karenanna.net!

Hei folkens! Jeg kommer til å slutte å blogge her på karenanna.blogg.no, for jeg har nemlig endelig fått skaffet meg mitt eget domene. Heretter finner dere meg på http://karenanna.net.

Har dessverre litt problemer med bloglovin, men forhåpentligvis greier jeg å koble den til den nye bloggen om noen dager. I mellomtiden, om dere vil ha en påminnelse om nye innlegg, så er det mulig å følge den på facebook om du vil! Bare trykk her.

Tikka Masala-wraps!

Hei! I dag startet jeg dagen med rundstykker med brunost (<3<3) mens jeg og Andreas så ferdig Making A Murderer. Til middag i dag lagde jeg Tikka Masala-wraps. På internatskolen jeg bodde på før var det noe av det beste man kunne få til middag. Alle sammen var helt i ekstase når de så på tavlen hvor det stod "dagens middag"! I går innså jeg faktisk at jeg aldri har prøvd å lage det selv, så på kveldsvakta i går handlet jeg inn til middagen i dag. Tikka Masala-wraps er så innmari godt, og samtidig så lett å lage! Du trenger:

- 400g kyllingkjøttdeig.
- 2 dl créme fraiche.
- tortillalefser.
- santa marias tikka masala spice mix.Du steker kjøttdeigen, putter i krydderblandinga og 1 dl vann, og til slutt tilsetter du créme fraiche. Når dette er ferdig stekt, legger jeg noen skiver ost og litt kjøttdeig i tortillalefsene, bretter lefsene sammen, varmer de litt i mikroen så osten smelter og lefsene blir litt varme (jeg la de ikke i ovnen i tilfelle de skulle bli ganske crispy, ettersom jeg synes at det i akkurat denne retten er bedre med myke lefser) Veldig godt med salat ved siden av, spesielt med druer og melon i! Nam!Utpå ettermiddagen gikk jeg bort til mamma. Jeg hørte på Arctic Monkeys og Gengahr og plutselig var jeg fremme hos mamma og hundene. Da ble det masse hundekos, før jeg og mamma etterhvert dro til bedehuset på møte. Koselig!Video // Barcelona 2015.Jeg lagde en video med litt klipp fra Barcelona-turen vår i fjor sommer. Håper du liker den!

Podcast og brev i posten!

Herregud, så godt det føles å endelig tørre å gjøre noe man alltid har hatt lyst til! Jeg kommer enda ikke over at jeg lagde video, og det som er så innmari deilig er at det ikke føles like skummelt nå. Jeg har nettopp filmet litt og driver og gjør siste finish på en video med litt klipp fra turen vår til Barcelona. Jeg kunne ønske det ble en skikkelig reisevlog, men ettersom jeg ikke filmet så mye jeg kunne ønske jeg gjorde når jeg var i Barcelona, så blir den ikke helt sånn jeg kunne ønske. Men dere får likevel en liten smakebit på ferien vår! Videoen kommer mest sannsynlig til å bli postet i helga. Er dere gira?

I går spiste jeg digg frokost:


Knekkebrød med masse godt på, banan og peanutbutter & sjokolade-cookie som jeg lagde dagen før. Nam!

Jeg så en haug med Girls-episoder og lagde pannekaker med bacon til middag, før jeg bevegde meg ut i kulden. Onsdag betyr kveldsvakt og jeg gikk til jobb ute i den nydelige snøen samtidig som jeg hørte på podcasten 'Serial'. Jeg rakk å høre hele episode én på vei til jobb, og nå er jeg helt hekta! Om du ikke allerede har hørt om den, så handler den om etterforskinga av en drapssak. Etter Making A Murderer har alle tatt av når det kommer til sånne historier, sånn at denne podcasten er litt i samme gata. Anbefales om du synes sånt er spennende!

I dag fikk jeg endelig brev i posten! Jeg har jo fått en brevvenn fra Sverige, og det er så innmari spennende å bli kjent med et annet menneske bare ved å skrive på papir!Jeg har kveldsvakt i kveld også, men det går greit når jeg får nyte timene før jobb ved å lese brev, spise wok til middag, se noen episoder Girls og høre podcast (for hey: ny episode av mariell og saras podcast i dag!) Og så skal jeg gjøre litt sånne kjedeligere ting som å legge sammen klær og støvsuge, da. Ha en superfin torsdag. Snart er det helg, så hold ut!

19/01/2016.

Halloen! Dere er alt for gode! Etter jeg la ut videoen i går kveld har jeg fått så fine kommentarer både her, på youtube og på instagram. Det gjorde meg innmari glad, og dere gjorde sånn at dette ikke ble i nærheten av så skummelt som jeg hadde sett for meg. Takk for det! Jeg er faktisk ganske gira på å prøve å lage litt flere videoer i blant. Det er så godt når man endelig tør noe man aldri har turt før! (Eller okei; jeg har faktisk hatt en del videoer på youtube/bloggen for noen år siden, men de har jeg alltid endt opp med å slette ganske fort. Denne gangen skal jeg ikke gjøre det!) Jeg driver og setter sammen en liten video fra Barcelona-turen til meg og Andreas i fjor sommer, ettersom jeg fant ut at jeg faktisk filma litt av turen likevel. Jeg hadde egentlig planer om å lage en reisevlog da vi reiste nedover, men det ble det ikke noe av. Men jeg tror jeg har nok til å kunne lage en liten video fra turen. Kom gjerne med tips til ting jeg kan gjøre/snakke om i en ny video!I dag våknet jeg rundt halv elleve, hoppet inn i utedressen min og gikk ut i snøen. Jeg skulle besøke hundene og være litt hos dem til mamma kom hjem igjen. Se så innmari fint det var ute, da! Det snør så sinnsykt mye for tiden, og jeg har skikkelig blanda følelser. Kunne sånn ønske at denne snøen kom i desember i stedet for nå. Men jeg prøver bare å sette pris på den, for når det ligger såpass mye snø på bakken som det gjør nå er det jo i grunn skikkelig fint!

Etter å ha spist ristorantepizza (for andre dag på rad. åh, ristorante er best) og snakket litt med mamma, tok jeg turen hjem igjen. Nå skal jeg se Girls, vaske litt klær og kanskje skrive et brev. God tirsdag alle sammen!

Forresten! Jeg mangler bare åtte likes på facebooksida mi til jeg har nådd hele 100 likes! Hadde blitt  glad om du ville like facebooksida mi. (Bare trykk >her<) Og om du allerede gjør det; så gøy! Tusen takk!

Video // January Shopping Haul.

Dette er såååå ut av komfortsonen min som du får det. Men jeg har alltid hatt lyst til å lage videoer, og jeg kan ikke være redd for alltid. Dessverre filmet jeg med mobilen min, ettersom minnekortet til kameraet mitt er ødelagt. Uansett er det ikke det beste kameraet, så en iphone er kanskje bedre å filme med uansett. Håper den dårlige kvaliteten ikke er alt for fæl, og at dere holder ut. Trodde kvaliteten skulle bli litt bedre, men det ble den dessverre ikke. Hjelp, dette er kleint! Ha en fin kveld videre!

Frifredag/Shopping/Vårruller.

Hei, og god helg alle sammen! I dag har jeg faktisk hatt fri fra jobb. Det er sykt sjeldent at jeg har fri på fredager, for vanligvis har jeg kveldsvakt da. Så denne dagen måtte nytes. Jeg elsker egentlig fredager, og det var godt å få litt av den fredagsfølelsen jeg i blant lengter etter. Egentlig følte jeg for å sove lenge, men samtidig hadde jeg så innmari lyst på litt nytt til garderoben. Jeg har begynt å se gjennom ting jeg skal gi til fretex og ting jeg vil prøve å selge, for det er så mange plagg jeg ikke bruker lenger. Så i dag når jeg skulle shoppe, valgte jeg å gå litt ut av komfortsonen. Jeg ville kjøpe plagg som jeg virkelig digger, men som jeg ofte ikke "tør" å kjøpe. Fordi jeg tenker at de er litt for spesielle og kanskje jeg ikke kommer til å bruke det. Derfor blir jeg så fort lei klærne mine. Fordi klærne jeg ofte ender opp med å kjøpe er ikke helt meg. Og de er ofte litt kjedelige, sånn at jeg fort blir lei av dem.Jeg gikk et lite kvarter bort til hvor jeg skulle vente på bussen, men beregnet litt for god tid. Jeg trodde virkelig at jeg skulle fryse tærne mine av fordi au au au. Hver gang sier jeg til meg selv "aldri mer converse om vinteren", men så ender jeg likevel opp med å gå i dem. Jeg er håpløs. Heldigvis kom bussen (ett kvarter etter jeg kom frem til busstoppet, ugh) til slutt og jeg fikk varmen i føttene igjen.Noe av det jeg liker med januar er at jeg kan må pakke meg inn i alt for digre skjerf.Det var fint å ta bussen innover til byen, for det var så innmari fint ute. Vinteren er fin, til tross for kulden. Sånn så jeg ut. Glad for at jeg fikk bruke de nye skoa mine og den nye kåpa mi igjen. Jeg kikket først på Cubus, fant meg to plagg, for så å traske bort til Bik Bok, som faktisk var målet for hele turen. Bik Bok er en butikk hvor jeg sjeldent finner klær jeg liker godt, men etter å ha kikket litt på nettet måtte jeg bare dra til byen. Akkurat nå har de så sykt masse stilig der! Jeg endte opp med å svi av alt for mange kroner der, men tenkte at det er verdt det. Det er såpass sjeldent at jeg finner plagg jeg virkelig digger her i byen. Og så var det jo på tide å oppgradere garderoben litt. Jeg fant så mange klesplagg som var skikkelig meg, og det er så gøy.

Den største grunnen til at jeg dro til byen var faktisk denne toppen her. Den ble med meg hjem, og jeg er så lykkelig nå. Se så fin!?!Kjøpte også denne buksa, som er crazy og herlig og som jeg absolutt digger. Det er så mange fine plagg jeg fikk med meg hjem, som jeg har veldig lyst til å vise dere! Jeg sitter derfor og lurer på om jeg greier å manne meg opp til å lage en liten video hvor jeg viser det jeg kjøpte. Om jeg ikke tør, kommer det et innlegg etterhvert med bilder av innkjøpene. Hva synes du om en eventuell video? Yes/no?Jeg synes det er så fint å bo på en øy. Jeg er en av dem som håper det ikke blir bro her, ettersom jeg synes ferge er så koselig og fint. Jeg tror alle har godt av ti minutter til å slappe av og sette pris på det fine øyeblikket før de suser av gårde i hu og hast og stresser seg gjennom resten av dagen.I byen kjøpte jeg også vårrull-papir, og lagde vårruller til middag! De ble veldig gode, men jeg puttet oppi litt for masse chili, så jeg synes de ble alt for sterke! Whoops.Etter en uke uten så alt for masse godis, var det skikkelig godt med jordbær og smeltet sjokolade til dessert! Og så noen glass cola med sitron i. Nam!

Håper du har hatt en god fredag, og god helg. Klem!

Den der januarfølelsen.

Hei gode dere! Wow, om en halvtime starter vi på fredagen igjen. Jeg har ikke vært så aktiv her denne uken. Har brukt fritiden min til å se Girls, sove og lese bok og resten av tiden på jobb. De siste dagene har jeg kjent litt på at januar kan være en litt tung måned. Samtidig som jeg har det innmari bra, har en bedre døgnrytme enn jeg har hatt på lenge, spiser relativt sunt (!) og har gode rutiner, så har jeg jobbet en del denne uken og jeg har generelt bare vært ganske sliten. For januar kan jo være litt tung. Det er kaldt ute. Iskaldt. Litt snø på bakken, noe jeg elsker..... I desember. I januar er jeg ikke fult like glad i snø og kulde. Likevel om det fremdeles er veldig fint og koselig, så blir alt hundre ganger mer slitsomt når det er så kaldt.


(Et bilde jeg tok for et par år siden i Rauma, hvor bestefaren min feiret bursdag)

Men jeg skal ikke klage. Jeg tok meg en etterlengtet middagslur i ettermiddag og gleder meg over å ha fri i morgen. De siste dagene har jeg hatt opplæring på bakeriet vi har på jobb. For i samme bygg som matbutikken har vi nemlig et bakeri, og der skal jeg jobbe noen lørdager i blant. Det er litt slitsomt å sette seg inn i masse nytt og fylle hodet med ny informasjon/rutiner/ting man må huske, men samtidig så elsker jeg litt utfordringer og å lære nye ting. Jeg gruet meg skikkelig til å steke sveler og vafler (ja, litt teit, men får sånn noia over all matlaging, enda hvor lett det kan være) men gjett hva; det gikk jo kjempefint! Det er godt når man føler man får det til. Jeg gruer meg fremdeles litt til å ha vakt der alene, men jeg tror det skal gå fint. Jeg har fått god opplæring og hjelp av flotte kollegaer! Og så skal det bli veldig godt med litt variasjon mellom matbutikken og bakeriet i blant.

I morgen tenker jeg å bruke fridagen min til å ta meg en bytur. Sitter med en liten klump i magen og tenker at jeg kanskje ikke burde, men samtidig har jeg lyst å skaffe en del basics og "nødvendige" ting til garderoben, for så å gi bort/selge litt jeg aldri bruker mer. Litt opprydding og planlegging i begynnelsen av året gjør alltid godt. Så får jeg heller være flinkere resten av året og ikke shoppe så masse. Jeg skal ha med meg bok å lese når jeg sitter på fergen, kanskje ta meg en liten tur på café, høre på god musikk på bussen og kikke i butikker. Det gjør meg i grunn ikke så mye å reise alene i morgen, for av og til er det litt godt med litt tid for seg selv også.

YouTube-søndag.

Hei og god søndag! For øyeblikket ligger jeg på sofaen, og det er i grunn det eneste jeg har tenkt å gjøre i dag (bortsett fra å spise taco da, haha, gleder meg allerede) På en rolig dag som denne, er youtube ypperlig. Her er litt ting jeg vil dele med dere!

1. Stevie Starr. Altså. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Sitter bare med hendene halvveis foran trynet fordi æsj og wow og hæ.

2. Denne nydelige (!) videoen av vakreste Aurora.3. I går oppdaget jeg et kor på yotuube, London Contemporary Voices. Korsang er ikke akkurat noe jeg hører på til vanlig, men dette koret synger så mange fine sanger! Denne øverste er så sykt fin!Og her synger de Bon Iver, åh:4. White Lies. Et band jeg hørte masse på for noen år siden, men som jeg etterhvert glemte litt av. Nå nylig begynte jeg å høre på dem igjen, og fant ut at de i 2013 ga ut et album (Big TV) som jeg ikke hadde hørt noe av. Nå hører jeg albumet på repeat <33 Vet ikke om dere liker det, for mange av de jeg kjenner synes det blir så monotont og kjedelig. Men jeg digger White Lies, og det kan jo hende det faller i smak hos deg óg! Her er to sanger jeg liker veldig godt fra det nyeste albumet:Hva bruker du denne søndagen til? 

Finfinfin torsdag.

Hei alle sammen! I dag er en skikkelig god dag. Jeg har fri i dag, og sov derfor frem til elleve. Da gikk jeg ned og lagde meg en deilig frokost som bestod av havregrynsgrøt med kanel og banan med litt eple og tørket aprikos ved siden av. Jeg har spist mer regelmessige måltid i det siste, og det gjør meg så glad. Det er noe jeg alltid har slitt med, for som oftest har jeg bare spist akkurat det jeg har hatt lyst på, akkurat der og da. Og det kjenner jeg at kroppen min ikke alltid blir like glad for. Derfor er det godt når jeg får til en litt bedre rytme!Jeg spiste frokost og lå på sofaen og så Girls helt frem til det plutselig var langt utpå ettermiddagen. Jeg startet å se Girls for ca en måned siden (jada, jeg henger skikkelig etter. jeg gjør alltid det) og jeg er helt hekta. Definitivt en av mine favorittserier!

I fire-tia tok jeg og mamma turen til butikken og for å besøke bestemor og bestefar litt. Når jeg kom hjem ryddet jeg litt på kjøkkenet til A kom hjem. Og hva hadde han i hendene når han kom inn? Jo, roser! For noen år siden var jeg hun som synes det var himla kleint og rart å få blomster, men nå elsker jeg å få blomster! I tillegg tok han med favorittsjokoladen min. Grunnen er at i dag er jeg så heldig å ha fått være kjæresten til den flotteste jeg vet om i hele to år!En sånn dag måtte jo feires med en ekstra god middag. Derfor ble det biff, pomfri og bernaise:Vi så Lilyhammer, spiste oss helt sinnsykt mett og slappet av på sofaen. En annen kul ting med denne dagen er at jeg endelig fikk kjolen jeg bestilte på nett. Den er fra H&M, kostet bare 100,- og jeg elsker den.Jeg har forelsket meg helt i denne type kjoler. Vet ikke hva sånne kalles, men jeg bare elsker formen på den (samtidig som jeg skjønner at det kanskje kan se litt rart ut i blant, men jeg synes det er veldig stilig likevel) Det er godt å finne plagg man føler seg vel i! Har bare lyst å hamstre inn mange forskjellige kjoler i denne formen, og kun gå med det. Det er faktisk helt sykt at jeg tenker sånn, for vanligvis hater jeg å gå i kjoler.

Helt bananas.

Image and video hosting by TinyPic

Jepp, jeg lagde nettopp en banan-gif.

I det siste har jeg blitt ganske opptatt av å prøve å utnytte alt av mat man har hjemme, ettersom jeg har merket at det kan være alt for lett å bare kaste mat. Det er jo ganske unødvendig, eller hva? Bananen er et godt eksempel på noe jeg har kastet i søpla alt for mange ganger! Om de er ganske gule når du kjøper dem, holder de jaggu ikke lenge på kjøkkenbenken før de er omtrent helt svart. Jeg har hatt en tendens til å kjøpe alt for mange, for deretter å bare spise noen få av dem. I går så jeg at jeg hadde en liten haug med overmodne bananer på kjøkkenbenken og hadde så veldig lite lyst å bare kaste dem. Likevel om dette er noe de fleste av dere sikkert er helt klar over, så vil jeg bare minne dere på hva man faktisk kan lage av overmodne bananer, i stedet for å bare kaste dem. For om dere har skrellet av skallet på en ganske overmoden banan så har dere nok sett at den ser like fin ut inni, bare at smaken er litt søtere.1) Bananpannekaker!
Både i går og i dag lagde jeg meg bananpannekaker til frokost. Jeg bruker oppskriften som jeg fant på Eirin sin blogg >her<. Personlig liker jeg godt å ha jordbærsylte til dem, men det finnes så masse forskjellig man kan ha på! Forresten, et godt tips er å steke de litt lengre enn hva du kanskje tenker å gjøre. Jeg synes hvertfall smaken blir bedre da, ettersom om de blir litt tykke og lite stekt, kan de føles veldig rå inni. Det sier sikkert seg selv, men det er lett å tenke at de er ferdige litt for tidlig, så jeg bruker alltid å steke de litt ekstra godt.

2) Smoothie!
Bananer er noe jeg nesten alltid putter oppi smoothien min. Det smaker veldig godt og gjør smoothien litt søtere enn om man kun tar bær oppi. Jeg lagde nettopp en deilig og veldig smakfull smoothiebolle med banan, bringebær, mango, ananas og bringebær/fersken skyr (nb: skyr til 10kr på spar/mega osv nå!) nettopp. Liker å toppe den med rosiner og musli!

3) Banana nicecream.
Nicecream har jeg aldri laget før, men ettersom jeg har litt banan igjen som jeg vil bruke opp og endelig har skaffet meg en god blender, skal jeg fryse dem i kveld og lage nicecream i morgen før jobb! Vurderer å putte litt nutella oppi også. Oppskrift finner du >her<. Så fryktelig enkelt å lage, og forhåpentligvis veldig godt!

Så her har dere noen tips (som dere helt sikkert har hørt om og laget før (men det er vel alltid greit med en påminnelse?)) for å spise opp de overmodne bananene som ligger på kjøkkenbenken i stedet for å bare kaste dem! Tar veldig gjerne i mot enda flere tips til hva man kan lage av bananer!


Følg gjerne bloggen min på facebook om du vil! Klikk på bildet for å komme rett til siden.

Bananpannekaker og besøk.

Jeg har ikke jobbet siden torsdag og skal ikke på jobb før onsdag og jeg nyter fridagene skikkelig! Kjenner at litt fri virkelig gjør godt akkurat nå. I dag sov jeg lenge, og endte opp med å lage bananpannekaker til frokost. Jeg har prøvd det to ganger før, men det har aldri blitt bra. Nå som jeg så det lå noen overmodne bananer på benken, og vi har en helt ny (og veldig god!) stekepanne her hjemme, tenkte jeg at jeg kunne prøve igjen. Og denne gangen gikk det superbra! Jeg har slitt litt med å finne noe jeg synes smaker godt til disse pannekakene, men fant ut at jordbærsyltetøy (uten klumper, hehe, er fremdeles som et barn og takler ikke klumper i syltetøyet..) var kjempegodt på!Noen pannekaker og youtubevideoer senere var jeg ute i januarkulden, på vei til mamma. En ting jeg synes er vanskelig med å flytte ut er at jeg føler jeg ikke besøker mamma ofte nok. Jeg bor bare en kvarters gåtur fra henne, men med jobb og plutselig en ganske annerledes hverdag har jeg ikke vært flink nok til å ta turen bort. Eller kanskje jeg er det, og det bare føles rart ettersom vi er vandt med å se hverandre hver dag? Jeg tror uansett jeg kan bli litt flinkere. Så i dag pakket jeg meg inn i den digre utedressen min og gikk skogsveien bort til mamma. Det var så himla fint ute (til tross for at det var sinnsykt kaldt) og jeg fikk knipset noen koselige bilder på veien:

Jeg derimot, så kanskje ut som en liten tufs der jeg gikk, men heller tufs enn iskald!:Etter masse hundekos, litt julefilmtitting (jeg endte nok opp med å snakke hull i hodet på mamma i stedet for å følge med på filmen, men koselig var det uansett), en handletur og litt pizzaspising dro jeg hjem igjen. Da fikk jeg besøk av Silje og Silje Eirin og da disket jeg opp med litt godis og noen store kopper kakao med marshmellows i!Nå har jeg oppdatert profilen på goodreads litt, og satt meg som mål å lese 12 bøker i år. Jeg sa jo 10 tidligere, men økte det til 12. Håper jeg får det til! Jeg har massevis av leselyst for tiden og gleder meg skikkelig til å legge bort pc'en og finne frem det mykeste teppet vi har og boka jeg holder på å lese. Tar gjerne i mot gode boktips, og legg meg gjerne til som venn på goodreads.com! (heter bare karen anna der)

I 2016 vil jeg..

Godt nyttår, alle sammen!!! Jeg håper dere hadde en god nyttårsaften. Jeg må innrømme at jeg elsker starten av ting. Starten på en ny mnd. Starten av et nytt år. Enda hvor sykt klisjé det er, så føles det så godt å starte litt på "nytt". Jeg liker å ta litt tid til å samle tankene og finne ut av hva man vil prøve å gjøre annerledes/mer av/mindre av. Så her er litt ting jeg vil gjøre i 2016:

- I 2015 tror jeg jeg leste rundt fire-fem bøker. I år har jeg som mål å lese minst 10.

- Dra på minst 2 konserter.

- Skrive flere brev. Til besteforeldre. Til venninner. Til min nye brevvenn i Sverige. Jeg elsker å skrive brev, og vil gjøre det oftere enn hva jeg gjorde i 2015! Vil også skaffe en haug med fine konvolutter/klistremerker og en skikkelig god penn å skrive med.

- Få mer frisk luft. Jeg vil ikke sette et mål om å jogge/gå så og så mange turer dette året, for det tror jeg ikke jeg kommer til å holde. Men jeg vil prøve å fokusere litt på å i det minste ta meg en liten tur utenfor huset i blant. Nå mener jeg ikke at jeg aldri er ute av huset. Jeg besøker jo mennesker, drar på jobb og diverse. Men f.eks. på en dag hvor jeg har fri, kan jeg gjerne sitte inne hele dagen. Og har jeg fri dagen etterpå, gjør jeg det lett den dagen også. Jeg tror litt mer frisk luft kunne gjort godt. Bare det å gå en liten tur. Gå bort og besøke mamma. Sitte ute litt. Bare passe litt på at det ikke går så mange dager hvor jeg ikke er ute av huset et eneste gang.

Noen ville forresten se bilde av den fine kåpa jeg fikk av mamma til jul. Her er den!:


- Søke skole. Tror jeg har bestemt meg for å studere tegnspråk (men har også litt andre studier i tankene) og håper jeg kommer inn på noe av det jeg ønsker. Samtidig som det skremmer vettet av meg å tenke på at jeg kanskje skal flytte bort til høsten og gå på skole igjen. Men jeg tror kanskje dette er året for å sette i gang.

- Øvelseskjøre litt. Gidder ikke å ha som mål å ta lappen. Det for skje når jeg føler jeg er klar for det. Kanskje blir det i år, kanskje et annet år. Men jeg vil hvertfall manne meg opp til å øvelseskjøre litt mer (for det har jeg kun gjort to ganger i hele mitt liv), sånn at jeg i det minste har litt mer erfaring og kanskje kommer over denne kneika med at det er så himla skummelt.

- Få til minst én utenlandstur sammen med Andreas.

- Skrive mer. Et notat. En liste. En historie. Noen sider i en dagbok. Bare skrive litt mer enn jeg gjør nå.

- Besøke Merete i England. Litt usikker på om jeg faktisk får det til, men har så innmari lyst og skal virkelig prøve å få det til.

- Om jeg ender opp i en by har jeg veldig lyst til å jobbe litt som frivillig i en organisasjon!

- Slutte å bite negler. Jeg har blitt flinkere det siste året, men har bare perioder hvor jeg stopper. Plutselig så glemmer jeg meg, og da er det gjort. I år skal jeg slutte sånn skikkelig!

- Legge bort mobilen når jeg snakker med folk. Vi vet jo alle at vi har blitt alt for avhengig av mobilene våre. Jeg tenker sånn at når man sitter sammen med mennesker man er på besøk med, så må det være lov å slappe av sammen og bla gjennom instagram/sjekke twitter en gang i blant. Men når det blir sånn at man ikke hører hva den andre sier fordi man er for opptatt av mobilen, blir det for ille. Og sånn vet jeg at jeg kan være i blant. Helt begravd i mobilen, sånn at jeg nesten ikke hører når mennesker snakker til meg. Veldig trist og veldig dumt.

- Fortsette å rette fokuset på å være god mot meg selv. Jeg har vært så flink det siste året med å fokusere på å løfte meg selv opp med en gang jeg begynner å tenke dumme tanker/trykke meg selv ned. Men jeg håper likevel at jeg dette året blir mye tryggere i meg selv. Mer selvsikker og mindre redd.

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits