PEANUT BUTTER AND CHOCOLATE COOKIES/HEAVEN.

I dag fant jeg ut at jeg skulle lage noe godt! Det er s utrolig sjeldent jeg baker/lager noe spiselig (om man ser bort fra middag), s jeg tenkte det var p tide. Frhatet jeg alt som hadde med matlaging og baking gjre. N har jeg blitt gladere i legge litt mer arbeid i en middag, og jeg kjenner at jeg kunne nske jeg bakte litt mer ogs. I dag startet jeg med noe veldig enkelt: cookies!



Etter ha sett litt p hvilke ingridienser jeg kunne bruke (vurderte f.eks. kokos eller banan) endte jeg opp med noen kjeks med sjokolade, og noen med sjokolade og peanttsmr. Jeg er egentligikke glad i peanttsmr i det hele tatt, men i cookies er det faktisk kjempegodt. Jeg brukte Jif Creamy Peanutbutter, ettersom mamma er gal etter den, og alltid har et glass i skapet (vi fr det sendt i posten av slekningene vre i usa, hihi)



Jeg brukte lys kokesjokolade (fordi jeg hater mrk sjokolade) ogs hadde jeg litt hvit sjokolade som jeg kjpte p flyplassen i Barcelona. (Om du noen gang er p flyplassen i Barcelona, ta turen innom Chocolat Factory!! Jeg kjpte snne hvite "drops" og noen med sjokoladekaramell. Sykt god sjokolade, og de hadde et veldig bra utvalg! Tror de har butikken flere steder i Spania ogs!)



Her er oppskriften:

- 100 g smr
- 1,5 dl sukker
- 1 egg
- 1 ts vaniljesukker (jeg brukte noen drper vaniljeessens siden jeg manglet vaniljesukker)
- 1 ts bakepulver
- 2,5 dl hvetemel
- 2 dl havregryn (lettkokte)
- ei stor teskjei peanttsmr
- sjokoladebiter, s mange du selv nsker

1) Finn frem mixmasteren 2) Pisk sammen smr og sukker til det blir til en slags smrkrem 3) Pisk inn egget 4) Putt vaniljesukker og bakepulver i 5) Tilsett havregryn 6) Tilsett hvetemel. Ikke gjr som jeg har gjort utallige ganger fr nr det gjelder baking, bare kaste alt melet oppi med n gang, fordi whoops s ble det plutselig for trt og for lite vske. Ta litt og litt, til du ser at rren blir til en slagsfin deig. 7) Deretter delte jeg rren opp i to, ettersom jeg ville ha noen cookies med kun sjokolade, og noen med peanttsmrogsjokolade. Da er det bare rre inn peanttsmret/sjokoladen med ei skei. 8) Plasser deretter sm dsjer med rre utover et bakepapir snn du ser p bildet ovenfor.Med denne strrelsen fikk jeg 16 kjeks. 9) Stek kjeksa midt i ovnen p 200 grader, i ca. 10 minutt. 10) Nr de er ferdige lar du de kjle seg ned p en rist!



S sinnsykt godt, og s enkelt! Bytt gjerne ut sjokoladen/peanttsmret med det du selv mtte nske!

8 comments

Anja

29.09.2015 kl.21:36

nam <3

Helen

29.09.2015 kl.22:27

Det s kjempegodt ut - jeg fikk lyst til lage slike ogs.

Takk for oppskriften :)

Rverdatter

29.09.2015 kl.22:48

Nam!! Det s sinnsykt godt ut! Nomnom!!

SV: Ja, helt enig! Er s lei av alt maset om f lappen! Det er da ikke et krav for fungere i samfunnet!

Jeg har heller ikke flt p behovet fr n, men n kjenner jeg at tlmodigheten begynner visne. Men det er skummelt kjre bil. Mye kan g galt. Samtidig er den enorme frihetsflelsen noe jeg lengter veldig etter.

Vi kommer nok i ml til slutt! Jeg heier p oss!

Elise - Student i London

30.09.2015 kl.00:26

S godt, det m jeg prve!

Jeanette

30.09.2015 kl.20:00

Ja det dr lt verkligen gott :)

Anne-Helene

30.09.2015 kl.21:55

Jepp, s godt ut dette!

Ida Martine

01.10.2015 kl.12:16

Nam! Det s utrolig godt ut :-D

Kristine

11.10.2015 kl.16:30

Ohoi, hrtes veldig gode ut! :D

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen r og kommer fra og bor i Mre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjrlighet, store skjerf og reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits