elleve

trenger vin, taco og en skikkelig jentekveld. savner venninnene mine så høyt at jeg vil gråte. kunne ønske jeg hadde fregner. vil ha et hår som enten er helt rett eller er skikkelig krøllete, så man slipper å gjøre noe med det. ser på hart of dixie og the holiday før jeg legger meg, fordi det gjør meg glad. hører på welcome home, son av radical face. ønsker meg mange fine, enkel gensere med svarte og hvite striper. vil gå langs strender, spise på restauranter og få solbrun hud. er trist fordi jeg ikke fikk med meg at siri nilsen hadde konsert i molde i kveld før.. i kveld. drikker biola-smoothie på jobb fordi den med blåbær er kjempegod (!) gleder meg til andreaslørdag og pomfri og brus.

irritabel og energiløs

føler jeg har kommet i den beryktede tenårings-trassperioden i en alder av tjue og et halvt år. det har blitt masse "åååeeeh", "mamma daaaa", humørsvinginger og en ganske irritabel karen anna til tider. jeg tror det handler mest om at jeg virkelig begynner å kjenne på det at jeg har lyst på noe eget. ikke det at det er forferdelig å bo hjemme hos mamma, for det er det tvert i mot. jeg og andreas får oss kanskje et sted sammen litt utover våren, men jeg er alt for rastløs og utålmodig. har så lyst å innrede, handle matvarer selv, lage middag og bare det å på en måte kunne styre sin egen hverdag, da. i tillegg har jeg så lyst å være full av energi, spise sunt, trene, være mer organisert og ha mer system, og når jeg ikke får det til, resulterer det i sukking og "ååeeh"-ing, som litt for ofte går ut over mamma. huff, jeg må skjerpe meg. det er tross alt en tjueåring hun har i hus, ikke en femtenåring.her er hvertfall ting som har gjort meg glad i det siste:

- yoghurtcashew og pærebrus <3<3
- å være tilbake på jobb, for det føltes veldig godt å gjøre noe mer fornuftig enn å ligge hjemme og sove!
- "en kveld med kloppen" (tv2, mandager, 20:00!!) fordi solveig er så skjønn og programmet er bare ufattelig koselig og fint og det gjør meg skikkelig glad og det har blitt mandagens høydepunkt.
- filmen "up" (som jeg så for første gang i går)
- taco i pitabrød etter jobb i går
- at det er masse koseligere å slappe av på rommet etter jeg ommøblerte.
- hundekos.

nye bebier

i dag tok jeg en tur innom tantes blomsterbutikk og kjøpte to nye bebier til rommet mitt. se så fine!:

jeg må også dele et bilde av det nye nattbordet/krakken jeg fikk av mamma da vi var på fretex på torsdag. den er sååå fin og veldig søt å bruke som et lite nattbord: (elsker fargene/stripene på trekket!)i dag har jeg:

- sovet lenge.
- sett "big hero 6" som var megasøt (se den!)
- gått tur med mamma og hundene
- spist hjemmelaget hamburger og drukket pærebrus
- hørt på albumet til ine hoem som kom ut for noen dager siden

nå skal jeg:

- rydde kjøkkenet (!)
- freshe meg opp litt
- vente på at andreas kommer bort hit 

WEEKENDTUR OG KONSERT

Åh, konserten på lørdag var så vanvittig bra! Helt tilfeldig møtte vi ei jeg hadde gått på skole med, så vi sto sammen med henne og venninna hennes gjennom hele konserten. Det var ganske koselig å ha flere å snakke med mens vi ventet! Gengahr var første band på scena og åh, de var så fantastisk flinke. Så fin musikk, kjempeflinke folk og de var så søte og engasjerte. Er kjempeglad for at jeg hørte litt på dem på forhånd, sånn at jeg kunne noen av sangene, det gjør det alltid litt gøyere. Etter dem var det Wolf Alice sin tur, og de var også kjempeflinke! Jeg likte musikken deres godt, likevel om jeg kanskje likte Gengahr et lite hakk bedre.

Til slutt kom alt-J på scena og de var så vanvittig flinke! Jeg var faktisk innstilt på å bli litt skuffet, siden jeg føler musikken deres er litt spesiell og kanskje ikke så lett å få til like bra live, men det ble jo bare enda bedre. Jeg hadde frysninger og det kilte i magen, og fikk utallige øyeblikk hvor jeg tenkte "det blir ikke bedre enn dette" og rett og slett følte meg lykkelig. Konserter er virkelig noe av det beste jeg vet. Setlista var perfekt (de spilte heldigvis en god del fra det gamle albumet deres, som jeg liker best) og de var bare så skjønne og åh, det var altså sååå fint!

Likevel om det er kult å få se tre band på én kveld, så synes jeg egentlig det hadde holdt med étt oppvarmingsband. Jeg var hvertfall helt død allerede under Wolf Alice (vet ikke hvorfor jeg ble så sliten, men jeg var bare så utrolig varm og jeg er så lav, så når folk begynte å presse seg litt mer sammen følte meg litt innestengt der jeg sto. på konserter er det såå kjedelig å være lav!) Men alt i alt - sykt bra konsert! Har kjempelyst å se dem live igjen.

På søndag tok vi en spontantur sammen med faren til A over Sverigegrensa. Der kikket vi på diverse butikker, spiste på Burger King og jeg kjøpte meg litt billig godis! Tidlig i dag tok vi flyet hjem, og likevel om det er godt å være hjemme igjen, hadde jeg ikke hatt noe i mot å vært borte lengre. Jeg liker å ha muligheten til å sette seg på toget og plutselig være i en by (en by som er større enn Molde) Det er så fint å gå rundt og kikke, gå på café, se i butikker, spise ute osv. Bare muligheten til å få gjøre andre ting enn man kan gjøre når man bor på en liten øy.

Nå har jeg akkurat ommøblert, ryddet og vasket (!) rommet mitt og gud så godt det føles! Jeg elsker å ommøblere! 

Var du på alt-J?  

det er den tjuende februar og jeg er glad fordi:


- flyturen i dag gikk fint og jeg gråt ikke en eneste gang (haha har superflyskrekk, så gråter nesten hver gang)
- likevel om å fly er det skumleste jeg vet om så er det også det vakreste jeg vet om
- i går kjøpte jeg fem fine plagg på fretex <3<3
- vi spiste oss god og mett på mcdonalds
- jeg kjøpte en fin leppestift, ansiktsmaske og en søt truse i dag
- vi gikk rundt i oslo og hadde det skikkelig kos
- det har kommet små poser med yoghurtnøtter MED BARE CASHEW i butikken (herregud best!!!)
- jeg har kjøpt meg vin jeg skal drikke i kveld
- jeg gleder meg så syyykt til alt-j i morgen (!!!)
- vi var innom råkk & rålls og det er den kuleste butikken jeg vet om

BØLGER I HÅRET


I går før jeg la meg, prøvde jeg mitt aller beste å flette håret mitt (det er sykt vanskelig å flette sitt eget, hvertfall bak?? skjønner ikke hvordan alle greier det så bra) Så når jeg våknet i dag og tok ut flettene, så jeg sånn ut:18/02


Klokken er 19:07 og jeg ligger på sofaen og psyker meg opp til å hoppe i dusjen. (gud, så tiltak det er!) Jeg har nettopp spist meg god og mett på semulegrynsgrøt og hørt litt på bandene som skal varme opp for Alt-J på lørdag. Bandene heter Gengahr og Wolf Alice. Hadde faktisk ikke hørt om noen av dem fra før, så jeg måtte bare sjekke dem ut. Alltid litt bedre å se band live når man faktisk kjenner igjen noen av sangene. Likte spesielt She's A Witch av Gengahr (på videoen under)
I natt sov jeg hos Andreas og nå har vi sett ferdig alle fire sesongene av Game of Thrones. Det var kjempespennende og jeg sitter igjen med en skikkelig trist følelse når jeg tenker på at jeg jeg ikke har mer å se (før i april, da) 

Nå skal jeg gå en liten tur med mamma og hundene, før jeg skal hoppe i dusjen. I kveld skal jeg høre på alt-J på full guffe samtidig som jeg starter å pakke bagen min. Vi skal jo bare være borte fra fredag-mandag, og når jeg i tillegg har bare håndbaggasje er det begrenset hva jeg kan ta med meg. Men jeg er så forferdelig dårlig til å pakke lite, så jeg tror jeg trenger litt tid på meg til å prøve å pakke smart.

00:55

Desember, 2013: «Du skal bli min en dag» sier han, mens han drar meg nærmere han. Desemberkulden gjør at jeg får gåsehud under den tynne nylonstrømpebuksa. Nysgjerrige, fulle ungdommer går forbi oss, men jeg enser dem såvidt. Jeg ser på han, holder hånden hans, og det er der og da jeg vet at jeg vil ha han. Ikke bare på grunn av ordene som kommer ut av munnen hans, men det skjedde noe inni meg den kalde desembernatten. Smålig beruset og med en ånde som lukter av vodka og rusbrus står jeg der og kikker inn i to brune øyne, og jeg vet at det er ingen vits å holde tilbake. For jeg vet at jeg vil ha han. Alt av han. For alltid.

Februar, 2015: Fire hundre og fem dager senere sykler jeg. Klokken er 19:46 og himmelen er fin i kveld, tenker jeg, og skrur opp volumet. Jeg lytter til Highasakites I, The Hand Grenade og tenker på hvor sabla fint alt er.

Om å være stolt av seg selv

Når man har utrolig dårlig selvtillit og er veldig usikker på seg selv, er det lett å føle at "alt jeg gjør er dumt og teit, og alle gjør alt bedre enn meg" Jeg har hatt små perioder hvor jeg har vært veldig lei meg, og rundt nyttår sa jeg til meg selv at jeg skulle bli snillere med meg selv, og ikke minst bli mer glad i meg selv. En ting jeg har funnet ut at er veldig viktig, er å være stolt av seg selv! Selv for den minste ting! 

Noen ganger når jeg står i kassa på jobb har jeg bare lyst til å gråte. Jeg får så utrolig noia av presset om å måtte snakke med kundene, for veldig ofte finner jeg det utrolig vanskelig. Jeg blir nervøs, og aner ikke hva jeg skal si til dem. Eller så er jeg livredd for å si noe teit. Noen ganger vil jeg bare gråte etter å ha sagt noe jeg følte ble dumt, eller kanskje jeg blir lei meg fordi jeg ikke greide å få ut et eneste ord. I stedet for å tenke "herregud, du er patetisk. alle andre greier jo noe så enkelt som å snakke, skjerp deg" prøver jeg mitt sterkeste å snu om på tankene sånn at jeg heller tenker "herregud, karen anna. så utrolig flink du er som står her likevel om du synes det er skummelt i blant! ikke alle er megagod til small talk, sånn er det bare. du er flink som prøver. stå på!" Det handler rett og slett om å være bevisst på hva man tenker, sånn at før alle disse dumme tankene svirrer rundt i hodet og bare gjør meg dårlig, så har jeg fått snudd på dem, sånn at jeg heller føler meg stolt. Noen ganger funker det, andre ganger ikke, men det er likevel viktig å være bevisst på dette, for ofte så hjelper det meg en hel del.Jeg har etterhvert funnet ut at det er helt okei å være stolt av seg selv hver dag. For både små og store ting. I dag er jeg f.eks. stolt over at jeg kom meg opp i 10-tida og for at jeg syklet til Andreas, og syklet tilbake (til tross for at jeg var kald og dødssliten og absolutt ikke hadde lyst å sette meg på sykkelen igjen) For det hjelper jo på selvtilliten å føle stolthet, og man trenger ikke å ha gjort noe stort og viktig noe for å ha lov til å være stolt. For en annen person kan det å sykle et sted være helt vanlig, men for late meg, er det stort at jeg i det hele tatt orket, og faktisk gjennomførte det. For andre er det kanskje en enkel rutine å stå opp tidlig om morgenen, men for meg, som sover til tolv-ett hver dag, er det stort at jeg kom meg opp før. Kanskje kom du deg opp av senga i dag, om så bare for en liten stund, likevel om alt du ville var å ligge der. Kanskje er du stolt fordi du greide å spise frokost. Kanskje er du stolt fordi du syklet til jobb i stedet for å kjøre. Kanskje er du stolt fordi du greide å ta en telefon, likevel om du har telefonskrekk. Noe som kan bli tatt for gitt for andre, kan være kjempestort for deg, og da er det helt okei å være stolt over det. For vi er alle forskjellige, og å sammenligne seg selv med andre er bare dumt. Jeg prøver heller å tenke at jeg skal jobbe med å bli en "bedre" meg, enn å streve etter å bli sånn som andre. 

HAVREGRYNSGRØT OG BOKI dag er jeg stolt av meg selv, for i dag greide jeg å komme meg opp kvart over ti! (jeg sover alltid til klokken tolv, gjerne lengre, så dette er stort for å være meg!) Jeg har jo snakket en del om at jeg vil prøve å stå opp tidligere, så når jeg våknet av alarmen min 10:10 i dag, tvang jeg meg selv til å stå opp, etter å ha ligget i senga noen minutter og psyket meg opp til å forlate den gode, varme dyna. Nå er klokken 13:13 og jeg har både luftet hunder, spist frokost, dusjet og fått lest litt!

Nå sitter jeg og hører på Alt-J (lader opp til konserten på lørdag) (herregud, lørdag?! det er ikke lenge til) og prøver å ikke lage meg forventninger til hvilke sanger de skal spille. De er jo der i hovedsak for å spille sanger fra This Is All Yours, men med tanke på at jeg har hørt ihjel An Awesome Wave, og egentlig liker det albumet litt bedre, vet jeg at jeg kommer til å bli litt skuffet om det er visse sanger de ikke drar frem. Jeg regner nesten med at de spiller Breezeblocks og Fitzpleasure, men om de ikke spiller Taro og (The Ripe & Ruin) vet jeg at jeg kommer til å bli litt skuffet. Men det blir så bra likevel, og jeg gleder meg til å reise nedover på fredag, iiih. Flere her som skal på Alt-J-konserten?

KJÆRLEIK OG FASTELAVEN

Åh, atter en fin helg. I går bestemte jeg og A oss for å lage biff, pomfri og bernaise (med litt salat til) og gud så godt det ble! Når vi skal lage mat ender det som oftest opp med at A får det meste av ansvaret, men det er egentlig helt ok, for han er kjempeflink. Vi hadde planlagt å ikke gjøre noe til valentines annet enn å lage noe godt å spise, men han fikk likevel noe hjertegodis-greier og noen øl, bare fordi han fortjener det og det er en stund siden jeg har gitt han noe. Jeg ga han streng beskjed om at han ikke trengte å gi meg noe, siden han er så vanvittig søt mot meg hele tiden og i tillegg har vi for ikke lenge siden hatt ett-års dag. Vi hadde hvertfall en kjempekoselig kveld og når jeg til slutt sovnet midt i en Game of Thrones-episode, var det på tide å legge seg.

Vi våknet i tolv-tiden i dag av at mamma roper "stå opp, jeg har laget frokost til oss!" Søt mamma! Som oftest tar vi oss bare noe å spise og spiser det ved stuebordet når vi står opp, men i dag hadde hun dekket på kjøkkenbordet fint, og i tillegg laget vannbakels (som var sykt gode!)
Etter vi hadde spist greide de to luringene å dra meg med ut på en gåtur (den besto av en del "åååh, i frys!" og "åh herregud må me gå so langt da??" og "e de dåkkå som he mensen kanskje???" men det var fint også, da) 


(kunne ønske det gikk an å veksle mellom blondt og brunt hår annenhver dag)


BEETLEJUICE

Burde rydde. Burde vaske. Burde dusje. Burde trene. Burde gå tur med hundene.
Herregud, så lat man blir av å jobbe så lite. Denne uken har jeg bare jobb på fredag og lørdag, så når jeg da har så mange fridager blir det bare masse soving, pc-tid og enda mer soving. I dag var jeg og mamma på biblioteket, og jeg leide meg to bøker, likevel om jeg har en jeg må lese ut først. (alle har snakket så masse om bøkene til linnea myhre nå, så jeg tenkte det var på tide å lese dem selv)

Dagene før mensen gjør at jeg blir helt tappet av energi. Hadde tenkt å lese, men endte opp på sofaen med tortillachips, cola og et teppe over meg. Jeg endte opp med filmen Beetlejuice (1988), så nå skal jeg bare slappe av. I kveld kommer A og vi skal kose oss med mammas hjemmelagde pizza, det blir fint!
ONSDAGSLISTE


noe jeg gleder meg til:
alt-j konsert. oslo. sommer. å flytte sammen med andreas.

noe som gjør meg sint: urettferdighet. frekke mennesker. å tråkke i noe vått rett etter at man har skiftet sokker. å få noe fettete og klissete på fingrene som er vanskelig å vaske bort.

favorittfarge: vinrød!!

noe jeg må huske: at jeg faktisk er ganske okei. å kjøpe bananer i morgen.

noe jeg savner: vennene mine, for det er så alt for lenge siden jeg har sett dem. stefaren og stebroren min.

akkurat nå har jeg lyst på: vin. flybilletter. sommer.

jeg skal bli flinkere til å: stå opp tidligere.

jeg har lyst å reise til: stockholm. brighton. london. new york.

artist/band jeg har veldig lyst å se live: emilie nicolas. ine hoem. highasakite (igjen)

noe av det beste jeg vet: kjærlighet. konserter. sjokolade. pomfri. å sove på hotell. hotellsenger. yoghurtnøtter. å le til det gjør vondt i magen.

jeg blir redd når: jeg våkner etter et mareritt. når jeg tar fly.

akkurat nå: ser jeg "hjelp meg, jeg er homofil" på tv (virker spennende hittil, skru på "fem"!)
har jeg vondt i korsryggen.
må jeg tisse.
gleder jeg meg til å se åndenes makt senere.

11/02I dag våknet jeg opp ved siden av den fineste. Solen skinte inn vinduet, og jeg fikk en skikkelig vårfølelse. Gud, som jeg gleder meg til våren kommer. Nå er jeg lei av kulde og vinter, så det skal bli så fint med vår. Vi spiste frokost og startet såvidt på sesong 4 av Game of Thrones før han måtte på jobb. Jeg har blitt helt hekta på den serien, og nå rekker jeg å se ferdig sesong 4 før sesong 5 kommer ut! A introduserte meg også for granola, og det gjorde yoghurten masse bedre! Likte den skikkelig godt, siden den var veldig crunchy og god! (anbefales!)

Nå skal jeg bare slappe av i kveld, se litt serier, lese litt og se en film eller noe. Ha en fin kveld!

ONE 80'S MOVIE YOU DEFINITELY SHOULD WATCH

Can't buy me love, 1987.
Alle som kjenner meg vet at jeg er veldig glad i 80-tallet. Filmene, klærne, musikken. Jeg digger det! Dette er en av mine absolutt favorittfilmer. En av dem jeg har sett så mange ganger at man omtrent kan alle replikkene. Den handler om Ronald Miller, en av skolens nerder, som betaler den mest populære jenta på skolen 1000$ for å få late som han er kjæresten hennes i én måned. (Er du glad i Patrick Dempsey (fra Grey's Anatomy) kan jeg informere om at han er ganske søt på 80-tallet også. Han spiller nemlig hovedrollen) Anbefaler deg å se denne filmen. Den er morsom, koselig og veldig søt!

karenanna

KANELSNURRER

Når man har en del fri, og nesten bare har seinvakter når man jobber, er det ikke så lett å få en bra døgnrytme. Det hadde vært fint å stått opp tidlig om morgenen for å nyte morgenstunden. Pakke seg inn i et teppe, spise en god frokost, lese litt og se noe koselig på tv. Men i stedet så legger jeg meg i tre-tiden og kommer meg ikke opp før tolv dagen etter.... I tillegg blir man forferdelig lat. Jeg har f.eks. utsatt å dusje i over seks timer nå....

I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å vaske gulvet på rommet mitt, tenne stearinlys og høre på Dybdahl på full guffe. Siden jeg ikke fikk lage kanelsnurrer i går, så har jeg nettopp laget det nå! Smakte nettopp på én, og jeg må si at de ble ganske vellykket!

MORSDAG

Akkurat nå sitter jeg i sofaen, litt svimmel og kvalm, mens jeg prøver å trykke i meg en banan og litt potetgull. For bortsett fra å spise en god frokost, har jeg egentlig ikke spist så masse i dag. Matlysten har bare ikke vært til stede, så jeg har ikke visst hva jeg skulle spise. Bortsett fra det har jeg hatt en veldig fin søndag, og en veldig fin helg generelt. Ingenting er bedre enn å våkne med A ved siden av meg. Etter en hel uke uten å omtrent sett han, var det så godt å endelig å være med han. I går lagde vi burgere igjen, siden vi hadde noen igjen fra sist helg. Etter det så vi film og slappet av. Det er rart hvor avhengig man kan bli i mennesker. Jeg sov to netter borte, og han jobbet så masse at vi fikk nesten ikke sett hverandre på én uke. Og én uke er jo egentlig ikke lenge i det hele tatt. Men når man bor på samme øy og er vandt til å se hverandre omtrent hver dag, føltes det kjempelenge. Så det var godt å endelig få klemme og nusse utallige ganger. Æsj, så klissete jeg er, men altså, sånn er det å være zuperduperforelska. (sorry, not sorry)

I dag skulle jeg egentlig bake kanelboller til mamma og bestemor, før vi innså at vi ikke hadde hvetemel hjemme...... Så mamma fikk bare et søtt brev av meg, og i morgen tenkte jeg at jeg skulle kjøpe noe lite til henne. Vi dro likevel bort til bestemor og bestefar i ettermiddag og spiste litt kake (det vil si, jeg stappet i meg sjokolade og resten av folka spiste kake. Jeg er virkelig ikke et kakemenneske, og liker svært få kaker) Det var koselig, likevel om stakkars bestemor ikke følte seg helt i form i dag. Senere dro jeg til A og da så vi enda mer Game of Thrones!


I dag har vært en fin dag, for i dag følte jeg meg faktisk fin. Dager hvor jeg faktisk føler meg fin er så gode, og jeg kunne ønske det var flere av dem. Jeg hadde på meg den nye høylivsbuksa mi og en fin, svart genser, og med en liten flette i håret, følte jeg meg bare skikkelig bra.


Nå sitter jeg her, da, klokken 02:35. Jeg som skulle legge meg tidlig.. 

MITT DRØMMEHUS


(Til dette innlegget hentet jeg litt inspirasjon fra Karolines innlegg som du finner her)

Mitt drømmehus trenger ikke være spesielt stort. Et murhus i engelsk eller dansk stil hadde vært kjempefint, men med tanke på at det ikke er så fryktelig vanlig i Norge, hadde et enkelt, hvitt hus vært mer enn bra nok. Jeg er faktisk så rar/teit at jeg faktisk hadde elsket om det var lyseblått eller lyserosa, det er jo kjempesøtt. (Men akkurat det tror jeg ikke A hadde vært like begeistret for, haha) Det må gjerne ha store vinduer, sånn at huset får masse dagslys inn. Ved inngangsdøren skal jeg ha et fint skilt med navnene våre på. Utenfor inngangsdøren skal det ligge en søt dørmatte. Gangen skal ha lyse, nøytrale vegger, og på veggen skal det henge et langt, enkelt speil med hvit ramme. Kjøkkenet skal ha et fint, trefarget kjøkkenbord som kanskje ser litt slitt ut, på en fin måte. På kjøleskapet skal det henge konsertbilletter, kyssebilder, søte notiser og handlelister. På hylla ovenfor stekeovnen skal det stå søte salt og pepper-børser og jeg skal ha en stor kryddersamling. Veggene skal være lyseblå eller hvite, og på veggene skal det henge fine bilder innrammet i hvite eller svarte rammer. I skapene skal det stå enkle, hvite skåler og fat, enkle glass, men fargerike kopper. Gjerne sennepsgule eller vinrøde kopper, eller kopper med morsomt og fint motiv/tekst/design. Lampa i taket ovenfor kjøkkenbordet må gjerne også være sennepsgul, og ganske enkel. På en kjøkkenhylle skal det stå et par hvitvinsflasker, kakao, kaffe, og litt forskjellig te (likevel om jeg ikke liker te selv, men det er koselig å ha et lite utvalg til eventuelle te-entusiastiske gjester)I stuen skal det stå en stor tv. Men ikke alt for stor heller, da. Den skal stå på en enkel, hvit tv-benk, med hyller under. Disse hyllene skal det stå mange forskjellige dvd'er og serier i. Også må selvfølgelig A sin xbox ligge der. Sofaen kan godt være grå, eller en annen fin, mørkere og "varmere" farge. Den må være god å sitte i, gjerne være sånn passe stor, og den må ha en "sjeselong" (?) Stuebordet må enten være trefarget eller hvitt, og ha en fin, vinrød duk. På bordet skal det ligge et par bøker, en godte/fruktskål og noen stearinlys. I sofaen det ligge et deilig, mykt og fint teppe (fordi jeg fryser alt for lett og derfor er avhengig av tepper) Ved siden av sofaen skal de gode tøflene mine stå. I andre enden av stuen skal det stå et fint, stort spisestuebord, godt egnet for nyttårsselskaper og bursdagsfester. I stuen skal det stå en litt større plante i hjørnet av rommet, og i den litt store vinduskarmen min skal det være plass til mange mindre. Kjøkkenet trenger også noen planter (og forresten en radio!)Når det kommer til soverommet så skal senga være stor og digg. Sengetrekket skal være av flanell og helst være i enkle, lyse farger. Vi skal ha en stor, deilig dyne og noen kjempebehagelige puter. Også på soverommet trenger jeg noen fine planter, og et langt speil. Det må ha plass til kommoder/klesskap, og gjerne også et klesstativ. Jeg må også ha noen fine bilder og gjerne også noen plakater av favorittartistene mine et eller annet sted i rommet. Kanskje ikke rett over senga, sånn at man får en slags teenage-feeling, men et annet sted hvor det ser litt mer gjennomført ut. Ved senga skal det stå fine, trefargete, slitte nattbord. På dette nattbordet ligger det sikkert en klokke, en mobil-lader, et glass med vann og noen øredobber.Den ene veggen på soverommet, eller i stuen, må gjerne være av murstein, for det er så sinnsykt fint. Et sted i stua, ved siden av spisestuebordet, skal det stå en bokhylle, full av bøker og cd'er. Jeg skal ha et bra anlegg et eller annet sted i huset, sånn at jeg kan danse til høy musikk når jeg skulle føle for det. Og en platespiller hadde jeg ikke akkurat sagt nei takk til. Et eller annet sted i huset, kanskje på soverommet, eller i et eget kontor-rom, skal jeg ha en fin skrivepult, der jeg har pc'en min, "viktige" permer, en liten haug med papir-rot som det så ofte samler seg opp og masse koselige, søte ting på veggene. Og et stort vindu med fin utsikt. 

(ps. bildene er bare til inspirasjon og beundring, de er ikke et bilde på akkurat hvordan jeg ville hatt det)

Hvilke tre ting må ditt fremtidige hus ha?

karenanna

6/2

det er natt til fredag og sist gang jeg sov hos andreas var natt til søndag (altså alt for lenge siden) (trenger at det blir lørdag nå)
jeg har vært noen dager på sunnmøre på besøk hos familie, og det var kjempekoselig. jeg og søskenbarnet mitt (13) gikk på ski/akte og lagde muffins.
jeg har brukt litt penger på klær denne måneden også, og sitter igjen med fine plagg (fant en høytlivsbukse, folkens!) og dårlig samvittighet (neste mnd blir det shoppestopp)
jeg begynner å bli skikkelig stresset når jeg tenker på at jeg snart må søke skole. jeg vet fremdeles ikke hva jeg vil????
i dag sto jeg opp i et teit humør, men greide å snu det om og gjøre denne dagen bedre (stolt)
det er sykt vanskelig å få en bra døgnrytme når man bare har seinvakter (og en del fridager)
jeg hører sangen wild men alt for mange ganger i løpet av en dag.

to fine en mandagskveld

her er to av sangene jeg konstant nynner på for tiden:


ine hoem - this year


clmd - wild men

fin helg

åh, denne helga har vært veldig fin. det gikk greit på jobb på lørdag, og etter jobb lagde jeg og andreas burgere til kvelds/middag. på min hadde jeg salat, sprøstekt løk, bacon, ketchup og cheddar ost (nam!) og det var så utrolig godt! på lørdager liker vi å lage noe godt sammen og det synes jeg er veldig koselig. også veldig fint å av og til få prøve litt nye ting, siden jeg har smakt så utrolig lite pga at jeg er forferdelig kresen. så f.eks. sist helg lagde vi tikka masala-gryte, og det var kjempegodt! (helt ok med en kjæreste som liker å lage mat, altså! hehe) 

jeg har også 1) hatt det koselig og hørt fin musikk 2) sett game of thrones 3) sovet lenge<3 (ikke at det er noe nytt) 4) begynt å se en ny serie: shameless, og digger den hittil! 5) vært på møte på kirkelydshuset og 6) ledd masse og kysset masse.jeg starter februar med å i morgen reise med buss, ferge og hurtigbåt for å sove noen netter hos søskenbarnet mitt. lenge siden jeg har vært der/sett henne, så gleder meg! har du gjort noe fint i helga?

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits