brev

i natt la jeg meg egentlig nokså tidlig, men endte opp med å se youtubevideoer og vine-klipp på mobilen frem til nærmere halv fem (burde virkelig sette en regel for å ikke bruke mobil i senga før leggetid!) så i dag kom jeg meg ikke ut av senga før kvart over tolv. da spiste jeg frokost og spilte sims i litt for mange timer.dagen ble plutselig litt bedre da mamma kom inn med posten og det lå en fin overraskelse til meg der:

nemlig brev fra bestevenninna mi som bor i kristiansand! og brevet var så fantastisk søtt at jeg måtte bare ta bilde av det. fikk skikkelig lyst til å kjøpe meg noen finere konvolutter og noen søte klistermerker jeg også. brevet var veldig koselig og jeg savner henne så utrolig! takk gud for sms, lange telefonsamtaler og brev i posten som gjør avstanden litt mindre forferdelig.

3 comments

mnee

05.03.2015 kl.17:34

åhh kjenner meg i gjenn de med å ligge på mobilen litt for lenge :S

Sara

06.03.2015 kl.11:39

Så fint! :)

Carina Behrens

06.03.2015 kl.15:32

Åh, brev er så utrolig koselig!

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits