Podcast og brev i posten!

Herregud, så godt det føles å endelig tørre å gjøre noe man alltid har hatt lyst til! Jeg kommer enda ikke over at jeg lagde video, og det som er så innmari deilig er at det ikke føles like skummelt nå. Jeg har nettopp filmet litt og driver og gjør siste finish på en video med litt klipp fra turen vår til Barcelona. Jeg kunne ønske det ble en skikkelig reisevlog, men ettersom jeg ikke filmet så mye jeg kunne ønske jeg gjorde når jeg var i Barcelona, så blir den ikke helt sånn jeg kunne ønske. Men dere får likevel en liten smakebit på ferien vår! Videoen kommer mest sannsynlig til å bli postet i helga. Er dere gira?

I går spiste jeg digg frokost:


Knekkebrød med masse godt på, banan og peanutbutter & sjokolade-cookie som jeg lagde dagen før. Nam!

Jeg så en haug med Girls-episoder og lagde pannekaker med bacon til middag, før jeg bevegde meg ut i kulden. Onsdag betyr kveldsvakt og jeg gikk til jobb ute i den nydelige snøen samtidig som jeg hørte på podcasten 'Serial'. Jeg rakk å høre hele episode én på vei til jobb, og nå er jeg helt hekta! Om du ikke allerede har hørt om den, så handler den om etterforskinga av en drapssak. Etter Making A Murderer har alle tatt av når det kommer til sånne historier, sånn at denne podcasten er litt i samme gata. Anbefales om du synes sånt er spennende!

I dag fikk jeg endelig brev i posten! Jeg har jo fått en brevvenn fra Sverige, og det er så innmari spennende å bli kjent med et annet menneske bare ved å skrive på papir!Jeg har kveldsvakt i kveld også, men det går greit når jeg får nyte timene før jobb ved å lese brev, spise wok til middag, se noen episoder Girls og høre podcast (for hey: ny episode av mariell og saras podcast i dag!) Og så skal jeg gjøre litt sånne kjedeligere ting som å legge sammen klær og støvsuge, da. Ha en superfin torsdag. Snart er det helg, så hold ut!

3 comments

Lisa Rorvik

21.01.2016 kl.14:15

Kjempe fike bilder, så veldig godt ut :)

Stine Friis

21.01.2016 kl.17:28

Hører du sesong 1 eller 2 av Serial? :D Sesong 1 var helt amazing syns jeg, mens sesong 2 ikke heelt har grepet meg enda. Men jeg håper å bli sugd inn i historien snart :)

Christine Tallulah

21.01.2016 kl.21:09

åh, nyt! høres ut som noen deilige dager. kanskje jeg skal sjekke ut serial! lenge siden jeg har hørt på, isteden for å lese, da jeg egentlig foretrekker bøker..men skal gi det en sjanse.

håper kveldsvakta gikk fint :)

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits