ønskeliste

i går var det lønningsdag og dum som jeg var måtte jeg kikke på nettbutikker. her er noen plagg jeg ikke hadde hatt noe i mot å hatt i klesskapet mitt:


er så glad i croptops, men siden jeg hater å gå i skjørt  jeg skaffe meg en høytlivsbukse snart. jeg sliter skikkelig med å finne bukser som passer siden jeg er ganske lav og liten, men samtidig har store hofter. derfor bruker jeg bare bukser som er ganske stretchy. liker "kissy" fra urban/carlings. forslag til hvor jeg kan få tak i gode, enkle, svarte høytlivsbukser som kanskje passer meg?(speilet fra jysk, klær fra new look og sko fra xxl)

I dag våknet jeg og Andreas rundt halv tolv, og jeg lagde meg en smoothie til frokost. Nå har jeg vært ute en halvtime og jogget i skogen ovenfor huset, og det føles skikkelig godt! Det er lørdag, og likevel om jeg har seinvakt, er humøret på topp. Jeg er så stolt av meg selv denne uken her! Om en liten time skal jeg på jobb, og etter jobb skal jeg og Andreas lage oss hamburgere. Ha en kjempefin lørdag, alle sammen! 

01:39

og plutselig en natt klokken 01:39 hadde jeg farget håret brunt:
hår.om noen skal forklare til noen hvem jeg er, hadde det ikke forundret meg om de sa noe sånt som "du vet, hun som alltid farger håret". for jeg har mistet telling over hvor mange ganger jeg har farget det og har hatt alt fra blått, lyserosa, blondt, svart, svart med striper, brunt med lys dipdye, knæsj oransje, rødt, og selvfølgelig brunt, som er den naturlige hårfargen min. nå har jeg hatt blondt en god stund, og likevel om jeg egentlig trives veldig godt i blondt hår så MÅ JEG HA FORANDRING. jeg har seriøst et problem når det kommer til håret mitt. jeg blir så fort lei, og må ha forandring hele tiden. men det er jo egentlig ganske gøy da.

(patetisk)

burde sikkert ordne meg frisørtime, men det hadde ikke forundret meg om jeg løp til butikken i morgen og skaffet hårfarge med én gang. når jeg trenger forandring, og virkelig har lyst til noe, da er jeg en sinnsykt (!!) utålmodig person.

28/01

Livet på en øy, folkens, hahaha:Ankeret raste ut og da mannskapet på ferga skulle dra det opp igjen, dro de med seg en sjøkabel, sånn at en god del av befolkningen på øya var uten internett :):)):) Herregud, så flaut at jeg ble så desperat, men jeg kjente virkelig internett-abstinensene utrolig godt. Heldigvis varte det bare et døgn for oss, likevel om det fremdeles er mange uten. 

smoothie

I kveld etter jeg og Andreas kom tilbake fra treningssenteret, satt jeg igjen med følelsen av at jeg ikke hadde gjort nok. Trente ikke hardt nok, ble ikke sliten nok, har ikke vært flink nok. Men nå, senere om kvelden, når jeg har fått samlet tankene litt og kommet til fornuft, tenker jeg at; wow, jeg burde være stolt av meg selv! Jeg takket ja til tidligvakt, når jeg egentlig ikke skulle, men ble vekt av en telefon i dag tidlig. Jeg laget meg fiskepinner og potetmos til middag etter jobb. Og jeg kom meg faktisk på treningssenteret. Jeg er absolutt ikke en person som trener ofte, men dette er andre gangen jeg har kommet meg på treningssenteret i år. Det er kanskje ikke ofte, men  for meg er det kjempebra. Det er  viktig å huske på at man ikke må sammenligne seg selv med andre. Det er feilen jeg gjør hver dag. Og det sliter veldig på meg. Men nå prøver jeg å tenke på hvor flink jeg har vært, for å være meg. For jeg tror det er viktig å være stolt av det man får til, samme hvor små eller store ting det gjelder.For noen år siden fikk jeg en blender til jul, men den ble dessverre plassert i en av kjøkkenhyllene og aldri brukt. Jeg hadde helt glemt av den frem til i dag, så når jeg kom på at jeg hadde den liggende i skapet, tenkte jeg at nå skulle den komme i bruk! Jeg kjøpte inn litt bær, og i kveld etter trening lagde jeg min første (ja, første!) smoothie (i et lite forsøk på å bli litt sunnere) Jeg brukte bare:

- vaniljeyoghurt
- bringebær (nam, elsker bringebær!)
- banan og
- bittelitt melk (kunne sikkert brukt litt mer, siden jeg synes den ble ganske tjukk)


Nå har jeg fått smoothie-dilla, så del gjerne oppskriften til din favorittsmoothie i kommentarfeltet under, så kan jeg teste den ut! 

(forresten; om designet ser ganske tullete ut, så er det fordi jeg driver og fikser litt på det) 

konsertbilletter; check!åh fy fasan, nå har jeg endelig fått ræva i gir og fått bestilt både flybilletter og konsertbilletter. så i slutten av februar skal jeg faktisk se alt-j live i oslo spektrum! jeg gleder meg så sinnsykt fordi 1) konserter er best , 2) jeg får dra til oslo, 3) andreas blir med og 4) det er alt-j!! altså. jeg har hørt så sinnsykt masse på dem de siste årene, og digger musikken deres. er likevel litt innstilt på å kanskje bli litt skuffet av å se dem live? føler at siden musikken deres er såpass spesiell, så høres det kanskje ikke like bra ut live? det gjenstår å se. men jeg gleder meg likevel helt sinnsykt, for det er noe helt spesielt med følelsen man får under konserter.

frilørdag

i dag har jeg for en gangs skyld fri på en lørdag, og det er så ufattelig deilig. i går etter seinvakt lagde jeg og andreas taco og jeg smeltet sjokolade som jeg dyppet banan i (herregud nam) før vi så "interstellar". det vil si, vi startet å se den. for det første hadde det blitt ganske seint når vi satt den på, så når vi kom halvveis og innså at den faktisk varte i nærmere tre timer (!!) fant vi ut at det var best om vi heller ser resten av den i dag. akkurat nå har jeg spist tacorester til frokost, og tenker at jeg ALDRI aldri aldri skal spise taco igjen (likevel om vi alle sammen vet at det kommer til å skje)

nå er jeg alene hjemme, og jeg tenkte jeg skulle spille litt sims 4 (halo jeg er tjue år og spiller så masse sims at det er flaut), ordne meg litt og bare slappe av. senere i kveld kommer andreas, så da skal vi se ferdig filmen og kose oss med god mat.
ha en fin lørdag!

.. i 2014

- fikk jeg verdens flotteste kjæreste
- lærte jeg å mekke statoilburgere (og de lagde jeg mange av dette året)
- ble jeg kassadame på coop
- dro jeg på ferie til mallorca
- så jeg thomas dybdahl live i operaen og på moldejazz
- så jeg timbuktu og bernhoft (!) live
- fylte jeg tjue år
- har jeg hatt både brunt, blondt og lyserosa hår
- har jeg hørt sinnsykt mye på dybdahl og alt-j
- sov jeg på hotell i trondheim
- besøkte jeg oslo noen ganger
- så jeg mange filmer og forskjellige serier
- dro jeg på tur til roma
- har jeg hatt utallige latterkramper, jeg har grått og jeg har følt meg lykkelig..og dette er bare litt av det jeg har opplevd dette året. takk, 2014!

20-01

i går, etter å ha ligget på sofaen og ikke gjort en dritt nesten hele dagen, fant jeg ut at jeg måtte gjøre ett eller annet. da ryddet jeg hele rommet mitt og ommøblerte litt. jeg har lenge hatt veldig lyst på et klesstativ, men jeg er ikke så ofte i byen, så det har aldri blitt kjøpt. i går fant jeg derfor ut at jeg skulle være litt handy og lage mitt eget:jeg tok rett og slett og røska ut stanga fra klesskapet mitt, og hang den i en tråd etter to spikere i taket (ikke helt safe, så vet ikke hvor lenge det kommer til å holde, heh. skal kjøpe kroker senere, da)

19-01

plutselig har det blitt 2015
nyttårsaften feiret jeg sammen med fine folk i akershus
(åh gud så godt det var å komme seg bort fra øya for en liten stund!!)
jeg spiste kalkun og drakk vin og jeg og andreas tok oss noen osloturer
der jeg shoppa litt og vi dro på kino sammen

nå er klokka 04:25 og jeg ligger i senga og av ALLE ting så har
jeg nettopp sett tre episoder av bloggerne

jeg spiller alt for mye sims for tiden

jeg og andreas har hatt 1-års dag <3

har sett ferdig en hel sesong av game of thrones
(OG jeg likte det faktisk??)

har spist taco to ganger denne uken <3


og ja der har du livet mitt

hade 

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits