I 2016 vil jeg..

Godt nyttår, alle sammen!!! Jeg håper dere hadde en god nyttårsaften. Jeg må innrømme at jeg elsker starten av ting. Starten på en ny mnd. Starten av et nytt år. Enda hvor sykt klisjé det er, så føles det så godt å starte litt på "nytt". Jeg liker å ta litt tid til å samle tankene og finne ut av hva man vil prøve å gjøre annerledes/mer av/mindre av. Så her er litt ting jeg vil gjøre i 2016:

- I 2015 tror jeg jeg leste rundt fire-fem bøker. I år har jeg som mål å lese minst 10.

- Dra på minst 2 konserter.

- Skrive flere brev. Til besteforeldre. Til venninner. Til min nye brevvenn i Sverige. Jeg elsker å skrive brev, og vil gjøre det oftere enn hva jeg gjorde i 2015! Vil også skaffe en haug med fine konvolutter/klistremerker og en skikkelig god penn å skrive med.

- Få mer frisk luft. Jeg vil ikke sette et mål om å jogge/gå så og så mange turer dette året, for det tror jeg ikke jeg kommer til å holde. Men jeg vil prøve å fokusere litt på å i det minste ta meg en liten tur utenfor huset i blant. Nå mener jeg ikke at jeg aldri er ute av huset. Jeg besøker jo mennesker, drar på jobb og diverse. Men f.eks. på en dag hvor jeg har fri, kan jeg gjerne sitte inne hele dagen. Og har jeg fri dagen etterpå, gjør jeg det lett den dagen også. Jeg tror litt mer frisk luft kunne gjort godt. Bare det å gå en liten tur. Gå bort og besøke mamma. Sitte ute litt. Bare passe litt på at det ikke går så mange dager hvor jeg ikke er ute av huset et eneste gang.

Noen ville forresten se bilde av den fine kåpa jeg fikk av mamma til jul. Her er den!:


- Søke skole. Tror jeg har bestemt meg for å studere tegnspråk (men har også litt andre studier i tankene) og håper jeg kommer inn på noe av det jeg ønsker. Samtidig som det skremmer vettet av meg å tenke på at jeg kanskje skal flytte bort til høsten og gå på skole igjen. Men jeg tror kanskje dette er året for å sette i gang.

- Øvelseskjøre litt. Gidder ikke å ha som mål å ta lappen. Det for skje når jeg føler jeg er klar for det. Kanskje blir det i år, kanskje et annet år. Men jeg vil hvertfall manne meg opp til å øvelseskjøre litt mer (for det har jeg kun gjort to ganger i hele mitt liv), sånn at jeg i det minste har litt mer erfaring og kanskje kommer over denne kneika med at det er så himla skummelt.

- Få til minst én utenlandstur sammen med Andreas.

- Skrive mer. Et notat. En liste. En historie. Noen sider i en dagbok. Bare skrive litt mer enn jeg gjør nå.

- Besøke Merete i England. Litt usikker på om jeg faktisk får det til, men har så innmari lyst og skal virkelig prøve å få det til.

- Om jeg ender opp i en by har jeg veldig lyst til å jobbe litt som frivillig i en organisasjon!

- Slutte å bite negler. Jeg har blitt flinkere det siste året, men har bare perioder hvor jeg stopper. Plutselig så glemmer jeg meg, og da er det gjort. I år skal jeg slutte sånn skikkelig!

- Legge bort mobilen når jeg snakker med folk. Vi vet jo alle at vi har blitt alt for avhengig av mobilene våre. Jeg tenker sånn at når man sitter sammen med mennesker man er på besøk med, så må det være lov å slappe av sammen og bla gjennom instagram/sjekke twitter en gang i blant. Men når det blir sånn at man ikke hører hva den andre sier fordi man er for opptatt av mobilen, blir det for ille. Og sånn vet jeg at jeg kan være i blant. Helt begravd i mobilen, sånn at jeg nesten ikke hører når mennesker snakker til meg. Veldig trist og veldig dumt.

- Fortsette å rette fokuset på å være god mot meg selv. Jeg har vært så flink det siste året med å fokusere på å løfte meg selv opp med en gang jeg begynner å tenke dumme tanker/trykke meg selv ned. Men jeg håper likevel at jeg dette året blir mye tryggere i meg selv. Mer selvsikker og mindre redd.

6 comments

sabrinah

03.01.2016 kl.14:10

Fine mål for året, håper du får krysset av på alle i slutten av Desember! :)

Helene

03.01.2016 kl.14:11

Masse bra mål, har som mål å bli ferdig med lappen dette året (begynte ifjor), også å få mer frisk luft :-)

Stine Friis

03.01.2016 kl.14:46

Tegnspråk er veldig kult! Og amen for mer friskluft. Jeg vil prøve å gå flere kaffeturer, i stedet for å bare sitte på kafe. Det er utrolig hyggelig, og man får luft og bevegelse samtidig! :D

Ida

03.01.2016 kl.16:18

Det var en veldig fin liste med mange fine mål! Morsomt at du vurderer å studere tegnspråk, som Stine sier så er tegnspråk veldig kult (skulle gjerne kunnet det selv). Masse lykke til med det nye året og målene dine!

Ps. Hvis du vil legge meg til på Goodreads, så finner du meg her: https://www.goodreads.com/dagdraumar ^^

Christine Tallulah

03.01.2016 kl.18:08

For en fin liste og fine mål for det nye året! Håper du får til alt du ønsker :)

Gleder meg til å lese masse i år, var veldig flink før men av en eller annen merkelig grunn stoppet jeg for noen år siden, men jeg savner det! Har bestilt meg noen norske bøker nå som jeg venter i posten når som helst. God start på det nye året :)

Ha en fin uke!

Røverdatter

03.01.2016 kl.20:04

Så spennende at du vurderer å studere til høsten! Og tegnspråk virker kanon! Veldig lurt med mål om å få mer frisk luft, det burde jeg også. Sitter altfor, altfor mye inne! Veldig fine mål! Lykke til og håper året behandler deg fint! :)

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits