torsdagsliste


1) lagde hull i en slitt, svart bukse. digger det, og elsker at det føles som jeg har et nytt plagg i garderoben. 2) nyter nydelige solnedganger hver kveld når jeg og mamma går tur, åh.


hva gleder du deg til?
å sykle hjem til andreas etter seinvakt i kveld og at jeg skal være der hele helga. å reise til utlandet med andreas igjen. å møte venninner (for det går så alt for lang tid mellom hver gang!) at det kommer enda flere shorts-dager fremover. å flytte.

hvor er du om fire timer?
da står jeg bak kassen på coop og slår inn varer.

hva setter du mest pris på i et vennskap?
tillit. det at man kan stole fullt og helt på hverandre er så viktig for meg, for det er så godt å ha mennesker man kan snakke om alt med. i tillegg har bestevennene mine en måte å alltid få meg glad på, og de får meg alltid til å le, og det er viktig. en annen ting jeg setter pris på i et vennskap er når man ikke trenger å gjøre noe spesielt sammen for å ha det gøy. de beste vennskapene føler jeg er de hvor man bare kan slappe av sammen. om man sitter og føler at man  finne på noe hele tiden, er man ikke helt komfortable rundt hverandre.

hva er det hardeste valget du har måtte ta?
da jeg gikk på folkehøyskole og ikke trivdes og lurte på om jeg skulle slutte eller ikke. ble aldri helt enig med meg selv, så det var et nokså vanskelig valg. jeg endte opp med slutte etter et halvt år, og likevel om jeg har angret en gang i blant i ettertid, så tror jeg at jeg gjorde det rette (og det kom hvertfall noe veldig fint ut av det også)
måtte også for kort tid siden ta et ganske (!!) vanskelig valg. reise til bergen alene i høst for å studere, eller bli på øya enda et år/bo med andreas/reise sammen til bergen neste år? endte opp med å vente til neste år, og tror/håper det er det beste valget for meg.

hva liker du best med deg selv?
tatoveringen min. beina mine. at jeg er tålmodig og omtenksom.

nevn fire øyeblikk i livet ditt som på et eller annet vis var magiske.
- når jeg og venninnene mine løp naken til og fra butikken klokken fire om natta i pøsregnet. så vanvittig teit og hysterisk morsomt.
- nyttårsaften totusenogtretten når jeg innså at jeg var hodestups forelsket.
- alle de nettene hvor jeg og venninnene mine snakket hele natten om fremtiden og forhold og hva man tror på og det som er vanskelig og det som gjør en glad og steder man vil besøke og hvordan ting skulle bli etter vgs.
- første gangen jeg og andreas reiste på ferie sammen, fordi jeg var så sinnsykt spent og litt nervøs og så ufattelig lykkelig. og den gangen vi dro til roma og bare trasket rundt i gatene første dagen og helt plutselig så dukket colosseum opp foran oss.

hva craver du for tiden?
av en eller annen grunn: sjokoladebananer! har vært så flink å kutte ned på godterispisinga, helt til pms'en kom på besøk for noen dager siden og jeg plutselig slukte i meg to poser med sjokoladebananer!

hvor har du det aller best?
i armkroken til andreas. hos mamma en fredagskveld når hun har laget hjemmelaget pizza. på sofaen til bestemor og bestefar. hos venninnene mine. i senga med nytt, rent sengetøy, etter en lang dusj. i north dakota hos stepappa. i hagen til sandy i minnesota.

hva er favorittmåneden din?
juni og juli.

hva er dine guilty pleasures for øyeblikket?
det må nesten bli all listepop'en jeg hører på for tiden.
og at jeg ser på bloggerne, og liker det alt for godt.  

siste film du har sett:
it follows. er superpingle når det kommer til skumle filmer, men denne var så spennende at jeg anbefaler dere å se den!!

siste gang du gråt:
i går. bare fordi jeg var stressa og lei (jeg gråter veldig lett og veldig ofte) 

to fine/sterke/viktige lenker.
denne videoen. dette. og dette!!

hva er du hekta på for tiden?
a. tyggis. (fremdeles) swim deep - she changes the weather.


er litt for glad i lister, så i dag lagde jeg en torsdagsliste med litt forskjellige spørsmål. si gjerne ifra om du kopierer den så jeg kan se hva du svarer! 

2 comments

sammegreia

07.05.2015 kl.15:26

Elsker bukser med hull! Ha en superflott torsdag videre!

Hadde satt pris på om du hadde sjekket innom vår blogg:)

Renate

11.05.2015 kl.19:02

Ååå, fin liste! Fin bukse og megafin solnedgang! Ble glad og nostalgisk og litt trist av denne lista, haha. (Trist fordi jeg lengter hjem til hjemmelaga pizza på lørdagskvelden med familien rundt meg, pluss alle de gode venninnene mine som er spredt rundt omkring i landet.)

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits