30/03

kikker på alt fra kjøleskap og bestikk til duker og puter på diverse butikker på nettet og leiligheten kan ikke bli i orden fort nok. håper det ikke blir lenge til! i dag kjøpte jeg fargeblyanter fordi jeg fikk lyst til å tegne litt (jeg er absolutt ikke flink til å tegne, men det er jo litt gøy likevel) og endte opp med å tegne en header til bloggen. jada, den ser veldig amatørmessig ut, men jeg mener selv at det har sin sjarm! blir glad fordi ålesund bygger et nytt konsertlokale og thomas dybdahl skal dit i oktober (!!) blir fint med bra konserter i en by nærmere der man bor, så man slipper å dra helt til oslo/andre byer som er langt borte fra oss stakkarer som bor på små, øde øyer i møre og romsdal. har på en måte påskeferie siden jeg ikke skal på jobb før på lørdag, men har likevel null påskestemning. (men skal sørge for å finne den frem)her er to fine ting som står høyt oppe på ønskelisten min for tiden. lykt fra h&m home og bord fra kremmerhuset.

nå skal jeg tegne/fargelegge litt mer, spise mango og kvikk lunsj, se neste sommer og paradise (huff, det er definitivt min nr.1 guilty pleasure) og nyte denne fine mandagskvelden. ha en god mandagskveld, fine mennesker!

lately

de siste dagene har jeg for det meste bare sovet og jobbet. det ble heldigvis fire dager med jobb denne uken! (trenger hver ei vakt jeg kan få. gjennomsnittet i det siste har vært rundt en vakt i uka..... wiho) men jeg har også:

 ♥ fått en ny bebi!:

♥ blitt hekta på den nye extra-tyggisen "superberries" (nam!)
♥ gått tur og gjort et treningsprogram på youtube (okei, det gjorde jeg én dag den uka her, men jeg er stolt likevel)
♥ blitt helt gal etter den sangen her fordi den er åh sååå fin og søt <3 ;♥ funnet en ny serie som jeg absolutt digger (!!) 


izombie. sykt morsom og teit og ja hm jeg bare digger den!!!

nå skal jeg snart sove, siden jeg skal jobbe ti timer i morgen. gæh, kan ikke akkurat si jeg gleder meg, for disse ti-timers vaktene er harde. men det blir hvertfall penger av det! 


håper dere får sove godt og at morgendagen blir superfin! god helg, vakre mennesker!

01:04

drikker kakao klokken 00:42 likevel om jeg burde sove. er hekta på cantaloupe og jordbær og hører masse på modern jesus av portugal. the man. lagde enchiladas (!! sykt godt, likevel om det ble litt vel sterkt) og drakk vin med andreas og hadde den fineste lørdagskvelden på lenge. tenker masse på interiør og ting som å kjøpe kjøleskap og stuebord og bilderammer. har tenkt så masse på fremtiden og studier at jeg har fått vondt i hodet og hjertet og prøvd å tenke kun på meg selv og hva jeg vil, men innsett at det er forferdelig vanskelig. har likevel prøvd å tenke på meg meg meg, og jeg tror at jeg endelig har blitt enig med meg selv. har håret i midtstill og liker at det begynner å bli litt lengre. føler meg fin i ny leppestift og kysser utallige ganger per dag. går hånd i hånd i pissvær for å kjøpe yoghurt og vannmelon. ser at mennesker rundt meg har det vondt og føler meg så ufattelig hjelpesløs og blir så lei meg av det. rydder i hyller og skuffer om natten fordi jeg desperat trenger å få orden. kikker på tatoveringsinspirasjon overalt. på do, i kirken, på internett. gleder meg til å lage god frokost i morgen.hvilke tre stikkord beskriver hverdagen din for tiden? 

new in: bhdenne typen bh'er passer egentlig ikke meg/puppene mine bra i det hele tatt, men disse satt ganske greit på likevel, og de var så fine at jeg kunne ikke dy meg. begge to fra monki.

frokost

i går kveld, etter én gåtur, tre forskjellige tog (med venting mellom hvert), én buss, én hurtigbåt, én biltur og ei ferge var jeg hjemme igjen. turen gikk heldigvis overraskende fort, likevel om jeg helt mot slutten begynte å bli temmelig sliten og lei. la meg i senga rundt halv ett (noe som er tidlig for å være meg!) og sovnet med en gang jeg la hodet på puten/mobilen på nattbordet. hadde tenkt å komme meg opp i ni-tida i dag tidlig, men sov helt til elleve. men jeg trengte nok å bare sove ut litt, etter bare to timer søvn sist natt, og en lang reise. kjenner jeg savner merete allerede. det gjorde så godt å være der noen dager. vi har det så gøy sammen, og jeg blir så trist av at vi bor så langt fra hverandre. håper ikke det blir lenge til neste gang!

etter noen dager hos merete har jeg blitt stappfull av inspirasjon til å bli litt sunnere og å få mer system i hverdagen. merete er så flink til sånt. siden frokosten jeg fikk hos henne alltid var megagod, tenkte jeg at hvorfor i alle dager kunne den ikke bli god hjemme også? jeg liker ikke brødskive og knekkebrød så godt, og er håpløs når det kommer til å finne pålegg jeg liker! så frokosten min blir som oftest ei loffskive med nugatti. men nå har jeg kjøpt grove rundstykker og kalkunfilét (endelig et pålegg jeg liker!) og i tillegg fant jeg frem litt frukt og bær. det er jo sååå godt!

ha en superfin lørdag, alle sammen!

ting som er fint

♥ gode, lange frokoster med croissant og nutella og blåbær og melon og kakao
♥ merete sin vanvittig herlige latter (det er umulig å ikke le når merete ler)
♥ fine nattameldinger
♥ yoghurtnøtter (jeg kan bare ikke få sagt det nok; jeg elsker dem)
♥ å spise kyllingfilét på fin jazzrestaurant mens de spiller dybdahl på høytalerne
♥ lage sangria! (og også drikke hvitvin og rosévin)
♥ se på morsomme og koselige videoklipp på mobilen fra da vi gikk på vgs
♥ mennesker man aldri går tom for samtaleemner med
♥ å kjøpe fint undertøy man føler seg bra i (det var den shoppestoppen.....)
♥ å dra på café og drikke en stor kopp med kakao med krem og marshmellows i, samtidig som man deler et stykke brownies
♥ å le til man får vondt i magen
♥ å kjøpe duftpinner som lukter dødsgodt (!!)har hatt noen superfine dager her i kristiansand og likevel om jeg gleder meg til å komme hjem, så har jeg sååå lite lyst å dra fra merete i morgen tidlig.

wall decor inspiration

i alle år har jeg elsket å hatt veggene fulle av plakater og bilder. f.eks. sånn som da jeg i niende klasse hadde alle veggene full av tokio hotel-plakater....... nå er det ikke akkurat tokio hotel-plakater det går i (heldigvis) men jeg elsker fremdeles å dekorere veggene. problemet er bare at jeg ikke har noe særlig å dekorere dem med for øyeblikket! så nå sitter jeg og søker litt rundt omkring etter diverse prints man kan kjøpe og ramme inn. jeg synes det er så utrolig fint med en vegg med mange forskjellige bilder innrammet i mange forskjellige typer bilderammer. og da bilder som er alt fra litt klisjéaktige quotes (men ikke alt for klisjé og teit (det blir f.eks. ikke noe "carpe diem" o.l. haha) de må bare være litt enkle og fine) til en liten poster av favorittartisten min eller koselige venne/kjæreste/familiebilder og konsertbilletter og små tegninger osv. jeg har hørt såvidt om etsy, men har ikke sjekket det ut før nå. det virker jo som en veldig fin og grei nettside, har noen av dere erfaring fra å bestille noe derfra/er det safe? (er alltid litt skeptisk for det er  sjeldent at jeg bestiller ting på nett) tenkte også å lete litt på ebay, men også i litt butikker i morgen. vet dere om noen butikker (altså ikke nettbutikker) man kanskje kan finne noe sånt på? tar gjerne i mot tips!

her er litt fine ting jeg fant på etsy som jeg ble litt inspirert av. liker sånne prints, likevel om jeg vil ha litt mer forskjellige bilder på veggene også da (som nevnt ovenfor)
bildene er linket.

hei, kristiansand!

hei alle sammen, og god tirsdag! i går kveld kom jeg endelig frem til kristiansand, etter en lang tur! jeg startet 06:45 hjemmefra, og var ikke i kristiansand før 21:05. men togturen gikk kjempefint og overraskende fort! (helt til den siste timen da jeg hadde vondt i rompa av å sitte stille så lenge og var utolmodig etter å komme frem) jeg fikk også møte isabel og en venninne av henne på oslo s og det var såååå fint å se henne igjen. herregud som jeg har savnet henne. på togstasjonen i kristiansand møtte merete meg og vi gikk opp til leiligheten hennes. da lagde vi oss kylligfilét og salat i pitabrød og det var himmelsk godt. deretter tok vi oss noen glass rosévin og snakket til langt på natt! gjett om vi hadde masse cathing up to do! vi har jo faktisk ikke sett hverandre på over ett år. siden vi la oss ganske seint var det utrolig hardt å stå opp i dag, men jeg kom meg hvertfall opp av senga rundt elleve. da spiste vi kjempegod frokost, før vi tok oss en joggetur! nå har vi akkurat dusja, og skal ordne oss litt før vi tar oss en tur inn til sentrum. åh, det er så fint å være på besøk med merete!

merete sin leilighet er forresten superkoselig og fin; 

oslo - kristiansand

jeg har endelig satt meg på det siste toget for denne dagen. setet jeg sitter i er masse mer behagelig enn i det forrige toget jeg satt i, og ingen har tatt vindusplassen min denne gangen. jeg har faktisk setet ved siden av for meg selv også. jeg tenker på alt jeg vet og ikke vet. jeg vet for eksempel at datteren til hun bak meg nettopp har hatt kyssesyken, og at hun må starte med jerntabletter. jeg vet at damen til høyre, litt foran meg hører på listepop og liker cashewnøtter. jeg vet at den ungen gutten til høyre vil søke på kunstskole og skriver på noe som ser ut som et særemne. jeg vet ikke hvor de er fra og jeg vet ikke hva de tenker i akkurat dette sekund. i dette sekund tenker jeg på at jeg i morgen skal kjøpe yoghurtcashew og vin og at jeg kommer til å slite med å holde shoppestoppen min. jeg tenker fremdeles på hvor godt det var å klemme isabel tidligere, og hvor ræva det er å bo så langt fra henne. jeg tenker på hvor fint det skal bli å møte merete om noen timer og jeg tenker at jeg har lyst å kjøpe noen topper/bluser med krager. sånt var jeg så glad i før, men nå eier jeg ingen sånne topper. jeg er irritert over at jeg har mensen og at jeg glemte det svarte skjerfet mitt hjemme. jeg tenker på hvor godt det er å ta tog. det er så stille, og man har tid til å virkelig slappe av.

sommerfugler i magen og pakking

klokken er 23:29 og i morgen tidlig reiser jeg til kristiansand. i senga mi ligger en koffert, en sekk og en haug med klær. pakkinga er med andre ord ikke ferdig enda. jeg har hatt en fin helg som inneholdt jobb, taco, sjokoladeegg og utallige kyss og klemmer. i dag gikk jeg, a og mamma en tur ute i sola og det var sååå fint. er så vanvittig forelsket og føler meg patetisk fordi fem dager føles som flere uker jeg skal være uten han (men sånn blir det vel når man er vandt til å se hverandre hver dag) men jeg gleder meg hvertfall sykt til å se merete (og isabel!! hun kommer og møter meg i oslo!!!!) igjen og det blir så fint med noen dager i kristiansand.

nå skal jeg få ræva i gir og pakke ferdig kofferten. skal pakke masse bøker, notatbok og mat til den lange turen i morgen. det blir en lang dag, men å reise med tog er likevel veldig fint, da!


tar gjerne i mot gode musikktips til reisen!
skal du noe fint denne uken?

lykke i form av togbilletter

jeg føler våren er som en god bestemor som holder hånden rundt deg og sier "det blir bedre. det går over. det ordner seg" for plutselig blir ting litt lettere. jeg våkner med et smil om munnen når det første jeg ser er en blå himmel. solen skinner inn soveromsvinduet mitt, og lager vakre skygger på veggene. livet føles bare litt lettere. varmere.åh, nå er jeg så glad! i går var jeg nemlig litt spontan og bestilte meg togbilletter til kristiansand/merete! der skal jeg være fra mandag-fredag neste uke og jeg gleder meg såååå masse. vi skypet her en dag (i over to timer) og kom frem til at vi bare  møtes snart. jeg har snakket om å ta turen ned så lenge nå, men så har det enten ikke passet så godt eller bare ikke blitt noe av. siden jeg har så vanvittig lite jobb for tiden, og sikkert blir ganske opptatt i sommer, tenkte jeg at jeg bare burde benytte anledningen her og nå. så på mandag skal jeg reise i over ti timer med tog (fordi jeg bare ikke orker tanken på å ta fly alene) men jeg skal ta med godis, mat, bøker, lydbok på mobilen og sims og da skal togturen gå kjempefint. det blir så utrolig godt med litt venninnetid, for det er det så sykt lenge siden jeg har hatt. skal prøve å besøke isabel snart også, men krysser fingrene for at jeg får til å møte henne i oslo på mandag når jeg venter på neste tog. det hadde vært så vanvittig fint. (gud, som jeg savner å bo på samme område som alle bestevenninnene mine)

fant nettopp ut at highasakite har konsert i kristiansand fredagen JEG DRAR. så typisk :(

window shopping

når det kommer til kjoler føler jeg meg i blant så forferdelig lite girly. jeg kan riktignok finne kjoler jeg synes er fine, men jeg liker egentlig ikke så godt å gå i kjoler. men etter en tur innom new look, er det like før shoppestoppen min blir brutt, fordi halo:har ikke bestilt noe på new look før, men jeg elsker klærne deres, så jeg vurderer å få tak i noen sommerplagg der en gang. vi får se. akkurat nå prøver jeg å holde shoppestoppen min, hihi.

Ting som gjør livet fint #1

- jobblørdag som gikk overraskende fint og fort
- at kjæresten lager pasta til oss når jeg er ferdig på jobb
- å stæsje seg opp litt og endelig få brukt den fine toppen jeg ikke har brukt før og drikke litt vin og vodka og snakke med mennesker man ellers snakker veldig lite med
- at man greide å dra på fest uten en stor klump i magen og kalde, skjelvende hender (!)
- å sette på dybdahl på høytalerne når man bare slapper av i senga
- å våkne av at han holder rundt meg
- å sove enda litt mer
- å bli med mamma en tur på bedehuset
- å kjøpe statoilburger og drikke masse cola
- å se film i senga (så ferdig guardians of the galaxy, digget den!)
- å oppdage at de nye sangene til dybdahl & in the country endelig er på spotify (!!)


slenger med en video av en av mine favorittsanger av han, som i tillegg fant plass i en veldig fin kirke og åh, det er så fint.

tar forresten imot filmtips med glede! 

brev

i natt la jeg meg egentlig nokså tidlig, men endte opp med å se youtubevideoer og vine-klipp på mobilen frem til nærmere halv fem (burde virkelig sette en regel for å ikke bruke mobil i senga før leggetid!) så i dag kom jeg meg ikke ut av senga før kvart over tolv. da spiste jeg frokost og spilte sims i litt for mange timer.dagen ble plutselig litt bedre da mamma kom inn med posten og det lå en fin overraskelse til meg der:

nemlig brev fra bestevenninna mi som bor i kristiansand! og brevet var så fantastisk søtt at jeg måtte bare ta bilde av det. fikk skikkelig lyst til å kjøpe meg noen finere konvolutter og noen søte klistermerker jeg også. brevet var veldig koselig og jeg savner henne så utrolig! takk gud for sms, lange telefonsamtaler og brev i posten som gjør avstanden litt mindre forferdelig.

3:18

tre minutter og atten fine sekunder som kommer til å gjøre deg i et bedre humør bare fordi det er åh så fint:tortillapizza

i dag er en fin dag. i dag tvang jeg meg selv opp av senga litt over klokka ti, fordi jeg merker at jeg lettere blir i dårlig humør når jeg sover alt for lenge. da får man så utrolig lite ut av dagen. så jeg sto opp, lagde meg havregrynsgrøt  til frokost (det vil si varmet vann og puttet det oppi, haha, kjøper alltid sånne ferdigpakker fordi jeg er alt for lat til å koke grøten selv. men altså, de er superpraktiske å ha når man bare vil slenge i seg noe med en gang man står opp!) mens jeg spiste frokost så jeg aidensfield (<3) og koht på jobben (christine koht <3) og etter det spilte jeg litt sims. jeg syklet meg deretter en tur på butikken og var der sikkert en time og handlet. ikke at jeg handlet så fryktelig masse, men jeg elsker å ha god tid på butikken! når jeg kom hjem endte jeg opp med å lage tortillapizza for første gang, og det ble syyykt godt! (og ikke minst superlett å lage)jeg brukte:

corn tortillalefser
raspet norvegiaost
pesto
kyllingkjøttdeig (som jeg krydret med diverse krydder når jeg stekte den)
cherrytomater
litt brokkoli

dette slengte jeg oppå tortillalefsene før jeg stekte de i noen få minutter i ovnen (hadde på ca 200 grader) til osten smeltet. tok også på litt salatblader på toppen etter jeg hadde tatt dem ut av ovnen, og vips, så var middagen ferdig! lagde fire stk til meg og mamma, men de var overraskende mettende, så jeg endte også opp med litt rester som andreas nettopp fikk smake! på den ene tok jeg på tomatpuré i stedet for pesto, og chorizo i stedet for kyllingkjøttdeig (siden mamma er kresen og ikke liker kylling og pesto) det var også veldig godt!

(i tillegg til sykkelturen har jeg faktisk gått to turer utenom! damn!) 

hei, mars

i helga har jeg jobbet, spist biff & løvsteik & brownies & godteri, kysset, sett film, gått turer, vært glad, vært lei meg, ledd, vært sur, hatt lyst å gråte (= vært et emosjonelt vrak) og i dag hadde jeg en alvorsprat med meg selv om å få opp humøret, og føler meg allerede litt bedre. hvorfor humøret har vært så ufattelig rart de siste dagene aner jeg egentlig ikke. det er vel bare en god blanding av lite energi og andre ting.

plutselig ble det mars og i mars vil skal jeg:

kjøpe kort på treningssenteret.  trene oftere på treningssenteret.
spise litt sunnere.
få en sunnere døgnrytme.
ha shoppestopp.
lese mer.
besøke bestemor og bestefar oftere.
skrive dagbok hver dag (om det så bare er én setning eller ett ord per kveld)

skal du noe fint i mars? har du noen mål for denne måneden?

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits