Juletrejakt!

I dag dro jeg og mamma på juletrejakt! En av de koseligste tradisjonene vi har sammen. Plastikktre har aldri vært aktuelt hjemme hos oss, så hver jul har vi kledd oss i støvler og dress og gått ut i myra bak huset til bestemor og bestefar. I år tenkte vi at det kom til å bli veldig vanskelig å finne ett (eller faktisk to, ettersom hun skulle ha et og jeg skulle ha ett i huset) når vi husket hvor vanskelig det var i fjor. Men i år støtte vi på det første med én gang vi hadde gått litt bak huset. Etter en liten titterunde fant vi nummer to ganske kjapt også! De var superfine og jeg gleder meg så innmari til å pynte det snart. (og ja, vi bruker furutre. kanskje litt rart for noen, men det er bare alltid det vi har brukt. og et stort pluss: det røser ikke så mange nåler av det som med grantrær)Likevel om snøen jeg ønsker ikke er her (og mest sannsynlig ikke kommer i det hele tatt, buhu), så er det jammen meg nydelig ute likevel!:Når jeg kom hjem ryddet jeg litt i huset, lagde middag til Andreas kom hjem fra jobb og nå har jeg vasket bittelitt med grønnsåpe (så det lukter jul!) og funnet frem litt nisser. Jeg bruker egentlig ikke å pynte til jul før den tjuetredje, men ettersom jeg jobber på lillejulaften i år og jeg hadde fri i dag, så ble det sånn. Vi har ikke all verdens med julepynt, men det går i grunn greit. Vi fikk hvertfall laget litt mer julestemning her i huset:Tenk at julaften er allerede på torsdag?! Det er faktisk helt vilt. Jeg gleder meg som et lite barn!

En ting som er veldig merkelig i år er at det er første året jeg jobber i jula. Jobbet vel litt i fjor, men ikke så veldig tett på jul. I år har jeg kveldsvakt på lillejulaften (ugh, helt til klokken 22:15..) og dagvakt på selveste julaften. Men sånn er det bare. Ting forandrer seg etterhvert som man blir eldre, og i stedet for å syte over det, så velger jeg å tenke at det er helt ok. Noen må jobbe disse dagene også. Og jeg skal hvertfall gjøre det beste ut av det! For likevel om det er litt kjedelig å tilbringe flere timer i butikken på sånne dager hvor man helst ville tilbrakt dem annerledes, så tenker jeg at det faktisk kan bli innmari fint også. Det er noe med sånne dager. Folk er litt ekstra glad og hyggelig, og man er gjerne i et bedre og "lettere" humør selv. Jeg er hvertfall sånn. I fjor jobbet jeg f.eks. på syttende mai (på statoil) og da tok jeg sløyfer i håret og smilte litt ekstra bredt, og det beste av alt; det gjorde kundene også. Så jeg tror det kommer til å gå helt fint å jobbe på dager som dette, enda det ikke er til å legge skjul på at man aller helst vil kose seg hjemme. Man må vel bare gjøre det beste ut av situasjonen! Dessuten har jeg det ganske fint som kan dra hjem og kose meg etter jobb. Det finnes jo så mange som må reise bort på jobb og som ikke kan feire sammen med familien sin.

0 comments

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits