dagens middag: kylling & pastasalatnå ligger jeg i sofaen; stappmett! tidligere syklet jeg til butikken. det var herlig (og tungt)! det går så lang tid mellom hver gang jeg sykler så det blir så utrolig tungt når jeg først gjør det. men det var herlig, for himmelen var blå og jeg kjente sola i nakken og det kilte i magen når jeg fikk et kyss av den fineste jeg vet om (a jobber nemlig på spar) på butikken handlet jeg bær, sitron, rundstykker, yoghurt og salat. når jeg kom hjem igjen, var det tid for middag, og atter en gang ble det kylling. jeg har fått helt dilla på kylling og har alltid frossen kyllingfilét i fryseren. i dag ble det salat med kylling og tortellini i, nam! jeg lagde meg også en liten dessert; vaniljeyoghurt med jordbær og blåbær i!

jeg prøver å bli litt mer opptatt av hva jeg spiser (men ikke alt for opptatt av det) og jeg blir stolt over det lille jeg får til. prøver å kutte ned på godteriet, spise faste måltider og ikke småspise så masse, og om jeg i så fall gjør det; småspise på noe sunnere enn jeg hadde gjort før. det går veldig opp og ned, men jeg blir stolt som prøver.

sunny day

hei, fine folk og god tirsdag! i dag våknet jeg til at det så sånn ut ute, og det gjorde humøret tusen ganger bedre med en gang:
jeg kjenner det kiler i magen når solen skinner og jeg gleder meg så forferdelig masse til sommer!

til tross for mange alarmer, kom jeg meg ikke opp før halv elleve, men det var egentlig helt okei. jeg kledde på meg, gikk inn til kjøkkenet og skrudde på radioen med en gang (og den står på enda) det var ikke så masse som fristet til frokost, men jeg fikk i meg litt god frokostblanding, en banan og litt eple. prøvde også å drikke en kopp te, men måtte gi meg etter noen små slurker. det ser ikke ut til at te er noe for meg, samme hvor hardt jeg prøver!på stuegulvet ligger det en søt colin som utnytter solstripene på gulvet til å få litt sol på kroppen:og i sofaen ligger det en skjønn antoniazzi og venter på at mamma skal komme hjem, og titter nysjerrig på mennesker som går forbi:nå har jeg tatt en etterlengtet dusj og når håret har tørket tror jeg at jeg skal gå en tur til butikken! senere skal jeg kanskje gå en tur til andreas og/eller se en fin film.

ha en fin dag, og husk at dere er bra og fin og god nok! ♥

01:31

denne helga har vært fin. jeg har vært på teater, spist wok med andreas, sett filmer og sovet lenge. likevel er jeg så utrolig sliten for tiden. jeg kunne virkelig ha sovet døgnet rundt. i tillegg har jeg vel vært litt lei og litt sint fordi jeg ikke greier å være glad i meg selv. hvertfall ikke så masse som jeg burde være. men jeg prøver å være positiv og tenke at det kommer til å bli bedre. i morgen er én av tre fridager denne uka, og i morgen skal jeg prøve å være god mot meg selv. jeg skal stå opp om formiddagen, spise en god frokost, gå tur i skogen, høre på god musikk, høre på podcast, drikke te (likevel om jeg hater te. men det finnes så mange smaker som lukter godt og jeg har lyst å like det, så skal jeg prøve atter en gang!), prøve å lese litt, dusje, kanskje trene litt i stua, prøve å meditere litt og se en skikkelig koselig film som gjør meg glad. bilde 1. hjemme hos bestemor & bestefar før jobb på fredag. jeg spiste karameller og leste bok, og se så fint de har det! bilde 2. fra stykket "pusterom" på lørdag. det var her på øya, så vi var ikke så mange som så på. det var litt rart, men fint og morsomt. likte det egentlig ganske godt!

about time

åh, ny favorittfilm. så himla fin og koselig og bra og når girlcrushen min rachel mcadams er med må det jo bare bli bra!ting jeg gleder meg til

klapper meg selv på skuldra for at jeg kokte egg til frokost og har ryddet og vasket rommet mitt. har vært helt tappet for energi i det siste, så er kjempestolt over at jeg faktisk fikk ryddet rommet i dag (noe jeg har tenkt på i flere dager nå) det er fredag, jeg prøver å ikke tenke så masse på at jeg skal på jobb om noen timer og det at det faktisk snør (!!) ute og tenker heller på ting jeg gleder meg til:

- at temperaturen (om vi er så heldige i år) blir såpass at man kan bytte ut bukse med shorts og kanskje ligge i bikinien på verandaen
- å en eller annen gang i år få flyttet sammen med andreas ♥
- å kjøpe mange kurver med lokaljordbær i sommer
- å dra til sogn og fjordane med a i juli
- å fylle tjueen
- to uker ferie i august (og forhåpentligvis en utenlandstur!)
- å kanskje se dybdahl i oktober
- å ha telefondate med isabel i kveld etter jobb
- å straks se enda en new girl-episode (new girl <3<3)
- å besøke bestemor og bestefar før jobb 

ha en kjempefin helg alle sammen ♥

a list about time

hva er ditt forhold til tid?
jeg er en person som blir utrolig lett stressa, så jeg føler veldig ofte på det å ikke ha nok tid til alt jeg burde gjort. men da igjen er jeg kanskje ikke så effektiv, så jeg bruker ofte en god del lengre tid på ting enn hva jeg egentlig hadde trengt. jeg er ikke akkurat så redd for å bli eldre, jeg tenker heller at jeg er heldig om jeg får bli det, men samtidig så føler jeg på at tiden kanskje går litt for fort i blant. det siste året f.eks. har gått helt vanvittig fort.

hvilken tid på døgnet liker du best?
jeg aner faktisk ikke. jeg elsker de få morgenene jeg faktisk kommer meg opp tidlig og nyter en god, lang frokost. kunne ønske jeg fikk det til oftere, for morgenen er veldig fin. samtidig liker jeg kvelden. hvertfall om sommeren.

hvilken årstid foretrekker du?
til tross for at jeg er veldig glad i alle årstidene, må jeg si sommeren. jeg elsker snø i desember, å kle meg i store skjerf om høsten, og å se de første vårtegnene om våren, men sommeren er nok den jeg oftest lengter etter. sol, ferie, å ligge på stranda, spise melon og jordbær og is og bare åh. jeg blir bare så masse gladere om sommeren!

hvilken ukedag er den beste?
det har vel egentlig alltid vært fredag. når jeg gikk på skole var jo fredagen best pga den sinnsykt gode følelsen man fikk av å gå ut av klasserommet og vite at nå hadde man faktisk noen fridager foran seg! liker fremdeles fredager godt, men ettersom jeg ofte jobber fredag kveld og tidligvakter/heldagsvakter på lørdager har det blitt lørdag, fordi jeg da får denne følelsen etter jobb på lørdag. lørdagene bruker å være veldig fin fordi da sover andreas hos meg, vi lager god mat, koser oss og vet at vi begge to har fri dagen etterpå.når går tida fortest?
når jeg snakker i telefonen med merete og når jeg er på besøk hos andreas og vet jeg må hjem senere på kvelden.

når går tida saktest?
når jeg gleder meg til noe. om det så er en konsert, ferie eller å vente på en pakke i posten.
og når jeg kjeder meg på jobb, da.

hvor lang tid bruker du på å sminke deg?
sminker meg utrolig sjeldent, og når jeg først gjør det ordner jeg bare brynene, eyeliner og kanskje leppestift, og det bruker jeg ikke så veldig lang tid på.

hvilken tidsepoke skulle du gjerne levd i, foruten denne?
åttitallet <3 elsker klærne, filmene og musikken.

spiser du fort eller sakte?
veldig sakte!! 

hvilke perioder i livet ditt ser du tilbake på med et smil?
videregående. jeg flyttet til en internatskole et stykke hjemmefra, møtte bestevenninnene mine og hadde det så ufattelig gøy! har  mange gode minner fra den tida og den skolen, savner det ofte den dag i dag.

hvilke perioder er du glad for at er over?
ungdomsskolen. jeg kjedet meg, hadde få venner og ville egentlig bare bort fra øya.

hva liker du best å bruke tid på?
å være med dem jeg er glad i, å reise, konserter, spise jordbær ute i sola, høre på musikk og å le til man får vondt i magen og til tårene renner.

hva liker du dårligst å bruke tid på?
å vaske opp, å stresse, å fjerne neglelakk, å overtenke/tenke dumme tanker som gjør meg lei meg.når pleier du å stå opp om morgenen og legge deg om kvelden på hverdager?

døgnrytma mi er ikke akkurat den beste.. når jeg står opp/legger meg kommer veldig an på om jeg har tidligvakt, seinvakt eller fri dagen etterpå, om jeg har jobbet masse, er sliten/i dårlig humør osv. om jeg jobber masse en uke, sover jeg gjerne til langt på dag, og er ikke så veldig flink til å legge meg tidlig. har jeg tidligvakt legger jeg meg i tolv/ett-tida og står opp i åttetida (kommer an på når jeg starter på jobb, våkner gjerne i siste liten før jobb) av og til, når jeg prøver å være flink, legger jeg meg i tolv/ett-tida og står opp rundt ni-ti. men som oftest legger jeg meg rundt to og sover kanskje helt til tolv.. ehe. altså. døgnrytmen min er vel egentlig ikke en rytme for tiden..

hvor langt er/var ditt lengste forhold?
mitt lengste forhold er det jeg er i nå. ett år og snart fire måneder!! og det er superfint og det beste i verden.

hva er den lengste tidsperioden du har vært singel?
hm. mitt første forhold var vel i niende klasse. den lengste tidsperioden som singel var vel kanskje fra vg2 til det jeg er i nå. men de fleste forholdene før dette var egentlig bare tulleforhold.

hva skulle du gjerne hatt mer tid til?
å reise, besøke venner og å lese. også kunne jeg ønske at jeg var mer effektiv og hadde mer energi sånn at jeg faktisk bruker tiden jeg har til fornuftige ting. blir masse tid i sofaen og utsetter ting alt for ofte.

hva gjorde du for tre timer siden?
da lå jeg på sofaen sammen med andreas og så på "rush" og drakk mozell.

hva gjør du om tre timer?
da ligger jeg i senga mi og sover.

hvor ser du deg selv om ti år?
wow. jeg aner virkelig ikke. om ti år er jeg 31, og det er vanskelig å tenke på hvor jeg er om så mange år, når jeg ikke en gang vet hvor jeg er til neste år. jeg håper hvertfall at jeg har funnet noe jeg virkelig liker å drive med, at jeg bor i en koselig leilighet/hus sammen med andreas. herregud, kanskje har jeg til og med fått barn?! det er ganske sykt å tenke på akkurat nå. jeg håper hvertfall at jeg har blitt tryggere i meg selv, at jeg fremdeles ser bestevenninnene mine med jevne mellomrom, at jeg har fått lest en del bøker, reist en del, tatt flere tatoveringer og lært meg tegnspråk.


denne fine lista er lånt av sandra, som igjen har lånt den av synne.

tre ting #3

fikk ikke postet dette innlegget før i dag, men her har dere tre ting jeg anbefaler denne uken:

1. denne
internettsida er så fin. den viser frem alle slags klesstiler og jeg kjenner jeg blir glad og inspirert og takknemlig for at vi alle sammen er så ulike.2. mew - the zookeeper's boy.
3. dette. miranda sings er (om du ikke har hørt om henne) en karakter på youtube laget av colleen ballinger (som er vanvittig søt, hun har også vanlige videoblogger) første gangen jeg så en video hvor hun var miranda sings synes jeg egentlig ikke det var noe morsomt. kleint og sært. men til slutt bare digget jeg henne! jeg vet egentlig ikke helt om jeg anbefaler dere å se videoene hennes. for jeg forstår om dere synes det bare er dumt, haha. men det er hvertfall noe man kan sjekke ut!håper dere har hatt en fin tirsdag, og god natt!

(her har dere tre ting nr #1 og nr #2

mew - 156

se hva som ventet meg hjemme når jeg kom hjem fra jobb!:

åh, jeg ble så glad for at det kom før helga! i morgen skal jeg ut, og jeg har så lyst å ha på meg dette, en svart bukse og stæsje opp antrekket med et smykke eller noe. er egentlig ikke så glad i å gå i kjoler og pynte meg så forferdelig, så dette passer meg perfekt. skoene passet heldigvis perfekt og så kjempestilige ut på!

det så sååå godt å kunne slenge seg på senga med pc'en på fanget. nå er det helg! sånn, skikkelig. det er sjeldent jeg har ei "skikkelig" helg. jobber veldig ofte lørdager og ofte kveld på fredag, men i dag hadde jeg tidligvakt og i morgen har jeg fri. jeg begynner heldigvis å bli bedre av forkjølelsen. det eneste som plager meg nå er litt hodepine og propper i ørene. (har hatt det i hele dag og du kan tro det var irriterende å ha det på jobb! hørte jo nesten ingenting av det kundene sa, haha!)

i kveld har jeg egentlig ingen andre planer enn å ligge å slappe av og lade opp batteriene! skal kanskje se en film/litt serie, høre ferdig den nyeste podcast-episoden til mariell og sara (hørte den på senga i går kveld, men var så trøtt og sliten at jeg sovnet til den), høre på musikk, se senkveld, spise appelsinsjokolade (har gått hele livet mitt og innbilt meg at jeg ikke liker det fordi det høres kjempeekkelt ut, men jeg endte opp med å elske det når jeg smakte for noen dager siden!), dusje og lese blogger. ha en superfin fredag, fine mennesker! <3

whoops, i did it again

er det ikke typisk? endelig har jeg fått fem dager med jobb denne uken, og hva skjer? jo, jeg blir forkjøla. heldigvis ikke feber, så jeg er i bra nok form til å dra på jobb. men det blir tusen ganger hardere å dra på jobb når man har kjempevondt i halsen og nesen renner konstant. usj. håper det går fort over/ikke blir værre!

men til overskriften: bestilte meg nettopp to ting på h&m.no likevel om jeg absolutt ikke burde (bruker for masse penger på shopping!!! har seriøst dårlig samvittighet med en gang, men halo se så fint) : nå har jeg sett paradise (usj, hater at jeg elsker det) og skal se dokumentaren "flink pike" på senga før jeg legger meg til å sove. god natt, fine fininger!!

tre ting #2

hei, vakre mennesker! i dag er det mandag, og derfor vil jeg igjen dele tre ting med dere.

1. det første er en del musikktips:
rodriguez - sugar man.
beck - turn away.
god help the girl - i just want your jeans.
daughter - run.
thomas dybdahl + in the country - o / tokyo / run / into the wild.
wolf alice - moaning lisa smile.
portugal. the man - modern jesus.

2. dette.3. jeg nevte de to filmene her i et innlegg tidligere, men jeg må bare nevne dem igjen fordi de ble to av mine favorittfilmer.

god help the girl, som er basert på en musikal, handler om eve som stadig rømmer fra psykiatriske der hun blir behandlet for anoreksi. på en konsert møter hun gitaristen james som introduserer henne til cassie, og de tre blir gode venner. de starter et band og lager musikk sammen. liker musikken så godt at jeg hører på soundtracket på spotify, haha. filmen er bare kjempesøt og fin! (og litt rar, men det liker jeg)
obvious child, er en romantisk komedie som handler om donna (som er herlig rar, direkte og morsom) som driver med stand-up og som etter et one night stand blir gravid. kjempesøt og herlig film!forrige "tre ting"-innlegg finner du her.

nå må jeg hoppe inn i arbeidsklærne, for jeg skal straks på seinvakt. plutselig fikk jeg fem vakter denne uken, wihu!
ha en superfin mandagskveld! 

13/04

håret er fremdeles vått etter å ha gått ute i sludd og regn for å gå med a et lite stykke når han skulle gå hjem. gjennomblaut og med sølepytter i skoene ringte jeg mamma så jeg ble kjørt det siste (lille) stykket og følelsen av å vri av seg de søkkvåte klærne og hoppe inn i kosebuksa og a sin t-skjorte var ubeskrivelig god. etter 461 dager er sommerfuglene i magen villere enn noensinne.

etter flere ukers grubling, har jeg kommet frem til å bli på øya i et år til. så får bergen heller bli til neste år. kanskje er jeg dum som tar det valget, men det får være. for nå tror jeg at jeg og hjertet og magen har blitt enige.

på lørdag var jeg på tidligvakt og kom hjem igjen med en hodepine som ikke gikk bort før etter noen få timer. leste blogger og hørte på musikken fra god help the girl høyt på kjøkkenet og danset rart så mamma måtte le av meg i blant. hadde på et stygt, men veldig komfortabelt antrekk og laget crispy chicken, hjemmelaget pomfri med bernaise og salat (sykt godt??!) til a kom hjem fra heldagsvakt og jeg var stolt over å ha laget et godt måltid helt alene. vi kysset og lo og snakket og så resten av taken 3 som vi begynte på en annen kveld og det var så godt å endelig få sove hos han igjen. fin lørdag.denne søndagen besto av å sove lenge, ostesmørbrødfrokost, nye episoder av game of thrones (!!) og en tur ut i frisk luft.

i morgen skal jeg sitte barnevakt, dusje (og gud så godt det skal bli!!! har utsatt det i hele dag hehe), trene, lese (!) og kjøpe jordbær. 

har du gjort noe fint i helga? 

loppis-fredag

i dag var det faktisk loppemarked her på øya! jeg og mamma elsker både bruktbutikker og loppemarked, så vi var i ekstase over at det endelig var ett her på øya (det skjer bare noen få ganger i året) det åpnet klokken elleve og vi var der bare noen minutter over, så ikke de beste tingene forsvant før vi kom, hehe. nå skal det sies at loppemarkeder på små steder som det her ikke akkurat er de beste, men jeg endte hvertfall opp med noen fine ting:tre bøker. 1) tore renberg - kompani orheim (har enda ikke lest en eneste bok av han, likevel om jeg har en del liggende i bokhylla?!) 2) grøsserne-boka 'spøkelsesskolen' av r.l.stine bare fordi jeg elsket grøsserne-bøkene når jeg var yngre (og gjør det egentlig enda) og fordi de ikke finnes på biblioteket her på øya lengre. 3) alt om stueplanter, hahaha, fordi jeg er så utrolig dårlig med planter og alle jeg har bare dør. gammel bok, men litt kunnskap må jeg da kunne hente av den.denne måtte jeg bare ha, fordi den var så utrolig søt.(please ikke se for masse på den stakkars planta mi som henger med bladene, som sagt ovenfor: jeg er elendig til å holde dem i live, men jeg jobber med saken!) blomsterpotter trengte jeg virkelig, og jeg ble  glad når jeg fant denne gule. gult er sååå fint! den hvite er sånn man skal henge opp i f.eks. vinduet etter en snor/tråd.dette bildet, bare fordi jeg synes det var fint.kjøpte også to bilderammer til jeg skal prøve å fikse en fin bildevegg.

og alt dette fikk jeg til 180,- !! åh, jeg elsker loppemarkeder!

om å være for hard mot seg selv

åh, så lei jeg er! jeg er lei av at hodet føles tre ganger så stort som det er og at det føles vanskelig å bære, fordi det føles som det blir fylt opp av dumme tanker. tanker som jeg må kvitte meg med. idiotiske tanker som gjør meg nervøs, sutrete, lei meg og usikker. hvorfor bryr jeg meg så forferdelig om hva mennesker tenker om meg? hvorfor tåler jeg ikke én dårlig kommentar uten å gråte? hvorfor er jeg ikke tøffere?

det er så utrolig slitsomt å alltid gå rundt og.. evaluere seg selv. det er litt som når du skal holde en framføring på skolen og du føler du blir fulgt med på hele tiden der du står oppe ved tavla. du prøver å oppføre deg bra, gjennomføre fremføringen på en god måte og ikke drite deg ut. det er egentlig litt sånn det føles ut inni hodet mitt. at jeg er to meg'er inni meg og at den ene følger med på den andre med et intenst blikk, som gjør at den andre får helt noia. det er ikke sånn at jeg føler jeg må være perfekt hele tiden. for det føler jeg ikke. dessuten er perfekt et teit ord. ingen er perfekte. jeg vil bare ikke drite meg ut i sosiale sammenhenger. for jeg takler ikke tanken på å si noe dumt, gjøre noe teit eller misforstå noe i en eller annen sammenheng sånn at andre folk kan le av det. jeg forstår ikke hvorfor jeg bryr meg så hardt om dette, men jeg tar meg selv alt for høytidelig i blant. det handler vel en del om at sosiale sammenhenger generelt gjør meg ganske nervøs, og at jeg ikke akkurat har lyst å ha all oppmerksomheten i et rom. derfor er frykten for å si/gjøre noe dumt så stor, fordi sånt legger folk merke til. sånt husker folk. sånt ler folk av. (tror jeg)

jeg følger med på meg selv i hver eneste situasjon. til og med når jeg er hos dem jeg er glad i, og som jeg er komfortabel med. om jeg sier noe jeg føler ble teit, kan jeg begynne å gråte med én gang og må svelge den store klumpen i halsen før tårene splæsjer ut. jeg vil bare være en bra kjæreste/venn/datter. jeg setter vel kanskje litt for høye krav til meg selv på den fronten. akkurat her føler jeg vel at jeg nesten må være litt perfekt. for jeg er så utrolig redd for at de jeg er så glad i, skal slutte å være glad i meg. kanskje om jeg fortsetter å si teite ting og oppføre meg kleint rundt andre/etc. så går de lei til slutt? de vil finne noen bedre? de blir flau av meg?

alt som skal være "lett" blir  vanskelig når man overanalyserer alt og tenker nøye over hvert eneste ord man sier.

jeg har et lite drømme-bilde om en jente som skal være den omtenksomme, morsomme jenta med bein i nesa. som tør å si i fra, som ikke bryr seg om litt dritt, som greier å føre en samtale lett som bare det. en jente som er tøff og sterk. og når jeg ikke når opp til denne drømmen, blir jeg lei meg.

jeg må vel egentlig bare innse at jeg kanskje ikke er like tøff som jeg ønsker. men at det faktisk er helt okei. at det er okei å gråte. masse. til og med av små ting. at det er okei å bli nervøs i sosiale sammenhenger. at jeg ikke er svak av den grunn. at jeg fremdeles kan være omtenksom og morsom og tøff på andre måter. at det med å ikke bry seg så masse om hva andre tenker, blir bedre etterhvert. at man til slutt innser at menneskene som er glad i meg, er glad i meg for den jeg er. akkurat sånn jeg er. til og med når jeg er stille og klein og nervøs og rar. at man kan bli tryggere i seg selv etterhvert og at det er noe man stadig kan jobbe med. og tanken på at jeg som 40-åring mest sannsynlig er tryggere på meg selv, er jo egentlig ganske beroligende. jeg er jo fremdeles bare tjue (!!) og jeg har fremdeles masse å jobbe med.

herregud, vi må slutte å være så hard mot oss selv. det sliter oss ut. vi er jo så himla fine og bra og flinke alle sammen!!

pannelugg

jeg måtte bare ha forandring, igjen:men gud, så godt det føles! har tenkt på å klippe pannelugg en stund nå, fordi abstinensene etter å gjøre noe med håret ble så store. så for en time siden fant jeg frem saksa (som var langt fra noen frisørsaks) og klippet den selv. jeg klipper alltid luggen min selv, fordi jeg sjeldent blir fornøyd når frisører gjør det. de vet ikke helt hvordan jeg vil ha den. den blir jo selvfølgelig ikke perfekt når jeg gjør det selv, men det synes jeg heller ikke den trenger å være. det kan være jeg klipper den litt kortere senere i kveld, for jeg liker egentlig godt å ha den litt kort. men jeg ble veldig fornøyd!

jeg har funnet frem den sennepsgule halsen jeg strikket for noen år tilbake fordi jeg absolutt elsker den, og jeg hadde nesten glemt hvor høyt jeg elsker sennepsgult. jeg sitter barnevakt (og er det enda) til ei lita, søt jente og drikker masse pærebrus. i går fikk jeg besøk av silje og vi lagde wok og snakket masse. jeg har fått to nye favorittfilmer: 1) obvious child (se den!!!) og 2) god help the girl (se den!!) og de var herlig rare og fine begge to og jeg likte dem så godt at jeg har lyst å se dem igjen i dag. leter etter fine podcast å høre på, men finner ingen jeg synes er like koselig som mariell og sara sin (har dere tips til noen gode podcaster jeg kan høre på?)

ha en fin torsdag  

tre ting #1

hei, fine mennesker! i dag fant jeg ut at hver mandag har jeg lyst til å skrive et innlegg hvor jeg anbefaler/forteller om tre forskjellige ting jeg synes dere burde få med dere. det kan være alt fra en sang/serie/film/dokumentar/youtube-video/bok/et tips/et fint innlegg/osv osv osv.

1. the jinx - the life and deaths of robert durst.
denne miniserien/dokumentaren handler om robert durst, som er mistenkt for å ha drept kona si, en nabo og en god venn. og jeg er helt elendig til å forklare i blant, så jeg lar dere heller se traileren for å få med dere hva den handler om:
den er hvertfall veldig fascinerende og spennende, spesielt siden durst blir intervjuet i store deler av serien.2. the babadook.
okei, det er ganske sykt at jeg er i ferd med å anbefale dere en thriller/skrekkfilm, for jeg hater skrekkfilmer. de gjør meg så utrolig stressa og redd og jeg sitter der med hånden foran øynene 90% av filmen og det kjennes ut som jeg skal tisse på meg. jeg er så utrolig lettskremt! men likevel ser jeg en del sammen med andreas, og for noen dager siden så vi the babadook og den likte jeg faktisk ganske godt! (og han som spiller samuel i serien er så vanvittig skjønn!)

den handler om alenemoren amelia og sønnen hennes, samuel. etter faren døde har samuel blitt helt besatt av at det finnes monster, og sliter derfor med å sove (ikke akkurat så rart siden de ofte leser litt skumle barnebøker på senga før han skal legge seg) han er ikke alltid så lett å ha med å gjøre og kommer ofte i trøbbel. han bygger stadig "våpen" så han kan forsvare seg mot monsteret. til slutt dukker det opp en bok i bokhyllen deres, som ikke akkurat gjør ting så mye bedre..3. peace.
om dere ikke har hørt på dette bandet før, så burde dere det! jeg har hatt noen sanger av dem i spillelistene mine ganske lenge og for noen dager siden tenkte jeg "hvorfor i alle dager har jeg ikke hørt mer på dem?" liker musikken deres skikkelig godt.nevn gjerne et par ting du anbefaler meg å se/høre på/osv!

lørdag <3<3<3

hei, og god lørdag, alle sammen! åh, i dag er jeg i et så utrolig godt humør! jeg er glad fordi:

- jeg kom meg opp klokken 06:45 (!)
- rakk å klæsje på litt eyeliner (som jeg faktisk ble fornøyd med)
- spiste en god frokost (med blant annet bacon!!!) og slappet av ved kjøkkenbordet en stund
- kledde på meg jakke og slengte sekken på ryggen og klokken 07:30 gikk jeg ut i vårkulden
- gikk i tre kvarter (til jobb) og hørte på mariell og saras podcast hele turen (som er helt sykt koselig og fin og jeg anbefaler dere alle å høre på den)
- været var kjempefint og jeg ble så glad og stolt over at jeg for en gangs skyld gikk til jobb
- jobbet bare til 16:00 og dagen på jobb gikk kjempefort!
- jeg har kjøpt litt øl og cider til meg og andreas
- jeg har fletter i håret
- jeg skal slappe av på senga med serier og musikk en liten stund, før a kommer og vi skal lage god matåh, lørdag har definitivt blitt favorittdagen min.

påskefint

for noen dager siden ble rommet/huset ryddet og påskepynten funnet frem, og plutselig var det påske her hjemme også:

 

de siste dagene har jeg:

♥ spist påskegodt
♥ drukket alt for masse brus
♥ gått tur med a <3
♥ baket horn med ost og skinke (stolt!)
♥ spilt en god del sims (natt til første april satt jeg foran pc'en og ventet på at den nye tilleggspakken "på jobben" skulle komme ut. kjøpte det med en gang det kom ut, og angrer ikke!)
♥ sett 'the babadook', som jeg likte overraskende godt, enda jeg egentlig ikke er så glad i thrillere/skrekkfilmer!
♥ sett serier

... og vel, det er vel egentlig det. men det er vel litt sånn det skal være i påska. at man egentlig ikke gjør så masse. det er jo ganske godt å bare slappe av med dem man er glad i. i morgen tidlig skal jeg på jobb og jeg kan tenke meg at det blir full fart! jobber jo i matbutikk, og når butikken er stengt noen dager tar jo folk helt av. håper dere har det fint i påsken, fine mennesker ♥

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits