Tikka Masala-wraps!

Hei! I dag startet jeg dagen med rundstykker med brunost (<3<3) mens jeg og Andreas så ferdig Making A Murderer. Til middag i dag lagde jeg Tikka Masala-wraps. På internatskolen jeg bodde på før var det noe av det beste man kunne få til middag. Alle sammen var helt i ekstase når de så på tavlen hvor det stod "dagens middag"! I går innså jeg faktisk at jeg aldri har prøvd å lage det selv, så på kveldsvakta i går handlet jeg inn til middagen i dag. Tikka Masala-wraps er så innmari godt, og samtidig så lett å lage! Du trenger:

- 400g kyllingkjøttdeig.
- 2 dl créme fraiche.
- tortillalefser.
- santa marias tikka masala spice mix.Du steker kjøttdeigen, putter i krydderblandinga og 1 dl vann, og til slutt tilsetter du créme fraiche. Når dette er ferdig stekt, legger jeg noen skiver ost og litt kjøttdeig i tortillalefsene, bretter lefsene sammen, varmer de litt i mikroen så osten smelter og lefsene blir litt varme (jeg la de ikke i ovnen i tilfelle de skulle bli ganske crispy, ettersom jeg synes at det i akkurat denne retten er bedre med myke lefser) Veldig godt med salat ved siden av, spesielt med druer og melon i! Nam!Utpå ettermiddagen gikk jeg bort til mamma. Jeg hørte på Arctic Monkeys og Gengahr og plutselig var jeg fremme hos mamma og hundene. Da ble det masse hundekos, før jeg og mamma etterhvert dro til bedehuset på møte. Koselig!3 comments

Thelma Dahl

26.01.2016 kl.21:50

Det så godt ut! Ta gjerne en tur innom bloggen min hvis du får tid<3 ha en fin dag videre<3<3<3

Anette

26.01.2016 kl.22:04

Så koselige bilder!

Ønsker deg en riktig fin kveld <3

Stine Friis

27.01.2016 kl.11:33

For noen hunder :D Dritkule!

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits