YouTube-søndag.

Hei og god søndag! For øyeblikket ligger jeg på sofaen, og det er i grunn det eneste jeg har tenkt å gjøre i dag (bortsett fra å spise taco da, haha, gleder meg allerede) På en rolig dag som denne, er youtube ypperlig. Her er litt ting jeg vil dele med dere!

1. Stevie Starr. Altså. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Sitter bare med hendene halvveis foran trynet fordi æsj og wow og hæ.

2. Denne nydelige (!) videoen av vakreste Aurora.3. I går oppdaget jeg et kor på yotuube, London Contemporary Voices. Korsang er ikke akkurat noe jeg hører på til vanlig, men dette koret synger så mange fine sanger! Denne øverste er så sykt fin!Og her synger de Bon Iver, åh:4. White Lies. Et band jeg hørte masse på for noen år siden, men som jeg etterhvert glemte litt av. Nå nylig begynte jeg å høre på dem igjen, og fant ut at de i 2013 ga ut et album (Big TV) som jeg ikke hadde hørt noe av. Nå hører jeg albumet på repeat <33 Vet ikke om dere liker det, for mange av de jeg kjenner synes det blir så monotont og kjedelig. Men jeg digger White Lies, og det kan jo hende det faller i smak hos deg óg! Her er to sanger jeg liker veldig godt fra det nyeste albumet:Hva bruker du denne søndagen til? 

2 comments

Stine Friis

10.01.2016 kl.16:03

YouTube hørtes perfekt ut i dag. Jeg ser Tour de Ski og skal spise tacosuppe! Blenda sammen alt mulig rart + tomater + div. krydder i går. Topper med rømme og ost. Helt ok erstatning når jeg ikke kan spise fordi jeg trakk tenner på fredag :(

Røverdatter

10.01.2016 kl.21:02

Det var fine youtube tips! White Lies falt veldig i smak. Og Bon Iver så klart. Alltid Bon Iver. Denne versjonen var vakker!

Jeg har gått fjelltur sammen med samboer, utrolig digg å puste frisk luft igjen! Nå feirer jeg turen med en deilig Kaffeøl :-D

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits