Bananpannekaker og besøk.

Jeg har ikke jobbet siden torsdag og skal ikke på jobb før onsdag og jeg nyter fridagene skikkelig! Kjenner at litt fri virkelig gjør godt akkurat nå. I dag sov jeg lenge, og endte opp med å lage bananpannekaker til frokost. Jeg har prøvd det to ganger før, men det har aldri blitt bra. Nå som jeg så det lå noen overmodne bananer på benken, og vi har en helt ny (og veldig god!) stekepanne her hjemme, tenkte jeg at jeg kunne prøve igjen. Og denne gangen gikk det superbra! Jeg har slitt litt med å finne noe jeg synes smaker godt til disse pannekakene, men fant ut at jordbærsyltetøy (uten klumper, hehe, er fremdeles som et barn og takler ikke klumper i syltetøyet..) var kjempegodt på!Noen pannekaker og youtubevideoer senere var jeg ute i januarkulden, på vei til mamma. En ting jeg synes er vanskelig med å flytte ut er at jeg føler jeg ikke besøker mamma ofte nok. Jeg bor bare en kvarters gåtur fra henne, men med jobb og plutselig en ganske annerledes hverdag har jeg ikke vært flink nok til å ta turen bort. Eller kanskje jeg er det, og det bare føles rart ettersom vi er vandt med å se hverandre hver dag? Jeg tror uansett jeg kan bli litt flinkere. Så i dag pakket jeg meg inn i den digre utedressen min og gikk skogsveien bort til mamma. Det var så himla fint ute (til tross for at det var sinnsykt kaldt) og jeg fikk knipset noen koselige bilder på veien:

Jeg derimot, så kanskje ut som en liten tufs der jeg gikk, men heller tufs enn iskald!:Etter masse hundekos, litt julefilmtitting (jeg endte nok opp med å snakke hull i hodet på mamma i stedet for å følge med på filmen, men koselig var det uansett), en handletur og litt pizzaspising dro jeg hjem igjen. Da fikk jeg besøk av Silje og Silje Eirin og da disket jeg opp med litt godis og noen store kopper kakao med marshmellows i!Nå har jeg oppdatert profilen på goodreads litt, og satt meg som mål å lese 12 bøker i år. Jeg sa jo 10 tidligere, men økte det til 12. Håper jeg får det til! Jeg har massevis av leselyst for tiden og gleder meg skikkelig til å legge bort pc'en og finne frem det mykeste teppet vi har og boka jeg holder på å lese. Tar gjerne i mot gode boktips, og legg meg gjerne til som venn på goodreads.com! (heter bare karen anna der)

4 comments

anonym010

04.01.2016 kl.22:53

Så godt det så ut!

MEG

04.01.2016 kl.23:36

https://fagbokforlaget.no/?isbn=9788245013863

Solveig

05.01.2016 kl.10:24

Åå du må lese alle bøkene av Jojo Moyes (helde på med Etter deg" no, som e toaren av den eine boka hinna), Cecilia Samartin sine bøke e veeldig bra, spesielt Drømmehjerte og Mofongo. Tusen strålende soler (huska ikkje forfatter?). Indias datter (huska heller ikkje forfatter). Fifty shades of grey e også meget bra! Heheh.. Du he kanskje lest alle dei bøkene her, men viss ikkje må duu!:))

Iselin Renée

05.01.2016 kl.17:37

Det så fantastisk ut :)

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits