Sommerferielista.

I dag sitter jeg inne og jeg kjenner at alt jeg ønsker er litt varme ute, så jeg kan sitte ute i shorts og drikke cola med isbiter i. Dessverre er det en grå og trist regnværsdag som møter meg når jeg åpner gardinene. Men da er det fint å drømme seg bort i hvordan man håper sommeren blir med denne sommerferielista. Fant den på bloggen til June, som igjen fant den hos Carina.

Shore

Hva skal du gjøre i sommer? 
I sommer skal jeg jobbe masse, prøve å nyte hvert ett sekund jeg ikke er på jobb, sykle til stranda og spise jordbær, jogge, jobbe litt mer, kysse masse, forhåpentligvis få til å grille litt og spise masse marshmellows, fylle tjueen, reise til Sogn og Fjordane, reise til utlandet (!!), prøve å få møtt litt venninner, dra på Moldejazz, se Emilie Nicolas live, krysse fingrene for at det blir sol og varme så jeg kanskje blir litt brun og drikke litt vin.

Hvor lenge har du fri? En liten uke i begynnelsen av juli (da vi skal til Sogn og Fjordane) og to uker i slutten av august. Kan ikke vente til de to ukene i august, åhhh.

Hva har du virkelig lyst til å bruke tiden på? Jeg kunne ønske jeg hadde enda mer fri, så jeg kunne reise masse mer og finne på masse mer gøy. Men jeg får bare prøve å utnytte hvert et sekund jeg har (Det føler jeg ikke at jeg var så flink til i fjor. Da var jeg så sliten av jobb at jeg ikke hadde overskuddet til å finne på så mye utenom) Men en god del av det som står i det første spørsmålet vet jeg skjer, så det skal bli fint. Jeg kunne også ønske at jeg fikk dratt på en festival og mange flere konserter, men det får være til en annen gang.

9 a.m.

Hva tror du du egentlig kommer til å bruke den på? 
Jeg skal virkelig prøve å få gjort masse gøy i sommer, men jeg vet at sommeren aldri blir helt som man ser for seg og jeg vet at jeg kommer til å bli sliten, så alt for mange dager kommer nok til å gå til å sove og å ligge inne foran pc'en i stedet.

Hva ser du mest fram til?
De to ferieukene i august da jeg og Andreas reiser til utlandet og til å møte venninner!

Hva kan gå feil? Det skal jeg prøve å ikke tenke på.

Hvem kommer du til å henge mest med? Andreas.

Hva kommer du til å bruke mest penger på? Mat, drikke, klær og reise.

Untitled

Kommer du til å bli brun? Om det blir nok solskinnsdager så håper jeg at jeg blir litt brun! Men siden jeg bor i Møre og Romsdal, ser det dårlig ut..

Hva kommer du til å spise? Masse melon og bær. En haug med marshmellows og s'mores. Og alt for masse godis.

Hva kommer du til å drikke? Saft, cola med sitron og isbiter i, masse vann og litt alkohol.

Hva kommer til å gjøre sommeren ekstra bra? Om været plutselig snur nå og blir sommerlig her oppe også, med strålende sol og varme! Ingenting er bedre enn å gå i lette sommerklær og kjenne solen varme kroppen din. Det gjør meg altså  lykkelig.

Hva er du bekymret for? At sommeren er over på null komma niks. At vi skal få alt for få solskinnsdager. At det aldri blir skikkelig varmt. At jeg blir alt for sliten etter jobb til å gidde å finne på noe.

Hva blir ekstra spesielt akkurat denne sommeren? Om leiligheten blir klar til i sommer, så flytter jeg og Andreas sammen og det blir det fineste og herligste og åhhhh. Gleder meg allerede til å shoppe stekepanne og fat og håndklær og tv og kan ikke vente med å få sovne ved siden av han hver natt!

Untitled

4 comments

marthe Dybdahl

15.06.2015 kl.13:42

Kjempe fin blogg. Mye bra som inspirere her på bloggen din. Fine innlegg med fine bilder. Jeg håper du har en fin dag videre. Hvor lenge har du blogget? hvor lang tid bruker du på å blogge ? Hadde veldig koselig om du tok turen innom min blogg :)

Sigrid

15.06.2015 kl.15:56

Åå, denne lista var fin, akkurat som alt annet på bloggen din! Har fulgt deg en stund nå, og du er flink!<3

Veronika BS

15.06.2015 kl.19:28

Gode svar!

christine

15.06.2015 kl.22:19

åh, for en fin liste! ok om jeg stjeler, så lenge jeg linker til deg? <3

høres ut som en deilig sommer egentlig, litt som min. jeg gleder meg faktisk litt til å jobbe, så får jeg pushe meg selv litt ekstra utenom :)

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits