dagens middag: kylling & pastasalatnå ligger jeg i sofaen; stappmett! tidligere syklet jeg til butikken. det var herlig (og tungt)! det går så lang tid mellom hver gang jeg sykler så det blir så utrolig tungt når jeg først gjør det. men det var herlig, for himmelen var blå og jeg kjente sola i nakken og det kilte i magen når jeg fikk et kyss av den fineste jeg vet om (a jobber nemlig på spar) på butikken handlet jeg bær, sitron, rundstykker, yoghurt og salat. når jeg kom hjem igjen, var det tid for middag, og atter en gang ble det kylling. jeg har fått helt dilla på kylling og har alltid frossen kyllingfilét i fryseren. i dag ble det salat med kylling og tortellini i, nam! jeg lagde meg også en liten dessert; vaniljeyoghurt med jordbær og blåbær i!

jeg prøver å bli litt mer opptatt av hva jeg spiser (men ikke alt for opptatt av det) og jeg blir stolt over det lille jeg får til. prøver å kutte ned på godteriet, spise faste måltider og ikke småspise så masse, og om jeg i så fall gjør det; småspise på noe sunnere enn jeg hadde gjort før. det går veldig opp og ned, men jeg blir stolt som prøver.

2 comments

De kaller meg Vannflaske

30.04.2015 kl.09:59

Åå, inpso!

werothehero

30.04.2015 kl.23:12

åh, så flink du er! SYnes det er så herlig å sykle.

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits