Frifredag/Shopping/Vårruller.

Hei, og god helg alle sammen! I dag har jeg faktisk hatt fri fra jobb. Det er sykt sjeldent at jeg har fri på fredager, for vanligvis har jeg kveldsvakt da. Så denne dagen måtte nytes. Jeg elsker egentlig fredager, og det var godt å få litt av den fredagsfølelsen jeg i blant lengter etter. Egentlig følte jeg for å sove lenge, men samtidig hadde jeg så innmari lyst på litt nytt til garderoben. Jeg har begynt å se gjennom ting jeg skal gi til fretex og ting jeg vil prøve å selge, for det er så mange plagg jeg ikke bruker lenger. Så i dag når jeg skulle shoppe, valgte jeg å gå litt ut av komfortsonen. Jeg ville kjøpe plagg som jeg virkelig digger, men som jeg ofte ikke "tør" å kjøpe. Fordi jeg tenker at de er litt for spesielle og kanskje jeg ikke kommer til å bruke det. Derfor blir jeg så fort lei klærne mine. Fordi klærne jeg ofte ender opp med å kjøpe er ikke helt meg. Og de er ofte litt kjedelige, sånn at jeg fort blir lei av dem.Jeg gikk et lite kvarter bort til hvor jeg skulle vente på bussen, men beregnet litt for god tid. Jeg trodde virkelig at jeg skulle fryse tærne mine av fordi au au au. Hver gang sier jeg til meg selv "aldri mer converse om vinteren", men så ender jeg likevel opp med å gå i dem. Jeg er håpløs. Heldigvis kom bussen (ett kvarter etter jeg kom frem til busstoppet, ugh) til slutt og jeg fikk varmen i føttene igjen.Noe av det jeg liker med januar er at jeg kan må pakke meg inn i alt for digre skjerf.Det var fint å ta bussen innover til byen, for det var så innmari fint ute. Vinteren er fin, til tross for kulden. Sånn så jeg ut. Glad for at jeg fikk bruke de nye skoa mine og den nye kåpa mi igjen. Jeg kikket først på Cubus, fant meg to plagg, for så å traske bort til Bik Bok, som faktisk var målet for hele turen. Bik Bok er en butikk hvor jeg sjeldent finner klær jeg liker godt, men etter å ha kikket litt på nettet måtte jeg bare dra til byen. Akkurat nå har de så sykt masse stilig der! Jeg endte opp med å svi av alt for mange kroner der, men tenkte at det er verdt det. Det er såpass sjeldent at jeg finner plagg jeg virkelig digger her i byen. Og så var det jo på tide å oppgradere garderoben litt. Jeg fant så mange klesplagg som var skikkelig meg, og det er så gøy.

Den største grunnen til at jeg dro til byen var faktisk denne toppen her. Den ble med meg hjem, og jeg er så lykkelig nå. Se så fin!?!Kjøpte også denne buksa, som er crazy og herlig og som jeg absolutt digger. Det er så mange fine plagg jeg fikk med meg hjem, som jeg har veldig lyst til å vise dere! Jeg sitter derfor og lurer på om jeg greier å manne meg opp til å lage en liten video hvor jeg viser det jeg kjøpte. Om jeg ikke tør, kommer det et innlegg etterhvert med bilder av innkjøpene. Hva synes du om en eventuell video? Yes/no?Jeg synes det er så fint å bo på en øy. Jeg er en av dem som håper det ikke blir bro her, ettersom jeg synes ferge er så koselig og fint. Jeg tror alle har godt av ti minutter til å slappe av og sette pris på det fine øyeblikket før de suser av gårde i hu og hast og stresser seg gjennom resten av dagen.I byen kjøpte jeg også vårrull-papir, og lagde vårruller til middag! De ble veldig gode, men jeg puttet oppi litt for masse chili, så jeg synes de ble alt for sterke! Whoops.Etter en uke uten så alt for masse godis, var det skikkelig godt med jordbær og smeltet sjokolade til dessert! Og så noen glass cola med sitron i. Nam!

Håper du har hatt en god fredag, og god helg. Klem!

4 comments

Synnøve

16.01.2016 kl.00:23

Jaa, video

Knøttet

16.01.2016 kl.01:11

Du minner meg litt om lillesøsteren min :) Håret og de store sjerfene er veldig henne også :) Og tror hun ville ha likt toppen du kjøpte deg :)

Håper du får en riktig så god helg! :)

Ida

16.01.2016 kl.12:20

Toppen var utrolig fin! Og ja til video :) god helg!

Anja

17.01.2016 kl.19:09

Er veldig kjekt å kjøpe litt spesielle plagg som ikke alle andre har! Prøver å gjøre det samme selv!

Ja til video :)) den toppen og buksa du kjøpte var kjempe stilige!

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits