Denne høsten vil jeg:

- Se alt som har kommet ut av 'Dag'. Begynte nemlig å se på denne serien for noen få dager siden, og enda den er litt drøy så er den alt for latterlig morsom til å la være å se den. Er godt uti sesong to allerede.
- Dra på en konsert.
- Besøke Kine.- Virkelig jobbe hardere enn jeg har gjort i det siste for å bli mer glad i meg selv. De siste ukene har jeg trykt meg selv ned mer enn jeg har prøvd å løfte meg selv opp. Jeg er jo så bra, hvorfor er det så lett å glemme det?
- Sovne på sofaen igjen, med mamma i andre enden og hunder på fanget og tv'en på. Jeg er av en eller annen grunn veldig glad i å sovne med mennesker rundt meg. Det er godt å vite at det er mennesker rundt deg som, hva skal jeg si? Lever/er våken/lager litt bråk mens du ligger der i halvsøvne. Det høres skikkelig rart ut, men noen ganger er det bare veldig godt. Det føles på en måte så trygt.
- Lese en god del.
- Gå mange turer ute i løypa.- Høre en hel del på Fay Wildhagen, Dybdahl, Volcano Choir og Bon Iver.
- Skrible litt på pc'en i blant.
- Besøke bestemor og bestefar. Det er jo så koselig der, og det er så alt for lenge siden jeg har vært hos dem.
- Pakke meg inn i store, deilige skjerf.
- Strikke litt.
- Drikke masse kakao.Se forresten denne nydelige kåpen jeg fant hos h&m!! Kjøpte den ikke, men vurderer å bestille den på nett. Problemet er bare at jeg føler den kan bli lite brukt ettersom jeg bor på en liten øy og som oftest ender opp med å bruke mer praktiske jakker når jeg skal hit og dit. Det er kanskje litt annerledees om man bor i en by og skal på café/kino osv. Men det er jo såååå fin. Hmm.

Hva vil du prøve å få gjort denne høsten?

3 comments

ida

22.09.2015 kl.10:49

Så mange fine punkter! Likte spesielt godt det punktet om å ikke trykke seg selv ned. Det er viktig, og jeg kjenner meg veldig igjen i det. Det hjelper noe å være bevisst på det hvertfall, så håper det løsner for deg :) og ja til kåpen! Man kan ikke være så praktisk hele tiden.

MammaBoka

22.09.2015 kl.23:31

Kjempe flott blogg! :)

Mye bra innlegg her!

Fast leser fra Larvik her :D

Kine

25.09.2015 kl.22:44

Få besøk av deg 💕

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits