Finfinfin torsdag.

Hei alle sammen! I dag er en skikkelig god dag. Jeg har fri i dag, og sov derfor frem til elleve. Da gikk jeg ned og lagde meg en deilig frokost som bestod av havregrynsgrøt med kanel og banan med litt eple og tørket aprikos ved siden av. Jeg har spist mer regelmessige måltid i det siste, og det gjør meg så glad. Det er noe jeg alltid har slitt med, for som oftest har jeg bare spist akkurat det jeg har hatt lyst på, akkurat der og da. Og det kjenner jeg at kroppen min ikke alltid blir like glad for. Derfor er det godt når jeg får til en litt bedre rytme!Jeg spiste frokost og lå på sofaen og så Girls helt frem til det plutselig var langt utpå ettermiddagen. Jeg startet å se Girls for ca en måned siden (jada, jeg henger skikkelig etter. jeg gjør alltid det) og jeg er helt hekta. Definitivt en av mine favorittserier!

I fire-tia tok jeg og mamma turen til butikken og for å besøke bestemor og bestefar litt. Når jeg kom hjem ryddet jeg litt på kjøkkenet til A kom hjem. Og hva hadde han i hendene når han kom inn? Jo, roser! For noen år siden var jeg hun som synes det var himla kleint og rart å få blomster, men nå elsker jeg å få blomster! I tillegg tok han med favorittsjokoladen min. Grunnen er at i dag er jeg så heldig å ha fått være kjæresten til den flotteste jeg vet om i hele to år!En sånn dag måtte jo feires med en ekstra god middag. Derfor ble det biff, pomfri og bernaise:Vi så Lilyhammer, spiste oss helt sinnsykt mett og slappet av på sofaen. En annen kul ting med denne dagen er at jeg endelig fikk kjolen jeg bestilte på nett. Den er fra H&M, kostet bare 100,- og jeg elsker den.Jeg har forelsket meg helt i denne type kjoler. Vet ikke hva sånne kalles, men jeg bare elsker formen på den (samtidig som jeg skjønner at det kanskje kan se litt rart ut i blant, men jeg synes det er veldig stilig likevel) Det er godt å finne plagg man føler seg vel i! Har bare lyst å hamstre inn mange forskjellige kjoler i denne formen, og kun gå med det. Det er faktisk helt sykt at jeg tenker sånn, for vanligvis hater jeg å gå i kjoler.

4 comments

sabrinah

07.01.2016 kl.22:01

Slik er jeg også med kjoler, hehe! Noen er helt greie, fordi de er så enkle - imens andre huff nei. Ha en riktig fin kveld, og titt gjerne en liten tur innom min blogg ved ønske! :)

Ida

08.01.2016 kl.10:34

Jeg henger også som regel langt etter når det gjelder serier og sånt. Jeg tror rett og slett jeg ikke bryr meg så mye om hva som er inn å se på og ikke. Jeg ser på det jeg vil se på i mitt eget tempo :p Dessuten er jeg helt elendig til å følge fast med på noen ting som helst.

Gratulerer med to år som kjærester! Hurra! :D Så utrolig koselig med roser! Og den kjolen din, den har jeg gått og sett på i hele høst omtrent, haha. Men har ikke turt å kjøpe den enda. Usikker på om den passer. Du kledde den kjempegodt, da! Så kanskje jeg må ta sjansen, hehe. Jeg er forsåvidt heller ingen kjoleperson, men har begynt å bli mer bekvem i kjoler i det siste.

Stine Friis

08.01.2016 kl.12:32

A-line dress tror jeg de heter! Har en selv i mørkegrønn og det er den mest komfortable tingen i klesskapet. Det geniale er at med et belte i midja så blir det en litt finere kjole ? og man har to kjoler i en! :D

Røverdatter

09.01.2016 kl.00:03

Gratulerer så masse med 2-årsdagen til dere! Hurra for kjærleiken! :D Roser er så koselig!

Du kledde kjolen veldig godt! :)

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits