Akkurat nå.Akkurat nå:
 sitter jeg i sofaen, er hjemme alene og har en smule dårlig samvittighet for at jeg sitter inne når det endelig er sol ute. Hører på Modest Mouse og The Antlers og utsetter å dusje enda en time.

Akkurat nå føler jeg meg: egentlig skikkelig bra! Litt småstressa siden jeg sov alt for lenge i dag og ikke føler jeg får gjort alt jeg ønsket i dag, men sånn generelt så har jeg det veldig bra. Har vært litt nedfor i det siste, men når solen skinner og jeg innser at vi endelig er i juni føles alt lettere, finere og bedre. Jeg føler meg mer positiv og gira. Heldigvis mer opplagt enn jeg følte meg i går (var nemlig på DDE-konsert på lørdag! ja, jeg vet; sykt harry, men samtidig veldig gøy når det endelig skjer noe på en så liten øy!)

Akkurat nå er jeg glad for: å ha gode venninner, og at likevel om det går lang tid mellom hver gang vi snakkes, så føles alt som før når vi endelig ringer hverandre. At vi er i begynnelsen av en ny uke. At solen skinner, halo! Også gleder jeg meg til å spise på restaurant med Andreas på onsdag.

Akkurat nå er jeg nervøs over: å ikke få utnyttet sommeren nok og at det blir mer jobb enn kos. At sommeren bare raser av gårde i full fart og plutselig er det høst igjen. Men sånn skal jeg prøve å ikke tenke!

Akkurat nå lengter jeg etter: å spise jordbær, å gå rundt på flyplasser, lykkelig og litt stressa og litt nervøs. Å gå i lette sommersko og behagelige sommerklær i et helt annet land samtidig som jeg holder hånden til han jeg er så glad i. Å henge med venninnene mine. Å ligge på stranda i bikini og få sol på kroppen. Å ta en ny tatovering. Moldejazz, muligens en konsert, sukkerspinn og å sove på hotell.

Akkurat nå på bloggen:
har jeg vært litt fraværende i det siste, men nå er jeg så gira og glad og er stappfull av bloggidéer og motivasjon!

Akkurat nå i livet: prøver jeg å tenke positivt, legge fra meg dumme tanker som i blant kan dukke opp, bruke energien min på å prøve å trene litt og å glede meg til ting som skal skje fremover. Og jeg har det egentlig skikkelig bra akkurat nå!


Denne fine lista fant jeg hos Åshild, som igjen fant den hos noen andre. Og til dere som la igjen de superfine kommentarene på dette innlegget. Tusen hjertlig takk. Dere gjorde virkelig dagen min hundre ganger bedre. Stor klem til fine dere!

0 comments

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits