30/03

kikker på alt fra kjøleskap og bestikk til duker og puter på diverse butikker på nettet og leiligheten kan ikke bli i orden fort nok. håper det ikke blir lenge til! i dag kjøpte jeg fargeblyanter fordi jeg fikk lyst til å tegne litt (jeg er absolutt ikke flink til å tegne, men det er jo litt gøy likevel) og endte opp med å tegne en header til bloggen. jada, den ser veldig amatørmessig ut, men jeg mener selv at det har sin sjarm! blir glad fordi ålesund bygger et nytt konsertlokale og thomas dybdahl skal dit i oktober (!!) blir fint med bra konserter i en by nærmere der man bor, så man slipper å dra helt til oslo/andre byer som er langt borte fra oss stakkarer som bor på små, øde øyer i møre og romsdal. har på en måte påskeferie siden jeg ikke skal på jobb før på lørdag, men har likevel null påskestemning. (men skal sørge for å finne den frem)her er to fine ting som står høyt oppe på ønskelisten min for tiden. lykt fra h&m home og bord fra kremmerhuset.

nå skal jeg tegne/fargelegge litt mer, spise mango og kvikk lunsj, se neste sommer og paradise (huff, det er definitivt min nr.1 guilty pleasure) og nyte denne fine mandagskvelden. ha en god mandagskveld, fine mennesker!

2 comments

Daisy

30.03.2015 kl.22:37

Åh din header är väldigt väldigt söt!

werothehero

02.04.2015 kl.12:44

Jeg synes headeren din var veldig fin. Var faktisk det første jeg tenkte på da jeg gikk inn på siden din før jeg hadde lest innleget.

Og du får ha en fin påske!

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits