frokost

i går kveld, etter én gåtur, tre forskjellige tog (med venting mellom hvert), én buss, én hurtigbåt, én biltur og ei ferge var jeg hjemme igjen. turen gikk heldigvis overraskende fort, likevel om jeg helt mot slutten begynte å bli temmelig sliten og lei. la meg i senga rundt halv ett (noe som er tidlig for å være meg!) og sovnet med en gang jeg la hodet på puten/mobilen på nattbordet. hadde tenkt å komme meg opp i ni-tida i dag tidlig, men sov helt til elleve. men jeg trengte nok å bare sove ut litt, etter bare to timer søvn sist natt, og en lang reise. kjenner jeg savner merete allerede. det gjorde så godt å være der noen dager. vi har det så gøy sammen, og jeg blir så trist av at vi bor så langt fra hverandre. håper ikke det blir lenge til neste gang!

etter noen dager hos merete har jeg blitt stappfull av inspirasjon til å bli litt sunnere og å få mer system i hverdagen. merete er så flink til sånt. siden frokosten jeg fikk hos henne alltid var megagod, tenkte jeg at hvorfor i alle dager kunne den ikke bli god hjemme også? jeg liker ikke brødskive og knekkebrød så godt, og er håpløs når det kommer til å finne pålegg jeg liker! så frokosten min blir som oftest ei loffskive med nugatti. men nå har jeg kjøpt grove rundstykker og kalkunfilét (endelig et pålegg jeg liker!) og i tillegg fant jeg frem litt frukt og bær. det er jo sååå godt!

ha en superfin lørdag, alle sammen!

0 comments

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits