Ting som gjør livet fint #8

- Å gå til jobb klokken ni om morgenen samtidig som man hører på Mariell og Saras julepodcast når himmelen ser sånn ut:- Å oppdatere profilen sin litt på bokelskere.no (forresten; om du har profil der; hva heter du? vil gjerne følge flere. jeg heter regndraaper) og gi seg selv litt mer leselyst og motivasjon. Tror jeg kun leste fire eller fem bøker i 2015, så jeg har som et mål å lese flere bøker dette kommende året!

- Ny dyne+pute og nytt, deilig sengetøy <33

- Breaking Bad. A kjøpte seg alle sesongene på blu-ray, noe som gjorde at jeg bare måtte starte å se det. Nå er jeg hekta.

- Å få kåpa man har ønsket seg i flere måneder av mamma i julegave!

- Å kjøpe "Gøy med gjengen"-tilleggspakka til Sims4. Det eneste spillet jeg spiller er jo Sims, så da greide jeg ikke motstå fristelsen av å kjøpe den nyeste tilleggspakka! Liker det ganske godt hittil.- Å få julegave fra A i dag (fordi den ikke kom frem til julaften) og bli overlykkelig fordi det var en ny Fjellreven-sekk (har en militærgrønn fra før, og den har blitt veldig godt brukt. Nå kan jeg veksle mellom denne og den gamle <3) og vinrøde converse. Materiell lykke!

- Alene Hjemme 1&2 og Elf <333 Blir virkelig aldri lei av de filmene.- Å se reisevideoer på YouTube og tenke ut hvor neste reisemål blir.

- Å se julefilmer og stappe i seg alt for mye godis.

- Å bruke chromecasten jeg kjøpte til A i julegave sånn at jeg kan se Zoella's YouTube-videoer på tv'en samtidig som jeg spiller Sims på pc'en.- Å fyre i vedovnen sånn at stua blir god og varm.

- Å bytte på å lage middag/lage middag til hverandre.

- At det snødde den tredje juledag! (dessverre er det borte igjen nå, men gleden var så himla stor da jeg så at det snødde utenfor vinduet mitt i helga)

- Å skrive det første brevet til den nye brevvennen min fra Sverige, som jeg fant via Sandra Beijers >blogginnlegg<

3 comments

May synnøve

29.12.2015 kl.22:35

Fin blogg :-)

Iselin Renée

30.12.2015 kl.14:46

Så koselig innlegg :)

Lilly

01.01.2016 kl.15:01

Så fint innlegg! Heldig med Fjellraven og Converse da, de passet jo veldig fint sammen og :) Har selv en sennepsgul Fjellraven som jeg bruker så og si hver dag haha. Men ey ble veldig nysgjerrig på den kåpa da, bilde?

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits