wall decor inspiration

i alle år har jeg elsket å hatt veggene fulle av plakater og bilder. f.eks. sånn som da jeg i niende klasse hadde alle veggene full av tokio hotel-plakater....... nå er det ikke akkurat tokio hotel-plakater det går i (heldigvis) men jeg elsker fremdeles å dekorere veggene. problemet er bare at jeg ikke har noe særlig å dekorere dem med for øyeblikket! så nå sitter jeg og søker litt rundt omkring etter diverse prints man kan kjøpe og ramme inn. jeg synes det er så utrolig fint med en vegg med mange forskjellige bilder innrammet i mange forskjellige typer bilderammer. og da bilder som er alt fra litt klisjéaktige quotes (men ikke alt for klisjé og teit (det blir f.eks. ikke noe "carpe diem" o.l. haha) de må bare være litt enkle og fine) til en liten poster av favorittartisten min eller koselige venne/kjæreste/familiebilder og konsertbilletter og små tegninger osv. jeg har hørt såvidt om etsy, men har ikke sjekket det ut før nå. det virker jo som en veldig fin og grei nettside, har noen av dere erfaring fra å bestille noe derfra/er det safe? (er alltid litt skeptisk for det er  sjeldent at jeg bestiller ting på nett) tenkte også å lete litt på ebay, men også i litt butikker i morgen. vet dere om noen butikker (altså ikke nettbutikker) man kanskje kan finne noe sånt på? tar gjerne i mot tips!

her er litt fine ting jeg fant på etsy som jeg ble litt inspirert av. liker sånne prints, likevel om jeg vil ha litt mer forskjellige bilder på veggene også da (som nevnt ovenfor)
bildene er linket.

2 comments

20.03.2015 kl.15:34

Jeg elsker etsy! Funker på en måte som Ebay. Er mange forskjellige selgere på samme side. For å være sikker på at selgeren er seriøs sjekker jeg alltid om bildene ser seriøse ut og om teksten ikke har massevis av skrivefeil. Har bestilt fra Etsy kanskje 4-5 ganger og har alltid blitt fornøyd. Eneste negative er at det er litt lang leveringstid :)

Karen Anna

24.03.2015 kl.00:21

Anonym: åh, det høres jo bare superfint ut! tusen takk for tips/råd! :)

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits