tortillapizza

i dag er en fin dag. i dag tvang jeg meg selv opp av senga litt over klokka ti, fordi jeg merker at jeg lettere blir i dårlig humør når jeg sover alt for lenge. da får man så utrolig lite ut av dagen. så jeg sto opp, lagde meg havregrynsgrøt  til frokost (det vil si varmet vann og puttet det oppi, haha, kjøper alltid sånne ferdigpakker fordi jeg er alt for lat til å koke grøten selv. men altså, de er superpraktiske å ha når man bare vil slenge i seg noe med en gang man står opp!) mens jeg spiste frokost så jeg aidensfield (<3) og koht på jobben (christine koht <3) og etter det spilte jeg litt sims. jeg syklet meg deretter en tur på butikken og var der sikkert en time og handlet. ikke at jeg handlet så fryktelig masse, men jeg elsker å ha god tid på butikken! når jeg kom hjem endte jeg opp med å lage tortillapizza for første gang, og det ble syyykt godt! (og ikke minst superlett å lage)jeg brukte:

corn tortillalefser
raspet norvegiaost
pesto
kyllingkjøttdeig (som jeg krydret med diverse krydder når jeg stekte den)
cherrytomater
litt brokkoli

dette slengte jeg oppå tortillalefsene før jeg stekte de i noen få minutter i ovnen (hadde på ca 200 grader) til osten smeltet. tok også på litt salatblader på toppen etter jeg hadde tatt dem ut av ovnen, og vips, så var middagen ferdig! lagde fire stk til meg og mamma, men de var overraskende mettende, så jeg endte også opp med litt rester som andreas nettopp fikk smake! på den ene tok jeg på tomatpuré i stedet for pesto, og chorizo i stedet for kyllingkjøttdeig (siden mamma er kresen og ikke liker kylling og pesto) det var også veldig godt!

(i tillegg til sykkelturen har jeg faktisk gått to turer utenom! damn!) 

6 comments

Cecilia Catharina

03.03.2015 kl.22:12

Det ser så utrolig godt ut! :D

Christine

04.03.2015 kl.00:47

Så gode ut de pizzaene.

Kjenner meg igjen i det å sove for lenge...

Iselin Renée

04.03.2015 kl.15:10

det så godt ut :)

Daisy

05.03.2015 kl.19:23

Nä fy vad gott!! Blev jättehungrig nu

Jammen

05.03.2015 kl.23:32

Tortillapizza så veldig fristende ut :) jeg også elsker å gå leeenge i matbutikken. kun der da, ikke i andre butikker, merkelig nok.

karoline

09.03.2015 kl.09:01

nam! dette tror jeg at jeg må prøve en dag, kanskje imorgen før jobb!

skriv en liten hilsen

Hei, vakre deg! Jeg er Karen Anna, er tjueen år og kommer fra og bor i Møre og Romsdal. Er kassadame, sinnsykt forelska, veldig ubesluttsom, ganske hyggelig og til tider veldig sjenert. Jeg er glad i potetball, fretex, konserter (!!), latterkramper, kjærlighet, store skjerf og å reise.
Follow

arkiv

linker

design by: renate

hits