lykke i form av togbilletter

jeg føler våren er som en god bestemor som holder hånden rundt deg og sier "det blir bedre. det går over. det ordner seg" for plutselig blir ting litt lettere. jeg våkner med et smil om munnen når det første jeg ser er en blå himmel. solen skinner inn soveromsvinduet mitt, og lager vakre skygger på veggene. livet føles bare litt lettere. varmere.åh, nå er jeg så glad! i går var jeg nemlig litt spontan og bestilte meg togbilletter til kristiansand/merete! der skal jeg være fra mandag-fredag neste uke og jeg gleder meg såååå masse. vi skypet her en dag (i over to timer) og kom frem til at vi bare  møtes snart. jeg har snakket om å ta turen ned så lenge nå, men så har det enten ikke passet så godt eller bare ikke blitt noe av. siden jeg har så vanvittig lite jobb for tiden, og sikkert blir ganske opptatt i sommer, tenkte jeg at jeg bare burde benytte anledningen her og nå. så på mandag skal jeg reise i over ti timer med tog (fordi jeg bare ikke orker tanken på å ta fly alene) men jeg skal ta med godis, mat, bøker, lydbok på mobilen og sims og da skal togturen gå kjempefint. det blir så utrolig godt med litt venninnetid, for det er det så sykt lenge siden jeg har hatt. skal prøve å besøke isabel snart også, men krysser fingrene for at jeg får til å møte henne i oslo på mandag når jeg venter på neste tog. det hadde vært så vanvittig fint. (gud, som jeg savner å bo på samme område som alle bestevenninnene mine)

fant nettopp ut at highasakite har konsert i kristiansand fredagen JEG DRAR. så typisk :(

4 comments

Egeo

11.03.2015 kl.18:26

Å så koselig med spontantur, det blir sikkert kjempekjekt

Hanna ST

11.03.2015 kl.19:27

åå så koselig! du må kose deg masse.

bloggen din er fin!!!!<3

Vilde

12.03.2015 kl.13:03

Så utrolig gøy! Spontanturer er så deilig!

God tur! :D

Åshild

12.03.2015 kl.19:14

Spontanturer er det beste! Jeg bestilte togbilletter til Stockholm i dag for å se noen venner jeg ikke har sett på en stund og det gjorde godt. Og jeg liker så godt å reise med tog. Tog > fly anyday <3 Du må ha en riktig god tur!

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits