Julekakebaking med mamma.

God morgen, alle sammen! Akkurat nå sitter jeg og spiser frokost under et varmt teppe og gruer meg litt til å sette meg på sykkelen om en liten time. Starter ikke før klokken ti i dag på jobb, men hadde som mål å komme meg opp 07:30, sånn at jeg kunne spise frokost og slappe av en god stund før jobb. Kom meg opp 08:00 da, hvertfall.

I går hadde jeg fri og dro en tur bort til mamma for å bake julekaker!Det resulterte selvfølgelig i masse hundekos. Åh, som jeg savner hundene våre nå som jeg har flyttet ut.Anton (den yngste hunden vår) ville bare leke, så det var ikke så veldig enkelt å få et fint bilde av oss...Hundene våre elsker å leke med flasker, av alle ting?Først lagde vi deigen til kakemenn, før vi satt den vekk litt. Egentlig skal den jo helst stå over natta, men ettersom jeg har så lite tid ellers denne uka, lagde vi bare brune pinner i mens vi lot deigen hvile litt. Brune pinner og kakemenn er de eneste julekakene jeg føler jeg  ha. Det er jo  godt! Etter vi hadde laget brune pinner, og ventet litt på å lage ferdig kakemennene, tok vi oss en tur opp til blomsterbutikken til tante (Aukra Blomster). De hadde i går førjulskveld, og var åpen fra 18-22. Det var  koselig der. Hele butikken er så gjennomført, med  mange ting og detaljer overalt! De er skikkelig flinke alle sammen som jobber der. Se så nydelig, da:

Etter vi hadde kikket litt, dro vi hjem for å steke kakemenn og høre på julemusikk (ps: om du trenger litt adventsstemning sender p7klem julemusikk døgnet rundt!)Takk mamma, for en veldig koselig kveld!

Det var så innmari vanskelig å stå opp i dag tidlig, men det er så verdt det likevel. Målet mitt fremover skal være å prøve å stå opp litt tidligere enn jeg bruker, sånn at jeg får nyte morgenen litt før jobb. Det er jo faktisk veldig fint å stå opp tidlig, spesielt nå i adventstida!

1 comment

15.12.2015 kl.12:37

Så koselig å lese bloggen din på min fridag. Det du skriver kjenner jeg meg veldig igjen i,tiden før jul,lyse,været,kos med venner og familie,hunden,baking. Selv om jeg har en travel tid nå i butikken,må jeg prøve å nyte de få fridagene jeg har. Takk for at du minner meg på det

Tusen takk for nydelige bilder og gode ord av og om butikken var. Kjekt med skryt i ei travel tid

God førjulstid Karen Anna hilsen Åse😘

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits