sommerfugler i magen og pakking

klokken er 23:29 og i morgen tidlig reiser jeg til kristiansand. i senga mi ligger en koffert, en sekk og en haug med klær. pakkinga er med andre ord ikke ferdig enda. jeg har hatt en fin helg som inneholdt jobb, taco, sjokoladeegg og utallige kyss og klemmer. i dag gikk jeg, a og mamma en tur ute i sola og det var sååå fint. er så vanvittig forelsket og føler meg patetisk fordi fem dager føles som flere uker jeg skal være uten han (men sånn blir det vel når man er vandt til å se hverandre hver dag) men jeg gleder meg hvertfall sykt til å se merete (og isabel!! hun kommer og møter meg i oslo!!!!) igjen og det blir så fint med noen dager i kristiansand.

nå skal jeg få ræva i gir og pakke ferdig kofferten. skal pakke masse bøker, notatbok og mat til den lange turen i morgen. det blir en lang dag, men å reise med tog er likevel veldig fint, da!


tar gjerne i mot gode musikktips til reisen!
skal du noe fint denne uken?

4 comments

AnnEvy

15.03.2015 kl.23:42

Håper du får en helt fantastisk tur!!:)

Madeleine

15.03.2015 kl.23:43

Follow fashion - Ed Sheeran (gammel men bra) Masse god tur!

Vilde

16.03.2015 kl.10:59

Alt av Beth Hart. Verdens fineste stemme:):)

Iselin Renée

16.03.2015 kl.13:36

god tur :)

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits