a list about time

hva er ditt forhold til tid?
jeg er en person som blir utrolig lett stressa, så jeg føler veldig ofte på det å ikke ha nok tid til alt jeg burde gjort. men da igjen er jeg kanskje ikke så effektiv, så jeg bruker ofte en god del lengre tid på ting enn hva jeg egentlig hadde trengt. jeg er ikke akkurat så redd for å bli eldre, jeg tenker heller at jeg er heldig om jeg får bli det, men samtidig så føler jeg på at tiden kanskje går litt for fort i blant. det siste året f.eks. har gått helt vanvittig fort.

hvilken tid på døgnet liker du best?
jeg aner faktisk ikke. jeg elsker de få morgenene jeg faktisk kommer meg opp tidlig og nyter en god, lang frokost. kunne ønske jeg fikk det til oftere, for morgenen er veldig fin. samtidig liker jeg kvelden. hvertfall om sommeren.

hvilken årstid foretrekker du?
til tross for at jeg er veldig glad i alle årstidene, må jeg si sommeren. jeg elsker snø i desember, å kle meg i store skjerf om høsten, og å se de første vårtegnene om våren, men sommeren er nok den jeg oftest lengter etter. sol, ferie, å ligge på stranda, spise melon og jordbær og is og bare åh. jeg blir bare så masse gladere om sommeren!

hvilken ukedag er den beste?
det har vel egentlig alltid vært fredag. når jeg gikk på skole var jo fredagen best pga den sinnsykt gode følelsen man fikk av å gå ut av klasserommet og vite at nå hadde man faktisk noen fridager foran seg! liker fremdeles fredager godt, men ettersom jeg ofte jobber fredag kveld og tidligvakter/heldagsvakter på lørdager har det blitt lørdag, fordi jeg da får denne følelsen etter jobb på lørdag. lørdagene bruker å være veldig fin fordi da sover andreas hos meg, vi lager god mat, koser oss og vet at vi begge to har fri dagen etterpå.når går tida fortest?
når jeg snakker i telefonen med merete og når jeg er på besøk hos andreas og vet jeg må hjem senere på kvelden.

når går tida saktest?
når jeg gleder meg til noe. om det så er en konsert, ferie eller å vente på en pakke i posten.
og når jeg kjeder meg på jobb, da.

hvor lang tid bruker du på å sminke deg?
sminker meg utrolig sjeldent, og når jeg først gjør det ordner jeg bare brynene, eyeliner og kanskje leppestift, og det bruker jeg ikke så veldig lang tid på.

hvilken tidsepoke skulle du gjerne levd i, foruten denne?
åttitallet <3 elsker klærne, filmene og musikken.

spiser du fort eller sakte?
veldig sakte!! 

hvilke perioder i livet ditt ser du tilbake på med et smil?
videregående. jeg flyttet til en internatskole et stykke hjemmefra, møtte bestevenninnene mine og hadde det så ufattelig gøy! har  mange gode minner fra den tida og den skolen, savner det ofte den dag i dag.

hvilke perioder er du glad for at er over?
ungdomsskolen. jeg kjedet meg, hadde få venner og ville egentlig bare bort fra øya.

hva liker du best å bruke tid på?
å være med dem jeg er glad i, å reise, konserter, spise jordbær ute i sola, høre på musikk og å le til man får vondt i magen og til tårene renner.

hva liker du dårligst å bruke tid på?
å vaske opp, å stresse, å fjerne neglelakk, å overtenke/tenke dumme tanker som gjør meg lei meg.når pleier du å stå opp om morgenen og legge deg om kvelden på hverdager?

døgnrytma mi er ikke akkurat den beste.. når jeg står opp/legger meg kommer veldig an på om jeg har tidligvakt, seinvakt eller fri dagen etterpå, om jeg har jobbet masse, er sliten/i dårlig humør osv. om jeg jobber masse en uke, sover jeg gjerne til langt på dag, og er ikke så veldig flink til å legge meg tidlig. har jeg tidligvakt legger jeg meg i tolv/ett-tida og står opp i åttetida (kommer an på når jeg starter på jobb, våkner gjerne i siste liten før jobb) av og til, når jeg prøver å være flink, legger jeg meg i tolv/ett-tida og står opp rundt ni-ti. men som oftest legger jeg meg rundt to og sover kanskje helt til tolv.. ehe. altså. døgnrytmen min er vel egentlig ikke en rytme for tiden..

hvor langt er/var ditt lengste forhold?
mitt lengste forhold er det jeg er i nå. ett år og snart fire måneder!! og det er superfint og det beste i verden.

hva er den lengste tidsperioden du har vært singel?
hm. mitt første forhold var vel i niende klasse. den lengste tidsperioden som singel var vel kanskje fra vg2 til det jeg er i nå. men de fleste forholdene før dette var egentlig bare tulleforhold.

hva skulle du gjerne hatt mer tid til?
å reise, besøke venner og å lese. også kunne jeg ønske at jeg var mer effektiv og hadde mer energi sånn at jeg faktisk bruker tiden jeg har til fornuftige ting. blir masse tid i sofaen og utsetter ting alt for ofte.

hva gjorde du for tre timer siden?
da lå jeg på sofaen sammen med andreas og så på "rush" og drakk mozell.

hva gjør du om tre timer?
da ligger jeg i senga mi og sover.

hvor ser du deg selv om ti år?
wow. jeg aner virkelig ikke. om ti år er jeg 31, og det er vanskelig å tenke på hvor jeg er om så mange år, når jeg ikke en gang vet hvor jeg er til neste år. jeg håper hvertfall at jeg har funnet noe jeg virkelig liker å drive med, at jeg bor i en koselig leilighet/hus sammen med andreas. herregud, kanskje har jeg til og med fått barn?! det er ganske sykt å tenke på akkurat nå. jeg håper hvertfall at jeg har blitt tryggere i meg selv, at jeg fremdeles ser bestevenninnene mine med jevne mellomrom, at jeg har fått lest en del bøker, reist en del, tatt flere tatoveringer og lært meg tegnspråk.


denne fine lista er lånt av sandra, som igjen har lånt den av synne.

2 comments

Egeo

24.04.2015 kl.02:38

Å dette likte jeg!

Christine

24.04.2015 kl.11:27

denne likte jeg skikkelig, godt og det føles som det er jeg som har svart når jeg leser svarene dine! bortsettfra at jeg spiser aaaaaaltfor fort, skulle ønske jeg var treigere..

i morgen er det helg og jeg håper på to deilige morninger både for deg og meg :) ha en fin dag!

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits