It's a date.

I går dro jeg og Andreas en tur til byen. Det var aller mest for at vi bare skulle få komme oss bort fra øya litt og gjøre noe litt annet. Vi gikk rundt og kikket i butikker, jeg kjøpte noe småpjask som en neglelakk og en søt, liten skjærefjøl (av alle ting) og når vi til slutt hadde blitt skrubbsulten, var det tid for å spise på Milano! Det er sjeldent vi spiser på restaurant, utenom på ferie, så det var koselig og godt å få skjemme seg bort litt. Vi snakket om ferieplaner og koste oss skikkelig.

Om du av en eller annen grunn skulle dra til Molde, så er Milano (rett ved bussterminalen) en veldig fin restaurant å spise på. Vi endte begge to opp med et stort glass cola med isbiter i og kyllingkebab-tallerken. Åh, helt himmelsk! Kjenner jeg blir sulten bare av å tenke på det. Yummie!Og selvfølgelig greide jeg ikke å ta bilde før etter jeg hadde begynnt å spise, men altså, det ser fremdeles helt sykt godt ut, eller hva?

2 comments

Egeo

11.06.2015 kl.14:59

Å det så sykt godt ut. Lenge siden jeg har spist kebab

Vilde

12.06.2015 kl.22:36

Det så helt nydelig ut! Nam!

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits