Den der januarfølelsen.

Hei gode dere! Wow, om en halvtime starter vi på fredagen igjen. Jeg har ikke vært så aktiv her denne uken. Har brukt fritiden min til å se Girls, sove og lese bok og resten av tiden på jobb. De siste dagene har jeg kjent litt på at januar kan være en litt tung måned. Samtidig som jeg har det innmari bra, har en bedre døgnrytme enn jeg har hatt på lenge, spiser relativt sunt (!) og har gode rutiner, så har jeg jobbet en del denne uken og jeg har generelt bare vært ganske sliten. For januar kan jo være litt tung. Det er kaldt ute. Iskaldt. Litt snø på bakken, noe jeg elsker..... I desember. I januar er jeg ikke fult like glad i snø og kulde. Likevel om det fremdeles er veldig fint og koselig, så blir alt hundre ganger mer slitsomt når det er så kaldt.


(Et bilde jeg tok for et par år siden i Rauma, hvor bestefaren min feiret bursdag)

Men jeg skal ikke klage. Jeg tok meg en etterlengtet middagslur i ettermiddag og gleder meg over å ha fri i morgen. De siste dagene har jeg hatt opplæring på bakeriet vi har på jobb. For i samme bygg som matbutikken har vi nemlig et bakeri, og der skal jeg jobbe noen lørdager i blant. Det er litt slitsomt å sette seg inn i masse nytt og fylle hodet med ny informasjon/rutiner/ting man må huske, men samtidig så elsker jeg litt utfordringer og å lære nye ting. Jeg gruet meg skikkelig til å steke sveler og vafler (ja, litt teit, men får sånn noia over all matlaging, enda hvor lett det kan være) men gjett hva; det gikk jo kjempefint! Det er godt når man føler man får det til. Jeg gruer meg fremdeles litt til å ha vakt der alene, men jeg tror det skal gå fint. Jeg har fått god opplæring og hjelp av flotte kollegaer! Og så skal det bli veldig godt med litt variasjon mellom matbutikken og bakeriet i blant.

I morgen tenker jeg å bruke fridagen min til å ta meg en bytur. Sitter med en liten klump i magen og tenker at jeg kanskje ikke burde, men samtidig har jeg lyst å skaffe en del basics og "nødvendige" ting til garderoben, for så å gi bort/selge litt jeg aldri bruker mer. Litt opprydding og planlegging i begynnelsen av året gjør alltid godt. Så får jeg heller være flinkere resten av året og ikke shoppe så masse. Jeg skal ha med meg bok å lese når jeg sitter på fergen, kanskje ta meg en liten tur på café, høre på god musikk på bussen og kikke i butikker. Det gjør meg i grunn ikke så mye å reise alene i morgen, for av og til er det litt godt med litt tid for seg selv også.

1 comment

Stine Friis

15.01.2016 kl.13:57

Januar er et lite pust føler jeg. Litt tung, samtidig litt lett og god. Rar kombinasjon. Alltid digg å handle garderobe-basics. Får liksom ikke nok :) Rydder konstant ut av skapet mitt, og forsøker å finne de plaggene jeg aller helst vil ha. Går ganske bra, selv om jeg har rimelig lite klær for tida.

God helg! :D

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits