reisefeberNå er det bare tre dager til jeg og Andreas setter oss på flyet til Oslo. Grytidlig lørdag morgen er vi på vei til Mallorca. Det blir nok en del syden-snakk her fremover, for jeg gleder meg sånn og det er omtrent alt jeg tenker på!! Nå har jeg (som jeg nå vet om) bare én arbeidsdag igjen (som er i dag) før vi stikker, så i kveld kan jeg (mest sannsynlig) bare slappe av, forberede meg og glede meg til turen! På fredag var vi i byen og kjøpte litt ting vi trengte til turen så nå er det bare å pakke kofferten (noe dere ser jeg allerede er godt i gang med) og vente. Noe som har vært litt kjedelig de siste dagene er at værmeldingene for dagene vi skal være der ikke var så fine. Det var meldt en del regn i tillegg til at det skulle bli en god del kaldere. Men i går forandret værmeldingene seg, og det er meldt ganske fint vær! For en lettelse! 

En annen god nyhet er at jeg har muligens fått en jobb nr 2! (noe jeg virkelig trenger med tanke på at jeg ikke har søkt skole til høsten og bare skal jobbe enda et år) Skal inn til en prat med sjefen der, så får vi håpe det går fint. Kryss fingrene for meg!

Har du vært i syden før? I såfall; hvor? Kom også gjerne med musikktips til sanger jeg kan legge i reiselista mi på spotify! 

atten dager

Nå er jeg skikkelig, skikkelig gira! Om atten dager skal jeg og kjæresten min til Mallorca! Jeg har aldri vært i syden før og gleder meg skikkelig. Vi reiser altså i mai, så det er vel ikke da det er på sitt varmeste der, men jeg krysser fingrer for at det likevel blir veldig fint vær. Jeg er den mest utålmodige personen noensinne, og når jeg først gleder meg skikkelig til noe, så er det alt jeg tenker på. Sommeren er også den tiden på året jeg liker aller best, så det å få seg en uke et sted hvor det er sol og varme blir helt fantastisk. Jeg gleder meg til alt med denne turen; å få en ukes ferie sammen med den herligste gutten noensinne, traske rundt på flyplasser, å få nyte sol, å kunne kle seg i bikini, shorts, deilige topper, kjoler og lette sko. Det å kunne ligge på stranda og kanskje bli litt brun, kose seg med noen drinker, sove på hotell, spise på restauranter, se fine planter og blomster og at det faktisk er grønt og fint og sommerlig rundt deg. Herregud, jeg håper alt går som det skal og at det blir så fint som jeg ser for meg! De atten dagene her kommer virkelig til å bli lange.. Men likevel om ventetiden er grusom, så er den samtidig ganske fin. Tenk så fint å ha noe å glede seg til. Har du noen fine ting du ser frem til? 

om meg

hei, vakre du!

jeg er karen anna. tjue år (blir tjueen i år) - smilende, håpløs, fnisete, omtenksom, barnslig, usikker.
veldig glad i én spesiell gutt. blir glad av smilende og hyggelige mennesker. blir ekstra glad i livet når jeg er ute og reiser, er på konserter og når det er solen som varmer med i stedet for et teppe og en ovn (likevel om jeg også elsker å pakke meg inn i tepper, da) liker å fylle rommet mitt med planter og stearinlys (spesiely duftlys) flink til å fylle hodet med tanker, minner og drømmer. har fullført videregående, gått et halvt år på folkehøyskole og har bare jobbet etter det. bor for øyeblikket hjemme hos mamma (på en liten øy i møre og romsdal) og er kassadame på coop.karenannaberg@hotmail.com

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits