19/01/2016.

Halloen! Dere er alt for gode! Etter jeg la ut videoen i går kveld har jeg fått så fine kommentarer både her, på youtube og på instagram. Det gjorde meg innmari glad, og dere gjorde sånn at dette ikke ble i nærheten av så skummelt som jeg hadde sett for meg. Takk for det! Jeg er faktisk ganske gira på å prøve å lage litt flere videoer i blant. Det er så godt når man endelig tør noe man aldri har turt før! (Eller okei; jeg har faktisk hatt en del videoer på youtube/bloggen for noen år siden, men de har jeg alltid endt opp med å slette ganske fort. Denne gangen skal jeg ikke gjøre det!) Jeg driver og setter sammen en liten video fra Barcelona-turen til meg og Andreas i fjor sommer, ettersom jeg fant ut at jeg faktisk filma litt av turen likevel. Jeg hadde egentlig planer om å lage en reisevlog da vi reiste nedover, men det ble det ikke noe av. Men jeg tror jeg har nok til å kunne lage en liten video fra turen. Kom gjerne med tips til ting jeg kan gjøre/snakke om i en ny video!I dag våknet jeg rundt halv elleve, hoppet inn i utedressen min og gikk ut i snøen. Jeg skulle besøke hundene og være litt hos dem til mamma kom hjem igjen. Se så innmari fint det var ute, da! Det snør så sinnsykt mye for tiden, og jeg har skikkelig blanda følelser. Kunne sånn ønske at denne snøen kom i desember i stedet for nå. Men jeg prøver bare å sette pris på den, for når det ligger såpass mye snø på bakken som det gjør nå er det jo i grunn skikkelig fint!

Etter å ha spist ristorantepizza (for andre dag på rad. åh, ristorante er best) og snakket litt med mamma, tok jeg turen hjem igjen. Nå skal jeg se Girls, vaske litt klær og kanskje skrive et brev. God tirsdag alle sammen!

Forresten! Jeg mangler bare åtte likes på facebooksida mi til jeg har nådd hele 100 likes! Hadde blitt  glad om du ville like facebooksida mi. (Bare trykk >her<) Og om du allerede gjør det; så gøy! Tusen takk!

1 comment

Emilie Gundersen

20.01.2016 kl.23:23

Åå, likte videoen skikkelig godt! Håpe du laga flære videoa!😄

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits