01:04

drikker kakao klokken 00:42 likevel om jeg burde sove. er hekta på cantaloupe og jordbær og hører masse på modern jesus av portugal. the man. lagde enchiladas (!! sykt godt, likevel om det ble litt vel sterkt) og drakk vin med andreas og hadde den fineste lørdagskvelden på lenge. tenker masse på interiør og ting som å kjøpe kjøleskap og stuebord og bilderammer. har tenkt så masse på fremtiden og studier at jeg har fått vondt i hodet og hjertet og prøvd å tenke kun på meg selv og hva jeg vil, men innsett at det er forferdelig vanskelig. har likevel prøvd å tenke på meg meg meg, og jeg tror at jeg endelig har blitt enig med meg selv. har håret i midtstill og liker at det begynner å bli litt lengre. føler meg fin i ny leppestift og kysser utallige ganger per dag. går hånd i hånd i pissvær for å kjøpe yoghurt og vannmelon. ser at mennesker rundt meg har det vondt og føler meg så ufattelig hjelpesløs og blir så lei meg av det. rydder i hyller og skuffer om natten fordi jeg desperat trenger å få orden. kikker på tatoveringsinspirasjon overalt. på do, i kirken, på internett. gleder meg til å lage god frokost i morgen.hvilke tre stikkord beskriver hverdagen din for tiden? 

5 comments

Vilde

24.03.2015 kl.11:36

Bachelor, bachelor, bachelor. Det summerer det meste!

Kakao om natten er så FINT! Og det er så fælt å la uorden ligge når det eneste man vil er å ha orden!

Hanna

24.03.2015 kl.12:28

Skole, jobb & trening.

Innser at det høres nitrist ut, gleder meg masse til sommerferie og å være ferdig med vgs!!

Egeo

24.03.2015 kl.15:47

Å så koselig, jeg har vel "venter, på, sommer!" haha. Håper du får en nydelig dag

Ingvild Eriksen

24.03.2015 kl.19:11

sv/

Hei! Tusen, tusen takk, så koselig å høre. Det setter jeg pris på. Jeg savner Himmelblå sånn, lastet ned både sesong 1 og 2 fra piratebay, ehe. Lengter meg ihjel tilbake til Nord-Norge når jeg ser det.

Ha en fantastisk tirsdagskveld videre!

werothehero

24.03.2015 kl.21:22

for et fint bilde!

mine tre ord er påske, lese, jobb

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits