til bergen neste år? endte opp med å vente til neste år, og tror/håper det er det beste valget for meg.

hva liker du best med deg selv?
tatoveringen min. beina mine. at jeg er tålmodig og omtenksom.

nevn fire øyeblikk i livet ditt som på et eller annet vis var magiske.
- når jeg og venninnene mine løp naken til og fra butikken klokken fire om natta i pøsregnet. så vanvittig teit og hysterisk morsomt.
- nyttårsaften totusenogtretten når jeg innså at jeg var hodestups forelsket.
- alle de nettene hvor jeg og venninnene mine snakket hele natten om fremtiden og forhold og hva man tror på og det som er vanskelig og det som gjør en glad og steder man vil besøke og hvordan ting skulle bli etter vgs.
- første gangen jeg og andreas reiste på ferie sammen, fordi jeg var så sinnsykt spent og litt nervøs og så ufattelig lykkelig. og den gangen vi dro til roma og bare trasket rundt i gatene første dagen og helt plutselig så dukket colosseum opp foran oss.

hva craver du for tiden?
av en eller annen grunn: sjokoladebananer! har vært så flink å kutte ned på godterispisinga, helt til pms'en kom på besøk for noen dager siden og jeg plutselig slukte i meg to poser med sjokoladebananer!

hvor har du det aller best?
i armkroken til andreas. hos mamma en fredagskveld når hun har laget hjemmelaget pizza. på sofaen til bestemor og bestefar. hos venninnene mine. i senga med nytt, rent sengetøy, etter en lang dusj. i north dakota hos stepappa. i hagen til sandy i minnesota.

hva er favorittmåneden din?
juni og juli.

hva er dine guilty pleasures for øyeblikket?
det må nesten bli all listepop'en jeg hører på for tiden.
og at jeg ser på bloggerne, og liker det alt for godt.  

siste film du har sett:
it follows. er superpingle når det kommer til skumle filmer, men denne var så spennende at jeg anbefaler dere å se den!!

siste gang du gråt:
i går. bare fordi jeg var stressa og lei (jeg gråter veldig lett og veldig ofte) 

to fine/sterke/viktige lenker.
denne videoen. dette. og dette!!

hva er du hekta på for tiden?
a. tyggis. (fremdeles) swim deep - she changes the weather.


er litt for glad i lister, så i dag lagde jeg en torsdagsliste med litt forskjellige spørsmål. si gjerne ifra om du kopierer den så jeg kan se hva du svarer! 

et hint av sommer

god onsdag, fininger! i dag når jeg våknet og kikket ut av vinduet, var det synet av en blå og nokså skyfri himmel som møtte meg. jeg måtte ligge med foten utenfor dyna i hele natt fordi det var så varmt, og ovnen på rommet mitt har ikke vært på på noen dager. ah, det er så godt når man merker at våren virkelig er her! i dag fant jeg frem shortsen og favoritt t-skjorta og satt meg ut på verandaen. litt vind var det, men det at den ikke var så kald gjorde det riktig så behagelig å sitte der. jeg innså fort at jeg må grave frem solbrillene mine, men i stedet for å løpe inn å hente dem så jeg kunne lese bok, lukket jeg heller øynene og hørte på musikk. hører omtrent bare på én sang for tiden, og det er "she changes the weather" av swim deep. den gir meg frysninger og sommerfølelse og den gjør meg så merkelig lykkelig at jeg ikke en gang skjønner det. sangen er jo kanskje litt kjedelig når jeg tenker over det, men likevel så synes jeg den er så fantastisk bra. jeg er litt merkelig sånn sett. noen sanger bare.. åh. ja. nei. jeg bare elsker den.i går dro mamma meg ut på tur. omtrent bokstavelig talt dro meg. for jeg er ikke så lett å få med ut på tur hele tiden. å gå tur er superfint, det. men ikke når jeg har planlagt dagen min, har masse jeg har lyst å få gjort og så kommer mamma plutselig og skal ha meg med på tur, og jeg må bare slippe det jeg har i hendene og bli med. helt ærlig, så blir jeg skikkelig sutrete av det. så i begynnelsen av turen ble det litt surmuling, men etterhvert ble det faktisk superfint. hjemme stinket det kumøkk, så vi kjørte til andre siden av øya før vi gikk tur derfra. solen skinte, temperaturen var god og vi gikk ned mot kirken. jeg synes kirken vår er så utrolig fin, og nedenfor den har vi "påskeliljemarka" som er så fin!  derfra gikk vi ned til stranda og bare satt der en liten stund og slappet av. likevel om jeg omtrent ikke kan svømme og svært sjeldent er i vannet, så er det lite jeg liker bedre enn havet/strender. det er så vanvittig fint, avslappende og jeg bare vet at jeg  bo ved havet i fremtiden.(dette er bare halve påskeliljemarka! fint fint fint)

det eneste kjipe med at våren er tilbake, er at det er også alle edderkoppene, hvepsen, hoggormen og maurene. av alt jeg nettopp nevnte tror jeg faktisk at hvepsen og mauren deler en solid førsteplass over hva jeg har mest noia for. (det er egentlig ganske underholdende å se på når jeg går tur i skogen og plutselig begynner å hoppe/løpe som en gal fordi det føles som man tråkker i et hav av maur, usj. er jeg forresten alene om dette? mamma ler av meg og sier "pffft, men de kommer jo ikke på skoa di når du går vanlig, men jeg lover dere at mange ganger har de krøpet oppover skoa mi, så da ser jeg ikke andre valg enn å løpe febrilsk samtidig som jeg rister på beina!)

<3

på tjueårsdagen min i fjor sommer fikk jeg et superfint smykke av andreas. jeg brukte det kjempeofte, helt til jeg en dag ikke fant det igjen. aner dere hvor forferdelig det føles å miste noe man var så glad i og som man har fått i gave? jeg tenkte at som det vimsehodet jeg var så hadde jeg rotet det bort/kastet det (med et uhell!) når jeg hadde ryddet i skuffene mine eller noe sånt. på lørdag kom andreas til meg og holdt dette smykket i hånden. det har på et eller annet vis lurt seg oppi ei skål som står på rommet hans, og der har det vært i flere måneder. åh, jeg er så glad for å endelig kunne ha det på meg igjen!om dere ikke ser det, så skal det forestille et realistisk hjerte. haha, jeg absolutt digger det!

hei, mai!

og hei, fine folk!

wow, er vi virkelig i mai allerede? jeg sier som bestemor alltid sier; hellandussan, så fort tida går!
men det er egentlig helt okei, for mai betyr at vi nærmer oss juni, som er en av sommermånedene. det kribler helt fælt i magen når jeg tenker på sol, varme, å flytte inn i leiligheten, grille, ferie, konserter og å ligge på stranda. sommer betyr for min del også en god del jobb, men det er hvertfall bra for lommeboka!

i går var lønningsdag, og dum som jeg er gjør jeg akkurat det man ikke skal gjøre rett etter man har fått lønning: kikker på sommerkjoler, bikinier og sandaler på nett. men jeg skal være streng med meg selv og passe på å bare holde meg til "windowshopping", hihi. her er hvertfall noe av det jeg sikler etter for øyeblikket:

    
kjoler fra american apparel.sko fra newlook.

nå skal jeg legge meg i senga og lage en "snart er sommeren her"-liste på spotify, stappfull av gladsanger som jeg lader opp til sommeren med! denne sangen skal definitivt med i den lista, for den hører jeg på x antall ganger i døgnet for tiden:for meg blir det ti timer med jobb i morgen, men til dere andre; god helg! og la oss be en liten bønn for de som ble rammet av jordskjelvet i nepal ♥

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits